Click & Collect - inrichting voor uw winkel

Click & Collect wordt momenteel door steeds meer bedrijven in deze lockdown-tijd aangeboden. Klanten kunnen producten bestellen via hun telefoon, e-mail of online. Een Click & Collect-bestelling kan vervolgens bij een filiaal of de winkel worden afgehaald. Wij garanderen u bij ons een correct en snel Click & Collect proces, welke ​​soepel en hygiënisch zal verlopen.

Met Click & Meet krijgen retailers nu nieuwe perspectieven. In tegenstelling tot Click & Collect moet de klant nu weer een echte winkelervaring worden geboden. Als u ter plaatse wilt winkelen, dient u vooraf een afspraak met de dealer te maken. De deuren van de winkel staan ​​open voor de klant binnen het geboekte tijdslot. Bereid u hierop voor met onze productaanbevelingen. Met RenzelREG heeft u eventueel ook de mogelijkheid om contactgegevens digitaal te verzamelen en veilig op te slaan.

 

Onze toppers voor u:

Overige producten voor Click & Collect - Click & Meet

Materialen voor de inrichting indoor

De nieuwe verkoopstrategie voor Click & Meet brengt klanten weer terug binnen in de winkel. Het is vooral belangrijk om werknemers en klanten goed te beschermen.

Naast desinfectiezuilen, scheidingswanden en informatieborden zijn ook luchtreinigers belangrijke onderdelen voor wat betreft uw inrichting. Het reinigen van de omgevingslucht is een belangrijke maatregel om conform de richtlijnen helemaal te voldoen aan het hygiëneconcept bij wisselende klanten compleet te maken. Onze luchtreinigers verwijderen op betrouwbare wijze aerosolen, bacteriën en virussen uit de ruimtelucht.

Structureer uw interieur met scheidingswanden. Leid de klant door uw winkel met afzetsystemen of vloerstickers. Geef de klant alle informatie die hij nodig heeft of vestig de aandacht op nieuwe aanbiedingen en diensten. Door gebruik te maken van deze artikelen creëert u een allround veilige sfeer voor alle partijen.
prof-luchtreiniger-plr-silent-met-hepa-filter-h14-en-uv-c-licht-10.0537.7-7
mobiele testcabine

Materialen voor de inrichting outdoor

Het maakt niet uit of het Click & Collect of Click & Meet is. De klant moet buiten uw bedrijf alvast een veilige omgeving geboden worden. Hier is in ieder geval een duidelijk zichtbare en opvallende bewegwijzering essentieel. Zorg ervoor dat u duidelijk bent over de exacte locatie en de verdere procedure voor het ophalen of het Click & Meet winkelen. U kunt uw klanten ook de mogelijkheid bieden om een ​​snelle test te doen in een mobiele testcabine voordat ze de winkel binnengaan. Zo verhoogt u eenvoudig en maximaal de bescherming van uw klanten en medewerkers.

Afhankelijk van de dag van de week of het tijdstip, kunnen er langere wachtrijen voor uw winkel ontstaan. Door gerichte geleiding middels afzetpalen en -systemen blijft u zorgen voor een overzichtelijk en gestructureerd proces. Het gebruik van vloerstickers kan helpen om de minimale afstand duidelijk en herhaaldelijk aan te geven. Een promotietent houdt uw klanten droog terwijl ze wachten.

Voor de overdracht van de bestelde producten in het kader van het Click & Collect-aanbod zijn als kortetermijnoplossing tafels te plaatsen. Voorzie deze van bedrukte hoezen (bij ons te bestellen), zodat de huisstijl (CI) van uw bedrijf ook naar buiten toe kan worden gehandhaafd.

Succesvol verkopen - ook tijdens een lockdown

Met behulp van onze 'Click & Collect' service kunt u uw klanten een uitgebreide service bieden. De klant kan een gewenst product gemakkelijk online bestellen en afrekenen met de gewenste betaalmethode. Hij kan de bestelling dan in de winkel of op locatie afhalen.

Op deze manier wordt een oplopende levertijd vermeden. Doordat men het bestelde persoonlijk op kan halen, ontvangt de klant zijn producten vrij direct in plaats van dat erop gewacht moet worden. Voorwaarde hiervoor is de korte en permanente beschikbaarheid van producten. Ook de vlotte interne afhandeling van bestellingen is cruciaal.

