Met posterrails, galerijrails of presentatierails kunnen mededelingen snel en eenvoudig aan de wand worden bevestigd. De posterrails zijn ideaal voor het hangend presenteren van informatie, prijzen of reclameboodschappen. Ontdek deze rails en de bijpassende accessoires voor uw toepassingsgebied!

Gebruik posterrails en zorg voor een prachtige presentatie van uw posters in bijvoorbeeld uw kantoor, winkel of beursstand. De posterrails zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.  
Sluiten
Filter en sorteer

Posterrails: ontdek het juiste profiel 

Een posterrail biedt de mogelijkheid om uw posters op een aantrekkelijke manier te presenteren. Hij kan eenvoudig aan het plafond worden gehangen of aan de muur worden gemonteerd. Posters in verschillende formaten worden kreukvrij gepresenteerd. Door de combinatie van een posterprofiel onderaan en bovenaan is de poster perfect uitgerekt. 

Posters in de standaard DIN-formaten worden sfeervol opgehangen aan de rail. Zowel in staand als liggend formaat is er ruimte voor de posters in de rail. Een posterrail met een lengte van 300 mm is geschikt voor posters in A3 formaat en A4 formaat. Een klemlengte van 600 mm is geschikt voor DIN A1 staand formaat of DIN A2 liggend formaat. 

Naast de vele DIN-formaten kunnen de rails ook gebruikt worden voor posters of afbeeldingen in andere formaten. De klemprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Dankzij onze eigen productie bieden wij u een grote keuze uit diverse formaten en lengtes. 

De posters worden in de rails worden geklemd. Hierdoor is de bevestiging snel, ongecompliceerd en gemakkelijk uit te voeren. Wilt u een andere poster ophangen? Dit kan eenvoudig. Pas bijvoorbeeld eenvoudig uw reclame op elk moment aan en reageer op voorraadniveaus, levertijden of speciale gelegenheden. 

Ons aanbod in posterrails is niet alleen uitgebreid qua afmetingen. Naast de formaten zijn er ook diverse materialen in ons assortiment verkrijgbaar. 
 

Posterrails in DIN-formaten

 • Lengte 210 mm - DIN A4 hoog / DIN A5 dwars
 • Lengte 297 mm - DIN A3 hoog / DIN A4 dwars
 • Lengte 420 mm - DIN A2 hoog / DIN A3 dwars
 • Lengte 600 mm - DIN A1 hoog / DIN A2 dwars
 • Lengte 841 mm - DIN A0 hoog / DIN A1 dwars
 • Lengte 1.200 mm - DIN A0 dwars
 • Speciale lengtes tot 300 cm/ 3000 mm mogelijk
Plakatschiene aus Aluminium mit Werbeposter
Posterschiene aus Holz mit Werbeposter

Posterrails in verschillende materialen  

Onze posterrails zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ze bestaan ​​onder meer uit intelligente kunststof profielen, hoogwaardig aluminium of metaal. De verschillende modellen hebben een zachte klemtechniek waardoor het makkelijker is om de posters te hergebruiken. Kies voor een transparant profiel van kunststof of een posterrail van geanodiseerd aluminium. Als alternatief zijn rails van duurzame grondstoffen zoals hout verkrijgbaar. 

De posters worden stevig op hun plaats gehouden met behulp van magneten of klemprofielen. De posters worden in het boven- en onderprofiel geschoven en vastgeklemd. Afhankelijk van het materiaal kan het geïntegreerde schuimrubber in de klemmenstroken een stevige plaatsing van posters garanderen. 

Posterrails omsluiten uw posters zonder veel ruimte in te nemen. De poster wordt tussen de twee posterprofielen geplaatst. De profielbreedte is meestal erg klein en beslaat daarom slechts een klein deel van het posteroppervlak. Bij de transparante rails is zelfs dit deel van het oppervlak van de poster nog zichtbaar. 


