In veel bedrijfsgebouwen en ondernemingen is een afsluitbare sleutelkast te vinden. Deze sleutelkasten maken het makkelijker sleutels centraal bij elkaar te bewaren. Makkelijk voor uitgifte en inname. Maak een keuze uit sleutelkasten met codering, een cijferslot of een draaiknop.
Sluiten
Filter en sorteer

sleutels worden veilig bewaard

door een cijfer- of cilinderslot

verschillende groottes

verkrijgbaar voor 8 tot max. 72 sleutels

sleutels snel te vinden

dankzij orde, structuur en kleursysteem

Sleutelkasten voor maximaal 72 sleutels

In sleutelkasten kunnen diverse sleutels worden opgeborgen. De verschillende sleutels zijn netjes op een rij in de box te plaatsen. De sleutel die u zoekt, kunt u snel vinden door de sleutelclips dienovereenkomstig te labelen. Plaats de kasten op een centrale plek op de werkplek, zodat ze voor bevoegden goed bereikbaar zijn.

Binnen in de sleutelkasten kunnen tot max. 72 sleutels worden opgeborgen. Uiteraard zijn de boxen ook verkrijgbaar in kleinere uitvoeringen. Het is ook mogelijk om de boxen uit te rusten met extra panelen met haken. Hierdoor kunt u desgewenst meer sleutels kwijt.

Onze robuuste sleutelkasten voor aan de muur overtuigen door hun eenvoudige montage. Uitgerust met een draai- of cijferslot is de veiligheid van de sleutels gegarandeerd. Ontdek onze sleutelkasten voor 8 tot 72 sleutels. Plaats ze bij de ingang, in de werkplaats, bij de receptie in het hotel of in het magazijn.

Door het verspreiden van de code of sleutels voor de Key Box te beperken, beperkt u de toegang. Met een sleutelbox zijn de benodigde sleutels altijd snel bij de hand voor uw medewerkers. Dit kan met name noodzakelijk zijn in het geval van calamiteiten of bij afwezigheid van bepaalde personen. Vergemakkelijk bepaalde werkprocessen in afgesloten ruimtes door sleutelkastjes op te hangen.

Contactloze sleuteloverdracht en teruggave

 • code sturen of doorgeven
  eenvoudig benodigde sleutels uit sleutelkast met cijferslot halen
   
 • teruggeven via opening deksel en opvangbak
  sleutels kunnen eenvoudig worden teruggeworpen
  ​​​​​​​
 • ideaal voor hotelrecepties of verhuurders
  teruggeven sleutels buiten openingstijden

Individueel instelbaar cijferslot

Stel dat een medewerker de sleutel nodig heeft om toegang te krijgen tot een bepaald magazijn. In plaats van naar de opzichter of naar het hoofdkantoor te moeten rennen, gaat hij gewoon naar de centraal gelegen sleutelkast. Dit bespaart tijd die anders verspild zou worden aan het zoeken en/of vragen naar de sleutel. Daarnaast is de sleutel 24 uur per dag en tijdens verschillende diensten gewoon bereikbaar.

Bij de sleutelkasten heeft u de keuze tussen een cijferslot of cilinderslot. Bij een sleutelkastje met cilinderslot dient u uw eigen sleutel van het kastje aan medewerkers te overhandigen. Deze kunt u natuurlijk overal bewaren, maar dat maakt het sleutelkastje dan wel weer toegankelijk voor vrijwel alle medewerkers.

Een cijferslot met code maakt het mogelijk om het aantal personen dat toegang heeft tot de box te beperken. Tegelijkertijd hoeft niet aan alle desbetreffende medewerkers een sleutel te worden gegeven. U kunt de individueel instelbare code van tijd tot tijd wijzigen om ook daarmee onbevoegde toegang te voorkomen. Dit zorgt voor meer veiligheid bij het omgaan met sleutels in uw bedrijf of onderneming.
 

Geschikt voor Key Clips en andere sleutelhangers

Een sleutelkastje met cijferslot biedt de mogelijkheid om verschillende sleutels centraal en veilig op te bergen. Het combineert het aspect veiligheid met centrale beschikbaarheid van sleutels wanneer ze nodig zijn. Zowel een kleurcodering als een goede labeling zorgen ervoor dat ze altijd snel terug te vinden zijn in de sleutelkast.

In de sleutelkasten vindt u individuele haken waaraan de betreffende sleutels worden opgehangen. Door een vaste volgorde en een bepaalde ordening weet u de positie van de sleutel die u zoekt. Dezelfde sleutelhangers of vormen maken het moeilijk om verschillende sleutels van elkaar te onderscheiden. Deze sleutels zijn uniek gemarkeerd door een kleur- en nummersysteem.

Voor de implementatie van een dergelijk systeem bieden wij u de Key Clips in verschillende kleuren aan. Deze sleutelhangers zijn perfect om in het sleutelkastje op te hangen. Het is een gecoördineerd systeem. De clip is verkrijgbaar in 5 kleuren en is eenvoudig te labelen.

Op de beschermde labels kan men ​​kentekenplaatnummers, kamernummers, bedrijfsnamen en andere aanduidingen kwijt. Binnen enkele seconden vindt u de juiste sleutel voor de juiste auto, het bijbehorende golfkarretje of het magazijn waar u naar op zoek bent.
 

Sleutelkast voor in uw bedrijf

In veel branches is het de dagelijkse gang van zaken en speelt het overhandigen of terugnemen van sleutels iedere keer weer een grote rol. Deze praktische sleutelkasten worden daarom op heel veel verschillende locaties ingezet. Ze zorgen voor meer orde en vooral meer veiligheid dankzij een bijbehorend slot op de Key Box.

Kies voor een model met een individueel instelbare code- of cilinderslot. Voor nog meer orde in uw sleutelkastje voor aan de muur voorzien wij u graag van de juiste Key Clips. Ontdek de verschillende sleutelkasten voor aan de muur. Zet onvoorwaardelijk in op veiligheid en duidelijkheid bij het opbergen en bewaren van uw sleutels.
Menu sluiten
Naar boven