Maar door een dergelijke service aan te bieden, speelt u niet alleen in op de behoeften van klanten. Vooral in de Corona-crisis biedt Click & Collect de mogelijkheid om ook tijdens de lockdown producten te verkopen. De klanten geven hun bestelling vooraf door via de webshop, per e-mail of telefonisch. Bedrijven die tijdens de lockdown gesloten zijn, kunnen op deze manier hun producten blijven aanbieden.


 

Click & Meet - Een kleine stap weer richting normaal

Het nieuwe concept Click and Meet ligt de laatste tijd op ieders lippen en moet, als alternatief voor Click and Collect, de eerste stap zijn naar weer een volledige opening van winkels. Maar hoe werkt het systeem?

Het concept is heel eenvoudig: als een klant de winkel wil betreden en ter plaatse goederen wil testen of kopen of gebruik wil maken van persoonlijk advies, moet hij vooraf een afspraak maken. Dit gebeurt meestal via de telefoon of online. Er wordt een vast tijdvak ingepland om te winkelen en de contactgegevens van de klant worden opgeslagen. Gedurende deze periode kan de klant de winkel alleen of eventueel met iemand uit hetzelfde huishouden betreden. Tijdens het winkelen moet verplicht een mondkapje worden gedragen.

Bij de voorbereiding op Click & Meet dienen de hygiënevoorschriften in acht te worden genomen. Naast het nauwgezet volgen van uw contacten zijn ook producten voor de hygiënische bescherming van uw medewerkers en klanten essentieel. Met desinfectiedispensers biedt u klanten de mogelijkheid om bij de in- en uitgang hun handen te desinfecteren. Ook tijdens het winkelen is het belangrijk om de handen weer te ontsmetten. Informatieborden geven informatie over aanbiedingen of hygiëne-instructies voor en tijdens het winkelen. Luchtreinigers verwijderen aerosolen, bacteriën en virussen uit de omgevingslucht. Dit zorgt ervoor dat klanten veilig kunnen winkelen.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment om uw bedrijf dienovereenkomstig volledig uit te rusten. Bescherm de gezondheid van uw klanten en medewerkers. Tegelijkertijd verkleint u daarmee het risico op infecties en bevordert u zo een tijdige en volledige opening van winkels in alle branches.

Geleiden

Met deze producten kunt u eventuele wachtrijen adequaat reguleren en ervoor zorgen dat tevens de minimale afstanden in acht worden genomen.

Beschermen

Wanneer er geen minimale afstand gewaarborgd kan worden, zijn deze artikelen te gebruiken voor de nodige extra bescherming.

Informeren

Vestig met deze producten de aandacht op de geldende contactregels of op de maatregelen die u zelf heeft genomen. Maak duurzaam reclame voor uw producten en uw 'Click & Collect' service.

Passende producten voor diverse branches

Click & Collect kan binnen zeer korte tijd worden geïntroduceerd en gepromoot. Deze dienst wordt al aangeboden door bedrijven uit verschillende branches en wordt ook enthousiast ontvangen door hun klanten. Ons productassortiment op het gebied van bescherming, geleiding en informatie ondersteunt u bij de succesvolle implementatie van uw 'Click & Collect'.

De uitvoering van deze opdrachten heeft veelal betrekking op zowel de binnen- als buitenruimte. Wij bieden de juiste producten zodat u van begin tot eind optimaal te presenteren. Zo scoor je bij je klanten met professionaliteit en structuur. Geef uw klanten een gevoel van veiligheid om hun loyaliteit aan uw bedrijf te versterken.

Online bestelde goederen worden op deze manier hygiënisch en gestructureerd afgeleverd. Duidelijke bewegwijzering en een professionele presentatie besparen u tijd en zorgen tevens voor de nodige veiligheid. Al met al zorgt de goed doordachte inrichting van uw 'afhaallocatie' voor een consistent concept dat een positieve indruk zal achterlaten bij klanten. Met Click & Meet wordt het verlangen naar de volgende winkelervaring een stukje dichter bij de klant gebracht.

Ontdek onze selectie producten voor uw Click & Collect of Click & Meet service. Wij staan ​​u te allen tijde ter zijde voor hulp en advies.

Advies nodig?


Ontdek ons productassortiment voor uw 'Click & Collect' service.
Wij staan daarvoor altijd tot uw beschikking.

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over uw in te richten ruimte?
Neem contact met ons op!
 

Wij adviseren u graag »
Menu sluiten
Naar boven