Flyerstandaards zijn verkrijgbaar in alle gangbare DIN-formaten, met één of meerdere vakken, als wand- of staande versie, zowel in staand als liggend formaat, verschillende kleuren en met of zonder opdruk. Kortom, voor elke toepassing hebben wij een geschikte flyerstandaard. 
Sluiten
Filter en sorteer

Folders en flyers aantrekkelijk presenteren

Jouw folders en gedrukte media worden aantrekkelijk gepresenteerd met een passende flyerstandaard. Wat voor type het ook is, de klant krijgt direcht een goed overzicht van jouw brochures. Door de onderverdeling in vakken is het ook mogelijk om grotere hoeveelheden op een aansprekende manier te presenteren, zonder dat het overzicht verloren gaat.

Onze flyerstandaard zijn gemaakt van stevig acrylglas of polystyreen. Het eenvoudige design vormt een decoratief kader zonder af te leiden van jouw reclame. De ingetogen vormgeving maakt ze veelzijdig inzetbaar in verkoopruimtes, op beursstands en bij recepties.

Ze passen harmonieus in elk ruimteconcept. Alle tafelbrochurehouders zijn glashelder verwerkt, zodat bezoekers direct een eerste indruk krijgen van de tentoongestelde brochures. De folderstandaards kunnen staand worden geplaatst of aan de muur bevestigd worden.

 

  • In verschillende DIN-formaten beschikbaar
  • Speciale vorm van de folderstandaard voorkomt kantelen van reclamemateriaal
  • Voor plaatsing op tafels, balies of planken
  • Gemakkelijke verwijdering van verschillende folders
  • Optisch hoogwaardige presentatie van je gedrukte media
  • Beschikbaar in liggend of staand formaat

Ruimtebesparende presentatie op tafel en balie

Voor de presentatie van reclameflyers en brochures bieden wij verschillende flyerstandaards aan. Bij ons vind je enkel- en meerdelige standaards, inclusief uitbreidbare systemen. Door meerdere standaards te combineren, kan je met onze brochurehouders een individueel presentatiesysteem maken.

Onze reclamestandaards zijn zowel in liggend als staand formaat verkrijgbaar en geschikt voor flyers tot het formaat DIN A4. Veel tafelstandaards kunnen ook aan de muur worden gemonteerd. Bijzonder aan te bevelen zijn onze hoogwaardige tafelstandaards van acrylglas in modern zigzagontwerp. In plaats van je gedrukte media eenvoudig naast elkaar te zetten, kan je tot vier verschillende brochures schuin presenteren.

Flyerstandaards voor DIN lang, DIN A6, DIN A5 en meer

De folderstandaards bieden niet alleen ruimte voor folders, maar ook voor andere gedrukte media. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende DIN-formaten, van DIN lang tot DIN A4. In de standaards passen opklapbare, dubbelzijdig bedrukte of eenvoudig bedrukte folders.

Vooral bij gebruik op balies ga je merken dat klanten meestal flyers uit de voorste vakken nemen. Dit stelt je in staat om speciale flyers in de schijnwerpers te zetten door ze strategisch te plaatsen.

Let op hoeveel flyers er in de standaard zitten. Een manier om klanten niet teleurgesteld achter te laten, is een gelamineerde inleg met een QR-code. Stel dat je wil wijzen op een specifiek product of programma - plaats een QR-code met een directe link naar je app of website in het vak.

Enkelvoudige of meervoudige standaards

Wil je de aantrekkelijke ruimte op jouw balie gebruiken om verschillende flyers te presenteren? Dan moet je een folderstandaard met meerdere vakken gebruiken. In deze vakken kunnen verschillende gedrukte media worden tentoongesteld, omdat ze allemaal hetzelfde DIN-formaat hebben.

Je kan ofwel dezelfde flyer meerdere keren presenteren, of verschillende flyers in één display presenteren. Door de verspringende vakken van de meervoudige standaards kunnen klanten de titels van de flyers goed zien. Hierdoor wordt het aanbod van verschillende flyers snel duidelijk en nodigt het uit tot bladeren.

Afhankelijk van je wensen kan je ervoor kiezen om de flyers naast elkaar of juist achter elkaar te presenteren. Wij bieden je flyerstandaards aan met tot wel 6 vakken. Vind de juiste folderstandaard voor gebruik op jouw balie.
Folderhouder Flexxible

Flyerstandaards voor elke branche

In bijna elke branche worden gedrukte media gebruikt voor de verkoopbevordering, of het nu in een reisbureau, een bank of een hotel is. Onze decoratieve folderstandaards bieden het ideale kader voor je gedrukte media en passen discreet in elke omgeving.

Gebruik de standaards als informatiedisplays in openbare instellingen om reclamefolders aantrekkelijk te presenteren of mini-catalogi op een aansprekende manier weer te geven. Ook op beurzen en markten zijn onze robuuste brochurehouders optimaal geschikt. Dankzij het transparante materiaal blijven de voorpagina's van de flyers goed zichtbaar.

Vind nu de juiste folderstandaards en presenteer je gedrukte media overzichtelijk op een kleine ruimte. Beslis zelf of je één of meerdere flyers per display wil weergeven. In een meervoudige standaard is het zelfs mogelijk om flyers in verschillende talen te presenteren - perfect voor hotels en reisorganisatoren.

De hoogwaardige presentatie van je flyers weerspiegelt zich ook in het externe imago van jouw bedrijf. De manier waarop je jouw flyers presenteert, is net zo belangrijk als je algehele interne en externe bedrijfsuitstraling. Kies voor hoogwaardige displays om je bedrijf professioneel te vertegenwoordigen. Wij leveren de juiste folderstandaards voor een aantrekkelijke inrichting van je bedrijf.

Standaards voor flyers en brochures

Flyers en brochures zijn belangrijke promotiemiddelen voor bedrijven, omdat ze klanten voorzien van waardevolle informatie en actuele aanbiedingen. Om potentiële klanten aan te spreken, is een aantrekkelijke presentatie essentieel. Decoratieve folderstandaards bieden het perfecte kader en zorgen voor een duideljk overzicht van je gedrukte media.

Onze flyerstandaards kunnen worden gebruikt voor verschillende formaten gedrukte media. Of het nu gaat om DIN lang, DIN A5 of andere formaten - onze standaards presenteren jouw folders optimaal. De schuine vorm van de standaards zorgt bovendien voor een aangename leeshoek. De transparante displays kunnen eenvoudig worden geplaatst op de point of sale, de receptie of op beurzen.
Menu sluiten
Naar boven