Servies, vaat, bereid eten of drinken kunnen middels serveerwagens op in totaal twee of meer niveaus vervoerd worden. Doordat ze gemaakt zijn van roestvrij staal zijn afruimwagens niet alleen hygiënisch in gebruik, maar ook nog eens bijzonder robuust.
Sluiten
Filter en sorteer

Serveerwagens van roestvrij staal

Roestvrij staal wordt momenteel veelal gebruikt in de horeca of medische sector. Het materiaal vermijdt namelijk corrosie en slijtage die kunnen optreden bij dagelijks gebruik. Zo blijft de ondergrond bestand tegen roest of zuren. Dit zorgt voor een bijzondere hygiëne.

Perfect dus voor gebruik in gezondheidsinstanties of omgevingen waar met levensmiddelen wordt gewerkt. Deze trolleys zijn flexibel in te zetten in uw onderneming. De aard van het product maakt het reinigen van de verschillende modellen bijzonder eenvoudig. De roestvrij stalen wagens zijn leverbaar met meerdere opbergniveaus, dan wel -ruimtes.

Servies, vaat, bereid eten of drinken kunnen middels serveerwagens op in totaal twee of meer niveaus vervoerd worden. Doordat ze gemaakt zijn van roestvrij staal zijn afruimwagens niet alleen hygiënisch in gebruik, maar ook nog eens bijzonder robuust. Met deze stevige servicewagens kunnen maximale lasten van 75 kg of meer comfortabel naar hun bestemming worden geduwd. Door de veelzijdige gebruiksmogelijkheden zijn deze trolleys inzetbaar in uiteenlopende ruimtes.

ideaal voor in de horeca

productie op maat mogelijk

roestvrij stalen oppervlak

Serveerwagens en servicewagens voor uw personeel

Met behulp van een serveerwagen bespaar je je personeel vervelend heen en weer lopen. De trolleys bieden een groot oppervlak op meerdere niveuas voor het transporteren of opbergen van allerlei dingen. Op een serveerwagen kunnen bijvoorbeeld warmhoudcontainers, mueslischalen, bestek of decoratieve voorwerpen worden getransporteerd of opgeborgen. Voordeel is dat je hiermee gemakkelijk het gehele bedrijf doorkunt en je zelfs kunt verplaatsen over meerdere verdiepingen.

Met een breedte van 860 mm past de servicewagen in iedere lift en door iedere deur. Ook buiten verplaatsen is mogelijk dankzij de hoogwaardige lichtlopende wielen. Een serveerwagen is werkelijk in elke ruimte van het bedrijf inzetbaar. Transporteer materialen dus zelfs over langere afstanden met deze roestvrij stalen wagens.

Zo maak je het transport niet alleen sneller maar ook handiger. Waar voorheen meerdere handelingen nodig waren, is nu één transportwagen voldoende. Moest het personeel voorheen zware lasten zelf dragen, nu doet een servicewagen dat. Dit is niet alleen beter voor de rug van uw medewerkers, het bespaart ook tijd.

Wanneer je op de bestemming arriveert, zijn de wielen desgewenst te vergrendelen. Eenmaal op locatie kan er worden gelost of is het als opslagruimte te stallen. Het resultaat van het gebruik van serveerwagens is dat het prettiger werkprocessen opleverd. Een serveerwagen is een onmisbaar ondersteunend onderdeel bij het optimaliseren van werkprocessen.

Serveerwagen: de mobiele transporthulp

Vooral bij het transport zijn serveerwagens met wielen een grote hulp. Dankzij de beweegbare, soepel lopende wielen zijn ze hier perfect voor geschikt. De wielen zijn gemakkelijk te besturen en kunnen voor een deel worden vergrendeld. Tijdens de rit zijn zelfs scherpe bochten comfortabel te maken.

De vergrendelbare wielen zorgen voor stabiliteit bij het laden of lossen. Afhankelijk van het model zijn er twee of maximaal vier wielen voorzien voor vergrendeling. De roestvrij stalen serveerwagens zijn voorzien van twee geremde en twee ongeremde wielen. De aluminium trolleys, die wij ook naar wens op maat kunnen maken, hebben maar liefst vier vergrendelbare wielen.

Dankzij de vergrendelbare wielen zijn deze wagens ook geschikt voor transport per bedrijfsbus of vrachtwagen. Je kunt ze eventueel extra vastzetten met spanbanden. Op locatie kan een serveerwagen zo mogelijk via rijplanken naar buiten worden gereden. Ontdek onze modellen hier in de webshop of kies voor een oplossing op maat of voorzie je serveerwagen van een eigen reclameprint.

Serveerwagens voor in hotels en restaurants

In de horeca en de hotelindustrie is een servicewagen buitengewoon handig voor inzet bij uiteenlopende werkprocessen. Stel dat jouw personeel de catering voor een conferentie moet voorbereiden. Op de wagen is dan direct alles op te laden wat mee moet: snacks, drankjes, gerechten en bestek. De serveerwagen wordt compleet beladen de lift in gereden, naar de volgende verdieping voor de conferentie.

