Aluminium displays

Aluminium displays

In onze online winkel vindt u veel verschillende en uiteenlopende aluminium producten zoals posterrails, klemprofielen, kliklijsten, stoepborden, folderstandaards en plakkaatstandaards voor op uw Point of Sale. Allemaal eigen productie. Onze aluminium displays zijn stevig en licht tegelijk, tijdloos qua ontwerp en altijd weerbestendig.

De meeste van onze standaardproducten kunnen direct online worden besteld en desgewenst voorzien worden van uw logo of slogan.
Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en kunnen uw aluminium display snel en flexibel naar wens op maat produceren.

Profiteer van ruim 35 jaar ervaring in de verkoopbevordering.
Wij begeleiden u graag van het allereerste idee tot aan het uiteindelijke product!
 
Landingpage_Aluminium_Displays_NL_Artikelbild_Posterrails

Aluminium posterrails

Met onze aluminium posterrails kunt u uw posters, plakkaten en prijsdisplays snel en eenvoudig ophangen.
Profiteer van onze uitgebreide posterrail accessoires, zoals bijvoorbeeld ophanghaken, eindkappen, verbindingselementen en nog veel meer. De aluminium profielen zijn bij ons verkrijgbaar in standaard lengtes, maar kunnen desgewenst ook op maat worden geknipt.

naar de aluminium posterrails

Op verzoek kunnen we de posterrails naar RAL-kleur poedercoaten en naar wens aanpassen.

aluminium posterrails op maat


Landingpage_Aluminium_Displays_NL_Artikelbild_Poster_klemlijsten_en_profielen

Aluminium klemlijsten en -profielen

Het inzetten van aluminium klemlijsten is een voordelige manier om plakkaten en posters mee te presenteren. Standaard bestaat een set uit twee klemprofielen, waarvan er eentje twee verschuifbare ophangogen heeft, welke dan ook aan de bovenzijde moet komen. Het andere profiel wordt dus aan de onderkant geklemd en zorgt voor het juiste tegenwicht om een glad en plooivrij geheel te krijgen.

Door eigen productie is een speciale of bijzondere uitvoering ook direct te realiseren, denk hierbij bijvoorbeeld aan klemprofielen die voorzien moeten worden van dubbelzijdig plakband of juist magneetband. Als gevolg hiervan zijn de toepassingsmogelijkheden zo goed als onbegrensd.

naar de aluminium klemlijsten en -profielen

Door eigen productiemogelijkheden kunnen wij ook klemprofielen produceren op gewenste lengte.

aluminium klemlijsten en -profielen op maat  


Landingpage_Aluminium_Displays_NL_Artikelbild_Kliklijsten

Aluminium kliklijsten voor posters en plakkaten

Met aluminium kliklijsten heeft u de mogelijkheid om posters en plakkaten binnen enkele seconden te wisselen. Deze frames zijn de klassiekers in de huidige reclame- en presentatiewereld en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Deze informatiedragers presenteren naar believen uw aanbiedingen, informatie en plannen.

Onze kliklijsten kunnen zowel binnen als buiten worden ingezet, voor aan de wand, maar ook voor op het raam. Voor buiten zijn onze regenwaterbestendige kliklijsten uitgerust met een speciale afdichtingstechniek. Optioneel zijn onze klikframes te verkrijgen met diefstalbeveiliging.

naar de aluminium kliklijsten

Ook uw kliklijsten produceren wij in de door u gewenste maatvoering!

aluminium kliklijsten op maat


Landingpage_Aluminium_Displays_NL_Artikelbild_Stoepborden

Aluminium stoepborden

Ondertussen is de term 'stoepbord' een herkenbaar en alleszeggend begrip geworden, als het gaat om reclamedisplays op het trottoir (voor de winkel of showroom). Stoepborden staan doorgaans ‘in de weg’ van klanten (buiten of in gangpaden) en vestigen daarmee automatisch de aandacht van de klant op de reclameboodschap.

De standaardafmetingen voor stoepborden zijn DIN A0 en DIN A1. Voor wind- en weersbestendig outdoorgebruik bieden onze WindSigns voldoende stabiliteit. Voor restaurants en bars met dagmenu’s of actuele aanbiedingen bieden de beschrijfbare krijt- of A-borden de gewenste uitkomst.

naar de aluminium stoepborden


Landingpage_Aluminium_Displays_NL_Artikelbild_Folderstandaards_voor_op_de_vloer

Aluminium folderstandaards

Kies de geschikte aluminium folderstandaard voor op de vloer. Het aluminium geeft de folderstandaard een bijzonder hoogwaardige uitstraling. Deze vloerdisplays passen zich ideaal aan uw verkoopruimte, ontvangstruimte of beursstand aan.

De standaardformaten van de folderbakjes zijn DIN A4, DIN A5, DIN A6 en Lang DIN. Daarnaast bieden wij ook opvouwbare folderstandaards aan – geschikt voor in beursstands - roterende folderstandaards en verrijdbare folderstandaards, die aan elke zichtzijde meerdere houders bevat om folders en brochures in te kunnen presenteren.
Bent u op zoek naar een buitengewone folderstandaard? Als ervaren fabrikant van aluminium producten, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om op maat gemaakte producten.

 naar de aluminium folderstandaards


Landingpage_Aluminium_Displays_NL_Artikelbild_Plakkaatstandaards

Grote keuze in aluminium posterstandaards

Wij hebben een ruime keuze aan aluminium posterstandaards. Informatiestandaards bestaan uit een basisframe en een houder (kliklijst of insteekhoes) in de grootte DIN A4, hetzij staand of liggend formaat. Informatiestandaards verspreiden de informatie daar waar klanten het verwachten - bij de receptie van openbare instanties, musea of in de showroom van autodealers.

Posterstandaards zijn in principe speciaal ontworpen voor de formaten DIN A1 en DIN A0 en zijn ideaal voor reclamedoeleinden. Vanwege hun grote formaat springen ze meteen in het oog. Met het plaatsen van extra folderbakjes krijgen geïnteresseerden hun informatie ook nog eens middels bijgeplaatste folders of flyers.

naar de aluminium posterstandaards


Personaliseren van uw producten

U wilt uw aluminium display voorzien van uw bedrijfslogo of reclameboodschap?
Bij veel van onze producten heeft u die mogelijkheid.


Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten
Naar boven