Deze steekwagens van aluminium en staal maken een comfortabel transport van zware lasten mogelijk. De steekwagens hebben massief rubberen banden of zijn voorzien van luchtbanden. Ze hebben verschillende draagvermogens.
Sluiten
Filter en sorteer

Steekwagens voor pakketten, dozen en meer

Steekwagens helpen u bij het vervoeren van verschillende goederen zowel binnen als buiten. Ze maken het gemakkelijker om goederen aan klanten uit te leveren of om materialen in het magazijn te verplaatsen. Vanwege de lichtheid en veelzijdigheid van het gebruik van steekwagens, worden ze op verschillende gebieden ingezet. Plaats steekwagens in het magazijn, uw werkplaats of achter in de bestelwagen.

De steekwagens hebben een afneembaar en uitwisselbaar draagplateau. Hierop kunnen kartonnen dozen en pakketten worden gestapeld en vervoerd. De steekwagens laten zich gemakkelijk verplaatsen door de hoogwaardige wielen.

Ook wanneer u een wat kleinere lichaamsbouw heeft, is de steekwagen prima te hanteren. Kunststof handgrepen aan de wagen zorgen voor een comfortabele houvast.

Met een steekwagen moeten veel kleine kartonnen dozen of grote voorwerpen of apparaten worden vervoerd. Dankzij de handgrepen en de bijbehorende hefboomwerking kunnen ze gemakkelijk gekanteld worden. Dankzij kwaliteitsbanden is het transport comfortabel en worden oneffenheden in de grond prima opgevangen. Ontdek ook de voordelen van een steekwagen en gebruik 'm bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Gewoon sneller transporteren

Vooral zware, logge pakketten of voorwerpen zijn moeilijk te verplaatsen. Dit leidt vaak tot verkeerd tillen en daardoor langdurige rugklachten door verkeerde belasting. Met behulp van een steekwagen maakt u het transport niet alleen comfortabeler, maar vooral ook sneller. Dit geldt voor al het in- en outdoortransport.

Dit transportmiddel is inzetbaar om verschillende goederen op het draagplateau te pakken of stapelen. Deze kunt u bijna tot de hoogte van de steekwagen opstapelen. Natuurlijk moet het totale gewicht van de goederen wel in de gaten gehouden worden om personen niet te overbelasten. In het algemeen kan echter gesteld worden dat de steekwagens vanwege hun comfort enorm populair zijn bij werknemers.

Standby in het magazijn zijn ze altijd snel voorhanden en kunnen direct ingezet worden bij het lossen of laden. Zo verlopen diverse transporten en verladingen sneller en efficiënter. Dit gebeurt door een grotere hoeveelheid of juist wat zwaardere producten op het plateau van de steekwagen te plaatsen.

In het magazijn van een elektrozaak of witgoedhandelaar kunnen bijvoorbeeld ook koelkasten met een steekwagen worden verplaatst. Bij levering aan een kiosk zijn de losse kartonnen pakketjes in één keer af te leveren. Ook in de uitgifteruimte van een drankenhandel kunnen losse kratten of ingesealde blikken op het plateau worden gestapeld. Scoor punten bij klanten door de producten tot bij de voordeur af te leveren.

Steekwagens van staal

Ons assortiment omvat steekwagens met verschillende laadvermogens. De steekwagens met een laadvermogen tot 200 of 300 kg zijn gemaakt van staal. Een stevige lasconstructie van staal zorgt voor een hoge mate van veiligheid bij het transporteren van zware lasten. Het gepoedercoate stalen materiaal is bijzonder duurzaam en voert elke opdracht met vlag en wimpel uit.

Bij het transporteren van de goederen wordt de steekwagen gekanteld en wordt het gewicht vastgehouden door de beugel en de dwarsschoren. Wilt u vooral ronde objecten verplaatsen? Er zijn enkele modellen met ronde dwarsbalken, zodat banden, vaten of andere ronde spullen veilig vervoerd kunnen worden. In combinatie met de zachte wielen maken de dwarsschoren het ook gemakkelijker om de te vervoeren goederen te plaatsen en af te laden.

De wielen van de stalen buiswagen zijn naar keuze leverbaar met massief rubberen of luchtbanden op kunststof velgen. Een bijzonder rustige loop is het gevolg van het naaflager. Kies voor een robuuste en stabiele steekwagen met een stalen constructie.
Steekwagen van staal met lading
Steekwagen met wijnkisten beladen

Aluminium steekwagens met plateau

Ten opzichte van de steekwagen met stalen buisconstructie heeft de aluminium variant het voordeel een laag eigen gewicht te hebben. Een lege aluminium steekwagen weegt slechts 9 kg en kan tot wel 150 kg dragen. Door het lage eigen gewicht en het hoge laadvermogen is de steekwagen bijzonder geschikt voor mobiel gebruik. De aluminiuim versie kan ook gemakkelijk achterin een bestelwagen worden opgeborgen.

Aangekomen op de plaats van handeling kunnen bijvoorbeeld de laatste meters naar de bestemming worden overbrugd met een aluminium steekwagen. Dit is een enorm voordeel bij het dagelijkse transport en bezorging van pakketten. Ook is een steekwagen een prima hulpmiddel om goederen vanuit de vrachtwagen of bestelwagen naar bijvoorbeeld de beursstand te brengen. Ook voor een veilige aflevering van werkmaterialen op evenementen is een steekwagen ideaal.

Een bestelde steekwagen wordt gedemonteerd geleverd. Het draagplateau is eenvoudig op de desbetreffende steekwagen te schroeven. Hierdoor is deze bij een eventuele beschadiging te vervangen.

Kies voor een aluminium steekwagen wanneer u een licht exemplaar zoekt, maar tegelijkertijd wel zware lasten aankan. U kunt hem gebruiken bij evenementen, beurzen of onderweg.

Leveren tot aan de voordeur met een steekwagen

Als het gaat om bezorgen of afleveren, is vaak de laatste kilometer het meest problematische deel van de reis. De toch al vaak problematische laatste meters worden vaak ook nog eens bemoeilijkt door parkeerproblemen. Het komt erop neer dat men als bezorgdienst alleen tweede rangs of dan verder weg moet parkeren.

De afstand die moet worden afgelegd kan dus langer zijn dan in werkelijkheid het geval zou zijn. In plaats van voor elk pakket steeds apart terug te moeten lopen, helpt dan een steekwagen. Met behulp van de steekwagen kunnen meerdere pakketten tot aan de voordeur gebracht worden. Al met al verloopt het transport sneller en comfortabeler. Ook scoort u punten bij de klant door de service van bezorging tot aan de voordeur.

Gebruik steekwagens in het dagelijkse werk om het transport gemakkelijker en handiger te maken. Ontdek de vele toepassingsmogelijkheden voor uw eigen bedrijf. Vertrouw op de hoogwaardige en duurzame steekwagens uit ons assortiment. Hier bij ons vindt u voor uw toepassing de passende steekwagen van staal of aluminium.
Menu sluiten
Naar boven