Nieuwe gerechten gelost, gebruikt servies en zo meer meteen verzameld en opgeladen. De klus is geklaard en de vergaderruimte is meteen weer fris en opgeruimd. Dit is slechts één van de vele taken waarvoor een serveerwagen een uitkomst is. Vooral in hotels, waar veel taken door verschillende afdelingen worden uitgevoerd, zijn dan gemakshalve meerdere serveerwagens nodig.

Door over voldoende servicewagens te beschikken, voorkom je dat ergernissen en werkprocessen vastlopen. Dit betekent dat een banket door de keuken of bedienend personeel kan worden opgediend, terwijl tegelijkertijd de vergaderruimte kan worden afgeruimd.

Ideaal voor gebruik op evenementen en beurzen

De serveerwagen scoort niet alleen punten door zijn hulp in de keuken, maar ook bij mobiel gebruik. Ze kunnen namelijk ook optimaal ingezet worden om beurzen, evenementen of buitenactiviteiten op een prettige manier te organiseren. Met deze wagens zijn namelijk ook producten vanuit de bestelwagen naar de stand op het betreffende terrein te brengen. Gebruik de serveerwagen tijdens het evenement meteen als werk- of opslagruimte.

Zeker op evenementen of beurzen word je als horecabedrijf vaak geconfronteerd met een groot aantal gasten. Hier moeten gerechten meestal snel van de ene plek naar de andere worden getransporteerd. Ook voldoende werk- en opbergruimte is dan van cruciaal belang. Dit probleem kan worden opgevangen door een passend aantal medewerkers in te zetten.

Als alternatief bieden wij ook servicewagens aan met extra ruimte voor evenementen- of beursuitrusting. Met behulp van dienbladen kan er in de serveerwagens een verscheidenheid aan serviesgoed worden opgeborgen. Een optioneel opzetstuk voor kopjes en bekers zorgt ervoor dat de dienbladen plat in de servicewagen opgestapeld kunnen worden.

Geschikte accessoires voor je serveerwagen

Jouw roestvrij stalen servicewagen is verder uit te rusten met diverse geschikte accessoires. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit prullenbakken of dienbladen. Er passen 11 dienbladen over dwars in de wagen, en er is ruimte voor twee dienbladen op één niveau. Door ze uit te rusten met een dienblad hoef je niet meer handelingen te verrichten dan nodig is om de wagen uit te laden.

Een prullenbak daarentegen bespaart je het verzamelen van afval in de wagen zelf op diverse niveaus. Er gaat tevens belangrijke ruimte verloren. In plaats daarvan kan het afval direct in de afvalemmer worden gegooid. Een set met in totaal twee afvalbakken maakt het zelfs mogelijk om direct afval te scheiden.

Naast de trolley van roetsvrij staal is ook het frame van de afvalbak hiervan gemaakt. Deze kan bijvoorbeeld in de bovenste handgreep worden gehangen van trolleys met twee, drie of meer niveaus. Dankzij de inhoud van 8 liter per emmer zijn deze accessoires ook zeer geschikt voor inzet op drukbezochte evenementen.
Serveerwagen voor in hotels van roestvrij staal met afvalemmers

Serveerwagens - ook interessant voor andere branches

Door hun eenvoudige en praktisch gebruik worden serveerwagens ook in andere branches veelvuldig ingezet. Deze transportmiddelen zijn natuurlijk klassiekers in de horeca en catering. Maar naast eten, drinken en serviesgoed kunnen uiteraard ook andere zaken optimaal vervoerd worden. Denk hierbij aan inzet in bijvoorbeeld een werkplaats, een magazijn of op het distributiekantoor.

Op deze plekken vervoer je er materialen als gereedschappen, pakketten of post mee. Trolleys maken het orderpicken bijvoorbeeld ook gemakkelijk. De verschillende losse artikelen van de bestelling worden op de trolley verzameld en vervolgens naar de verpakkingsafdeling gebracht.

Serveerwagens zijn overal inzetbaar waar producten over langere afstanden moeten worden verplaatst. Het gewicht is nu comfortabel voort te duwen met behulp van de handvatten of duw-/trekstang. Natuurlijk is het niet alleen tijdbesparend, maar doordat je rug niet zo zwaar wordt belast de gehele tijd, wordt de gezondheid van jouw medewerkers op de lange termijn ook beschermd.

 

Serveerwagen, transportwagen, trolley of servicewagen

Gebruik de roestvrij stalen serveerwagen als transportmiddel of als opbergwagen. Het roestvrij stalen oppervlak en het robuuste karakter maken het mogelijk om het in verschillende branches te gebruiken. Gebruik een trolley om bijvoorbeeld werkprocessen gemakkelijker te maken. Trolleys met twee, drie of meer opslagniveaus maken het mogelijk een grote verscheidenheid aan producten te verplaatsen.

Kies voor een roestvrij stalen serveerwagen om daarmee etenswaren hygiënisch te vervoeren. Of kies er een die wij voor jou volledig op maat maken. Gebruik desgewenst bepaalde ruimtes op een servicewagen voor een reclameopdruk. Hiermee wordt jouw naam of merk of dienst bij het volgende evenement opvallend zichtbaar voor gasten en/of potentiële klanten.

Kies ook voor een van onze robuuste servicewagens om doelmatig te gebruiken in uw onderneming of evenement. Maak een keuze in het gewenste aantal niveaus en draagvermogen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een serveerwagen die bij jou past.
Menu sluiten
Naar boven