Modefachhandel_und_Bekleidung

Modezaken en kledingwinkels

Verkoopbevorderende producten voor modezaken, kledingboetieks en schoenenwinkels

Prijs- en productpresentatie

Ontdek ons ​​aanbod van verkoopbevorderende producten. Met het EasyCube-systeem bijvoorbeeld kunt u heel eenvoudig en snel een persoonlijke productopstelling maken. U bent uiterst flexibel en u past de opstelling telkens opnieuw weer aan uw behoeften aan. De etalagepoppen van de serie „Magic" laten de gangbare mode en trends in kledingstijl optimaal aan uw klant zien. Met houten, chromen en gouden elementen personaliseert u elke pop en versterkt u zo het beeld van de te tonen outfits. Met de digitale prijskaartjes van troniTAG laat u een hele professionele en moderne indruk achter bij de klant. U bent hiermee namelijk heel flexibel in uw prijsetikettering: plan bijvoorbeeld vooraf prijsacties en de prijzen veranderen automatisch op het gewenste tijdstip.

Ons assortiment voor mode- en kledingwinkels

Adverteren en informeren

Winkelinrichting en aankleding kassazone

Uw partner voor verkoopbevordering

Wij zijn uw betrouwbare partner voor verkoopbevorderende producten voor mode- en kledingwinkels. Als fabrikant kunnen we ook veel van onze producten aanpassen aan uw behoeften en aangepaste displays produceren.

Onze successen

Al meer dan 35 jaar zijn wij – wereldwijd – uw betrouwbare partner voor verkoopbevordering als het gaat om POS-, winkel- en beursmaterialen. 

hoogwaardige kwaliteit

bij een zeer groot aantal van onze producten

hoogwaardige materialen

wij staan voor kwaliteit

innovatieve technologieën

we gebruiken de nieuwste machines

35 jaren

26 landen

870 werknemers

> 20.000 promotionele producten

Wilt u graag persoonlijk advies?

Stel uw vraag »
Menu sluiten

Toon producten
Naar boven