Serveerwagens voor in hotels en restaurants
In de horeca en de hotelindustrie is een servicewagen buitengewoon handig voor inzet bij uiteenlopende werkprocessen. Stel dat jouw personeel de catering voor een conferentie moet voorbereiden. Op de wagen is dan direct alles op te laden wat mee moet: snacks, drankjes, gerechten en bestek. De serveerwagen wordt compleet beladen de lift in gereden, naar de volgende verdieping voor de conferentie.
Nieuwe gerechten gelost, gebruikt servies en zo meer meteen verzameld en opgeladen. De klus is geklaard en de vergaderruimte is meteen weer fris en opgeruimd. Dit is slechts één van de vele taken waarvoor een serveerwagen een uitkomst is. Vooral in hotels, waar veel taken door verschillende afdelingen worden uitgevoerd, zijn dan gemakshalve meerdere serveerwagens nodig.
Door over voldoende servicewagens te beschikken, voorkom je dat ergernissen en werkprocessen vastlopen. Dit betekent dat een banket door de keuken of bedienend personeel kan worden opgediend, terwijl tegelijkertijd de vergaderruimte kan worden afgeruimd.