VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Stretchframe stoepbord

Art.nr.:

50.0322.1

Een geweldige visuele indruk voor een topprijs!

Met deze absolute nieuwigheid op de markt is het nu mogelijk om textielbanners in stoepborden te klemmen en aan de klant te presenteren.

Geen opvallend aanwezig frame dat de aandacht van de banner kan afleiden en geen ingewikkelde posterwissel - dit zijn de duidelijke voordelen van deze nieuwe stretchframe-stoepborden. Deze innovatie is zeer geschikt om in te zetten in bijvoorbeeld hotels, warenhuizen of winkelcentra. Vanwege het lage gewicht van ca. 5 kg is deze standaard ook ideaal voor beurzen of mobiele kraampjes.

De benodigde twee textielbanners worden uiteraard direct meegeleverd en kunnen direct naar wens worden bedrukt (bedrukking bij de prijs inbegrepen). De textielbanner kan door de rondom ingenaaide pees eenvoudig in de groeven van het basisframe worden gedrukt. Zo is uw reclamecampagne, in slechts een paar eenvoudige stappen, perfect gepresenteerd en klaar voor gebruik .

De prijs-kwaliteitsverhouding van deze stretchframe-stoepborden is ideaal te noemen, zodat u een hoogwaardige, innovatieve standaard krijgt voor een relatief lage prijs. In dit opzicht gezien vertegenwoordigt dit stoepbord een zeer effectieve en snel realiseerbare, grootschalige reclamemaatregel en draagt zodoende ​​aanzienlijk bij aan het succes van uw bedrijf door gericht klanten te werven.

Het produceren van deze stoepborden in afmetingen naar wens of de productie van extra textielbanners met een eigen opdruk zijn op aanvraag al vanaf 1 stuk mogelijk - wij maken graag een persoonlijke offerte voor u.
versie 2-zijdig
materiaal raam aluminium
framekleur zilver geëloxeerd
formaat raam DIN A1 (594 x 841 mm)
uitvoering incl. bedrukte decobanner

 135,10 €*

per stuk

 163,47 € Incl. BTW

Reviews van onze klanten

Je moet zijn ingelogd om een review te kunnen plaatsen.
Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?