De voordelen van posterrails

Niet voor niks zijn posterrails erg populair. Presenteer eenvoudig uw posters bij bijvoorbeeld een verkooppunt, op tentoonstellingen of bij entrees. U kunt ook op een aantrekkelijke manier artistieke werken tentoonstellen of advertenties presenteren. 
De belangrijkste voordelen van een posterrails: 
 • Eenvoudige bevestiging
 • Eenvoudige bediening
 • Voordelige oplossing
 • Kreukvrije presentatie
 • Subtiel presenteren
 • De vele mogelijke toepassingsgebieden
De posterrails zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Presenteer prijzen, aanbiedingen of promoties in de directe nabijheid van het product. Gebruik de posterrails om reclame of posters aantrekkelijk en kreukvrij te presenteren. Ontdek de rails als universele postergalerierail voor uw tentoonstellingen. 

Door de subtiele uitstraling van de rails zijn uw posters mooi ingelijst. Ze zijn duidelijk zichtbaar weergegeven en helpen om klanten, medewerkers of bezoekers aan te spreken. 

Posterrails om aan de muur of het plafond te hangen

De posterrails worden makkelijk aan het plafond of de muur bevestigd door middel van hakenophangsystemen of touwen. De enkelvoudige rails zijn voorzien van ogen en haken of kunnen hiermee worden voorzien van accessoires. Met behulp van kettingen, touwen of plafondhaken zijn de rails snel klaar voor gebruik. 

In combinatie met de juiste bevestiging heeft u een hoogwaardige, stabiele en discrete plafondophanging van de rails. U kunt er ook voor kiezen om de posterrail aan de muur te monteren. Het ophangen van een posterrail aan het plafond heeft als voordeel dat u voor de presentatie van uw producten een speciale hoogte kunt kiezen. 

Presenteer uw posters, plakkaten of afbeeldingen op een ideale kijkhoogte met posterrails. Gebruik de ruimtebesparende wandmontage of ophanging aan het plafond om de locatie zo goed mogelijk in te richten. De aansprekende presentatie geeft uw mededelingen maximale aandacht. 

Accessoires voor posterrails

Kijk onder accessoires voor de diverse bijpassende artikelen. Posterrails kunnen ook met elkaar worden verbonden door middel van verbindingselementen. Met de verbindingselementen kunt u dus één lange rail maken. 
 
Onder accessoires vindt u ook ophanghaken voor zowel de posterrails als voor de posterhouders. Met onze accessoires voor posterrails maakt u uw eigen posterrail helemaal compleet. Kijk voor de categorie posterrails alvorens naar de accessoires te kijken. 
 
Onze accessoires voor posterrails omvatten alle benodigde accessoires. Aan de posterrails hangt u uw zelf ontworpen posters om deze te presenteren aan uw klanten. Met behulp van de accessoires hangt u de posters op de juiste plek. 


Snel en eenvoudig aan de muur te bevestigen 

Ongeacht de grootte van de rail zijn de posterrails eenvoudig en zonder moeite te bevestigen en te gebruiken. Met de verschillende posterrails kan zowel kleinschalig als grootschalig reclame worden gemaakt. Klem de poster in het profiel en u kunt de poster op een hoogwaardige manier presenteren. 

De rails in ons assortiment omvatten galerijrails, posterrails en verschillende soorten posterrails. De enkelvoudige profielen zorgen ervoor dat de posters veilig op de betreffende plaats van gebruik worden vastgehouden. Kies voor een transparante posterrail, een posterrail van aluminium of een natuurlijke rail van hout. 

Rust uw winkel, beursstand of kantoor magazijn uit met duidelijk zichtbare posterrails. Presenteer posters, plakkaten of afbeeldingen met een eenvoudige posterrail. Ontdek de vele andere toepassingsgebieden van posterrails. Gebruik nu onze rails voor uw verkooppromotieprijsetikettering of presentaties van posters. 

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste posterrail. Als fabrikant kunnen wij uw bedrukkingen of andere speciale ontwerpen op maat produceren. Neem nu contact met ons op en laat u professioneel adviseren! 
 
Menu sluiten
Naar boven