Naambadges zijn onmisbaar in het bedrijfsleven. Deze items vergemakkelijken het contact en bevorderen het gesprek op een beurs of evenement. De naambadges zijn verkrijgbaar in talloze soorten en kleuren en snel beschikbaar.
Sluiten
Filter toepassen

Naambadge bestellen

U kunt veel verschillende naambadges bestellen: met metalen clip, magneet, lanyard of naald. Smal en discreet of groot en opvallend. De keuze tussen de verschillende naambadges is net zo veelzijdig en gevarieerd als waar de naambadges voor worden gebruikt.

U kunt naambadges bestellen voor congressen, om in de horeca te gebruiken, voor herkenning in de gezondheidszorg of voor evenementen. De naambadge bevestigt u aan stropdassen, overhemden of jasjes door middel van een clip, een naald of een houder. Daarnaast is het mogelijk de naambadges vooraf te laten bedrukken of gebruik te maken van papieren invoegsels. Dit laatste is vooral handig als u op zoek bent naar tijdelijke (wegwerp) naambadges.

 

Naambadge kopen

In ons brede assortiment vindt u voldoende naambadges om aan uw wensen te voldoen. Houdt bij de aanschaf van een naambadge rekening met de toepassing. Wilt u een naambadge inzetten op een speelse manier, dan is de ,,Podio Paper Chalk’’ een goede keuze. Deze naambadge is voorzien van leifolie, waardoor u met krijtstiften de naam op de badge kan schrijven. Op deze manier kunt u uw eigen creativiteit kwijt, keer op keer.

Wilt u liever een strakke uitstraling, kies dan voor naambadge ,,Frame’’. Deze is geheel aan te passen naar wens. U kunt uit verschillende kleuren randen kiezen en uw eigen ontwerp wordt er op gedrukt. Ook verschillende afmetingen en bevestigingen hierin zijn mogelijk.

Naambadge met magneet

Op het gebied van bevestigingen hebben we verschillende types in het assortiment. Een naambadge kan uitgerust worden met naald, met clip of met magneet. Een naambadge met magneet zorgt voor een snelle, stevige bevestiging van product.

Ook is een combiclip mogelijk. Dit is zowel een bevestiging met naald als met een clip. U kunt op deze manier zelf kiezen hoe de naambadge gedragen kan worden. Dit kan handig zijn wanneer u het ene moment een wollen trui draagt en het andere moment een nette blouse.
naambadge met magneet

Representatief op uw evenement?

Bestel uw naambadge om een complete look te creëren op uw evenement. Bezoekers zien meteen dat ze bij u moeten zijn voor de informatie die zij zoeken. Nog voor het eerste gesprek zorgt de naambadge voor herkenning en vertrouwen.

Ons assortiment is speciaal voor uw behoeften ontworpen. Kies uw naambadge als professioneel metgezel voor uw volgende seminar, congres of klantbezoek. Maak naam met onze hoogwaardige naambadges.

Wij adviseren u graag »
Menu sluiten
Naar boven