Kategoriebanner_Posterrails_NL
Optimaal voor een continue-presentatie van productinformatie en prijzen.
De posterrails zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer lezen »

Op hoogte presenteren van productinformatie

In de retail wordt er vaak gebruik gemaakt van posterrails. Posterrails zijn aluminium profielen dat door middel van kettingen of staaldraad aan het plafond kan worden gemonteerd. Aan de onderkant van de rail kunnen plakkaatramen worden bevestigt. In de plakkaatramen kunnen posters worden ingeschoven. De plakkaatramen worden direct boven het product gepresenteerd en is niet te missen voor uw klanten. Door de productinformatie te presenteren op hoogte, valt de communicatie van ver af op!

Signage Alu 105De verschillen van de diverse posterprofielen in ons assortiment hangt af van de manier waarop de plakkaatramen worden bevestigd en de hoogte / dikte van de posterrail. In sommige posterprofielen kunnen aan de zijkant inlegstroken worden geschoven voor extra communicatie. De posterrails worden veel gebruikt in supermarkten en tuincentra.

Plakkaat-en posterrail „Signage Alu 105”

De „Signage Alu 105” is een profiel dat zowel opgehangen als neergezet kan worden. Het profiel heeft de vorm van een driehoek. Aan één hoek van het profiel kunnen de plakkaartamen worden gemonteerd. Als u de plakkaatramen staand wil presenteren dan kunt u het posterprofiel omdraaien zodat de plakkaatramen aan de bovenkant worden gepresenteerd.

Ophangogen en eindkappen

Kijk onder ”accessoires” voor de diverse bijpassende montage artikelen. De posterrails kunnen met elkaar worden verbonden door middel van verbindingselementen. Met de verbindingselementen kunt u één lange rail maken. Onder ”accessoires” vindt u ook ophanghaken voor zowel de posterrails als voor de plakkaatramen.

Op hoogte presenteren van productinformatie

In de retail wordt er vaak gebruik gemaakt van posterrails. Posterrails zijn aluminium profielen die door middel van kettingen of staaldraad aan het plafond kunnen worden gemonteerd. Aan de onderkant van de rail kunnen plakkaatramen / posterhouders worden bevestigd. In deze plakkaatramen / posterhouders kunnen eigen posters worden geschoven. De posters worden zo direct boven het product gepresenteerd en zijn niet te missen voor uw klanten. Door de productinformatie te presenteren op (kijk)hoogte, valt uw communicatie van een afstandje al op!
De verschillen van de diverse posterprofielen in ons assortiment hangen samen met de manier waarop de plakkaatramen / posterhouders worden bevestigd en ook de hoogte / dikte van de posterrail.
In sommige posterprofielen kunnen aan de zijkant inlegstroken worden geschoven voor extra communicatie. De posterrails worden veel gebruikt in supermarkten, bouwmarkten en tuincentra.

Ophangogen en eindkappen

Kijk onder accessoires voor de diverse bijpassende montage artikelen. Posterrails kunnen ook met elkaar worden verbonden door middel van verbindingselementen. Met de verbindingselementen kunt u dus één lange rail maken. Onder accessoires vindt u ook ophanghaken voor zowel de posterrails als ook voor de plakkaatramen / posterhouders.
posterrails │ accessoires
Kategoriebanner_Posterrails
Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven