Alles wat je nodig hebt bij nieuwe verkiezingen

Alles wat je nodig hebt bij nieuwe verkiezingen



6 juni 2024  •  Verkiezing Europees Parlement


Verkiezingen en bijeenkomsten waarin verkiezingen plaatsvinden, vragen om een ​​serieuze aanpak. Kiezers moeten zich veilig, goed geïnformeerd en in goede handen voelen. Dit kan in slechts enkele stappen al worden bereikt. Hieronder enkele suggesties uit ons brede assortiment:
 
Standbenodigdheden

Standbenodigdheden


Reclame artikelen

Reclame artikelen


Inrichting stembureaus

Inrichting stembureaus


Poster- en bannerreclame

Poster- en bannerreclame


Hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid


Alles voor de verkiezingscampagne

Verkiezingscampagnes worden op veel verschillende plaatsen door verschillende politieke partijen gevoerd. De potentiële kiezers moeten je partij en het verkiezingsprogramma beter leren kennen. Er zijn verschillende advertentiemiddelen te gebruiken om berichten onder de aandacht te brengen. Geplaatst op de betreffende locatie van gebruik, trekt kwalitatieve en goed geplaatste reclamemedia onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers.

Ontdek onze grote bannerframes of ga voor de eenvoudige frames of hoezen om gedrukte media mee te tonen. Zorg ervoor dat je verkiezingsstand goed is uitgerust. Kies uit aantrekkelijke giveaways om kiezers te bedanken. Dit is prima te doen voor of juist in de maand te doen na de verkiezingen. Een groot assortiment aan hygiëne-beschermings- en preventieproducten zorgt desgewenst voor een soepel en veilig verloop.

Reclame maken in en bij je verkiezingsstand

Campagnestands worden vaak gebruikt bij het maken van reclame. Het eerste dat je moet doen, is de stand expressief en aantrekkelijk maken. Hierdoor zijn de mensen en de partij al van veraf herkenbaar voor belangstellenden. Zo trek je effectief de aandacht, profiteer je van het branding-effect en trek je daarmee mensen naar de stand.

Daarnaast moet de campagnestand zo zijn ingericht dat deze uitnodigt om er langer te verblijven. Producten als promotietenten, statafels en krukken zorgen niet alleen voor zichtbaarheid, maar dragen ook bij aan de sfeer. Met folderstandaards kun je flyers en brochures meegeven om in de herinnering te blijven. Deze en vele andere producten zorgen voor het succes van je verkiezingsstand.

Verkiezingsreclame middels posters of grote spandoeken

Vooral op drukbezochte locaties kun je met posters en spandoeken de aandacht op je partij vestigen. De verschillende frames en hoezen zijn namelijk snel te bevestigen en laten de inhoud perfect tot hun recht komen. Spandoeken zijn perfect en optimaal te plaatsen en zijn beschermt tegen eventueel vies worden.

Vestig de aandacht op je campagnereclame al van ver door gebruik te maken van grote of mega-banners, alles is mogelijk. Plaats ze op locaties met veel verkeer of drukbezochte plekken, om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Kies dus het juiste kader om een verkiezingsreclamecampagne perfect te presenteren. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen met of zonder banner.

Reclame artikelen en giveaways voor de kiezers

Ook praktische en functionele relatiegeschenken of lekkere en zoete giveaways dragen bij aan een succesvolle verkiezingscampagne. Reclame artikelen die in de dagelijkse gang van zaken gebruikt kunnen worden, brengen je partij steeds opnieuw weer onder de aandacht van potentiële kiezers. Deze producten of hun verpakking zorgen middels een eigen opdruk voor een directe link aan je partij.

Duurzame reclame artikelen of giveaways helpen om je partij op een milieuvriendelijke manier te presenteren. Ontdek bijv. onze zadenzakjes, knabbelsnacks, keukengadgets, desinfectiemiddelen en vele andere giveaways voor een effectieve verkiezingscampagne. Ontdek de mogelijkheden van kwalitatief goede en bijzondere relatiegeschenken als promotiemiddel voor de verkiezingscampagne!

Campagnemateriaal met opdruk

Campagnemateriaal met opdruk


Laat het gewenste product bedrukken met jouw ontwerp!

Het merendeel van onze producten is uit te breiden met een eigen opdruk. Zo kun je de huisstijl van je partij overbrengen op het reclamemateriaal. Het imago van je partij wordt zo bestendigd in de hoofden van de bevolking. De kostenloze controle van de drukgegevens, welke deel uitmaakt van onze service, zorgt voor het best mogelijke resultaat voor je drukwerkprojecten.

Daarnaast helpen ​​wij je graag bij met het maken van reclamebanners, grafische afbeeldingen of het bedrukken van relatiegeschenken. Stuur onze grafische afdeling je wensen/ideeën/schetsen toe en laat ons een ontwerp of design maken.

Wij adviseren graag over de implementatie van een verkiezingscampagne van planning tot realisatie. Met onze producten, productiemogelijkheden en service staan ​​wij je ter zijde als full-service partner. Kies voor onze producten als je gaat voor een veilige en succesvolle verkiezingscampagne!

Hygiëne en veiligheid garanderen

Hygiëne en gezondheid spelen momenteel nog steeds een rol in de politiek. Met de juiste producten kun je je als partij dienovereenkomstig presenteren en uitrusten. Wij bieden een juiste keuze van producten aan om zowel mensen als gebouwen op een hygiënisch verantwoorde manier uit te rusten.

Creëer een veilige en ontspannen sfeer voor potentiële kiezers en geïnteresseerden. Dit bereik je door de juiste keuzes te maken en betreffende producten aan te schaffen. 

Materiaal voor je stemlokaal

Ben je op zoek naar een hoogwaardig en uitgebreid assortiment voor het uitrusten van stembureaus? Ontdek dan nu onze kwalitatief hoogwaardige producten voor een soepel verloop van de volgende verkiezingen!

Onze successen

Wij zijn wereldwijd al bijna 40 jaar je betrouwbare partner als het gaat om verkoopbevordering van POS-, winkel- en beursmaterialen.

hoogwaardige kwaliteit

kenmerkend voor bijna al onze producten

hoogwaardige materialen

wij staan voor kwaliteit

innovatieve technologieën

we gebruiken de nieuwste machines en technieken

ruim 35 jaar

ervaring en competentie in het hele spectrum van de verkoopbevordering

26 landen

met productievestigingen en dochterondernemingen van VS tot China

885 medewerkers

die jou graag van dienst zijn in binnen- en buitenland

> 25.000 producten

voor jouw bedrijfs- of winkelinrichting en op jouw POS

Persoonlijk advies nodig?

Informeer vrijblijvend »
Menu sluiten
Naar boven