VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Plakkaatstiften en viltstiften

In deze categorie vindt u alles rondom het thema beschrijven van glas, folie, papier, krijtbord en vele andere materialen. Passend voor bijna elk materiaal bieden we u een grote keuze aan „Illumigraph”-stiften (uitwisbaar), „Posterman”-stiften (watervast) als zowel „Edding”-stiften in diverse schrijfbreedtes en kleuren.

Meer lezen »

 

Groot assortiment stiften

Stiften worden vandaag de dag nog veel gebruikt om prijzen en acties te presenteren. Maak gebruik van diverse schijfbreedtes en kleuren om uw plakkaat aantrekkelijk te maken. Illumgraph stiften worden ook veel gebruikt op krijtborden en whiteboards.

Diverse lak spray's

Op zoek naar een lak spray? Wij bieden u hoge kwaliteit permanent spray acrylverf. Met de spray kunt u vrijwel alle oppervlaktes snel en gemakkelijk renoveren, herstellen of verfraaien. Wij bieden ook spray ter bescherming van de laklagen en kunststof.