Alles wat u nodig heeft bij nieuwe verkiezingen

Alles wat u nodig heeft bij nieuwe verkiezingen


Verkiezingen en bijeenkomsten waarin verkiezingen plaatsvinden, vragen om een ​​serieuze aanpak. Kiezers moeten zich veilig, goed geïnformeerd en in goede handen voelen. Dit kan in slechts enkele stappen al worden bereikt. Hieronder enkele suggesties uit ons brede assortiment:
 
Standbenodigdheden

Standbenodigdheden


Reclame artikelen

Reclame artikelen


Inrichting stembureaus

Inrichting stembureaus


Poster- en bannerreclame

Poster- en bannerreclame


Hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid


Alles voor uw verkiezingscampagne

Verkiezingscampagnes worden op veel verschillende plaatsen door verschillende politieke partijen gevoerd. De potentiële kiezers moeten uw partij en uw verkiezingsprogramma beter leren kennen. U kunt verschillende advertentiemiddelen gebruiken om uw berichten onder de aandacht te brengen. Geplaatst op de betreffende locatie van gebruik, trekt kwalitatieve en goed geplaatste reclamemedia onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers.

Ontdek onze grote bannerframes of ga voor de eenvoudige frames of hoezen om uw gedrukte media te tonen. Zorg ervoor dat uw verkiezingsstand goed is uitgerust. Kies uit aantrekkelijke giveaways om uw kiezers te bedanken. Dit kunt u voor of juist in de maand doen na de verkiezingen. Een groot assortiment aan hygiënebeschermings- en preventieproducten zorgt voor een soepel en veilig verloop.

Reclame maken in en bij uw verkiezingsstand

Campagnestands worden vaak gebruikt bij het maken van reclame. Het eerste dat u moet doen, is de stand expressief en aantrekkelijk maken. Hierdoor zijn u en uw partij al van veraf herkenbaar voor belangstellenden. Zo trekt u effectief de aandacht, profiteert u van het branding-effect en trekt u mensen naar uw stand.

Daarnaast moet de campagnestand zo zijn ingericht dat deze uitnodigt om er langer te verblijven. Producten als promotietenten, statafels en krukken zorgen niet alleen voor zichtbaarheid, maar dragen ook bij aan de sfeer. Met folderstandaards kunt u flyers en brochures meegeven om in de herinnering te blijven. Deze en vele andere producten zorgen voor het succes van uw verkiezingsstand.

Verkiezingsreclame middels posters of grote spandoeken

Vooral op drukbezochte locaties kunt u met posters en spandoeken de aandacht op uw partij vestigen. De verschillende frames en hoezen zijn namelijk snel te bevestigen en laten uw inhoud perfect tot hun recht komen. Spandoeken zijn perfect en optimaal te plaatsen en zijn beschermt tegen eventueel vies worden.

Vestig de aandacht op uw campagnereclame al van ver door gebruik te maken van grote of mega-banners, alles is mogelijk. Plaats ze op locaties met veel verkeer of drukbezochte plekken, om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Kies dus het juiste kader om uw verkiezingsreclame perfect te presenteren. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen met of zonder banner.

Reclame artikelen en giveaways voor uw kiezers

Ook praktische en functionele relatiegeschenken of lekkere en zoete giveaways dragen bij aan een succesvolle verkiezingscampagne. Reclame artikelen die in de dagelijkse gang van zaken gebruikt kunnen worden, brengen uw partij steeds opnieuw weer onder de aandacht van potentiële kiezers. Deze producten of hun verpakking zorgen middels een eigen opdruk voor een directe link aan uw partij.

Duurzame reclame artikelen of giveaways helpen om uw partij op een milieuvriendelijke manier te presenteren. Ontdek bijv. onze zadenzakjes, knabbelsnacks, keukengadgets, desinfectiemiddelen en vele andere giveaways voor uw verkiezingscampagne. Ontdek de mogelijkheden van kwalitatief goede en bijzondere relatiegeschenken als promotiemiddel voor uw verkiezingscampagne!

Campagnemateriaal met opdruk

Campagnemateriaal met opdruk


Laat het gewenste product bedrukken met jouw ontwerp!

Het merendeel van onze producten is uit te breiden met een eigen opdruk. Zo kunt u de huisstijl van uw partij overbrengen op uw reclamemateriaal. Het imago van uw partij wordt zo bestendigd in de hoofden van de bevolking. De kostenloze controle van de drukgegevens, welke deel uitmaakt van onze service, zorgt voor het best mogelijke resultaat voor uw drukwerkprojecten.

Daarnaast helpen ​​wij u graag bij met het maken van reclamebanners, grafische afbeeldingen of het bedrukken van relatiegeschenken. Stuur onze grafische afdeling uw wensen/ideeën/schetsen toe en laat ons voor u een ontwerp of design maken.

Wij adviseren u graag over de implementatie van uw verkiezingscampagne van planning tot realisatie. Met onze producten, productiemogelijkheden en service staan ​​wij aan uw zijde als full-service partner. Kies voor onze producten als u gaat voor een veilige en succesvolle verkiezingscampagne!

Hygiëne en veiligheid garanderen

Door de coronapandemie blijven hygiëne en gezondheid momenteel nog steeds een grote rol spelen in de politiek. Met de juiste producten kunt u zich als partij dienovereenkomstig presenteren en uitrusten. Wij bieden u de juiste keuze van producten aan om zowel mensen als gebouwen op een hygiënisch verantwoorde manier uit te rusten.

Creëer een veilige en ontspannen sfeer voor potentiële kiezers en geïnteresseerden. Dit bereikt u door de juiste keuzes te maken en betreffende producten aan te schaffen. Ontdek onze producten voor handdesinfectie, het bewaren van de minimumafstand of mond- en gezichtsbescherming.

Materiaal voor uw stemlokaal

Bent u op zoek naar een hoogwaardig en uitgebreid assortiment voor de uitrusting van uw stembureaus? Ontdek dan nu onze kwalitatieve producten voor een soepel verloop van de volgende verkiezingen!

Onze successen

Wij zijn wereldwijd al bijna 40 jaar uw betrouwbare partner als het gaat om verkoopbevordering van POS-, winkel- en beursmaterialen.

hoogwaardige kwaliteit

kenmerkend voor bijna al onze producten

hoogwaardige materialen

wij staan voor kwaliteit

innovatieve technologieën

we gebruiken de nieuwste machines en technieken

ruim 35 jaar

ervaring en competentie in het hele spectrum van de verkoopbevordering

26 landen

met productievestigingen en dochterondernemingen van VS tot China

885 medewerkers

die u graag van dienst zijn in binnen- en buitenland

> 25.000 producten

voor uw bedrijfs- of winkelinrichting en op uw POS

Persoonlijk advies nodig?

Informeer vrijblijvend »
Menu sluiten
Naar boven