Posterhouders

Posterpresentatie inzetten in uw onderneming

Perfecte posterpresentatie voor een aankoopmotivatie. Met de juiste posterpresentatie bereikt u uw doelen. U heeft de perfecte poster ontworpen voor uw onderneming. Deze moet wel goed gepresenteerd worden. In ons assortiment vindt u alle manieren om uw poster mooi en doelgericht te presenteren.


Posterpresentaties voor elke toepassing

U wilt uw reclameboodschap zo effectief mogelijk presenteren. Bij ons vindt u voor de juiste presentatie de juiste posterhouder.

Met onze posterstandaards voor op de vloer presenteert u uw posters op ooghoogte van uw klanten. Stoepborden en WindSigns worden buiten voor de winkel geplaatst en trekken de aandacht van passerende klanten. Kliklijsten worden aan de muur of op het raam bevestigd of worden aan het plafond opgehangen.

Al onze posterhouders zijn verkrijgbaar in de standaard formaten DIN A4, A3, A2, A1, A0. Ook zijn wij de perfecte partij voor maatwerk. Als uw gewenste maat niet beschikbaar is, kunnen we deze voor u maken dankzij onze eigen productie!


Posterpresentaties brengen snel de gewenste aandacht

De verscheidenheid aan soorten posterpresentaties in onze webshop is zeer groot. U vindt er posterhouders en -standaards in verschillende vormen, maten en varianten. Deze zijn meestal gemaakt van een stevig aluminium frame voor de gewenste stabiliteit.

Daarnaast zijn WindSigns of Windmasters zeer populaire stoepborden voor outdoor-gebruik. Ze kunnen zelfs de meest ongunstige weersomstandigheden voor u trotseren. Ook zullen ze in grootformaat zeker alle aandacht trekken. Ontdek zelf welke posterpresentatie de juiste is voor uw situatie.


Posterhouders en plakkaatstandaards specifiek inzetten als stoepborden

Posterhouders en -standaards kunnen nieuwe klanten aantrekken en hen bewust maken van uw boodschap.

Maak gebruik van de mogelijkheid om nieuwe klanten en geïnteresseerde partijen aan te trekken met een posterstandaard voor op de vloer[LH1] . Niet voor niets hebben dit soort vloerstandaards de bijnaam 'klantenstoppers'.

Ontdek ons brede aanbod van posterhouders en plakkaatstandaards. Gebruik posterpresentaties voor op beurzen, evenementen of in supermarkten. Wij hebben de juiste oplossing voor u.

Posterpresentaties zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. Van aluminium reclamestandaards tot spanramen en van kliklijsten tot plakkaatramen met een bijzondere vormgeving.

Verlichte posterpresentatie

Om extra op te vallen met uw reclame-uitingen hebben wij ook posterpresentatie met LED. Gebruik deze bijvoorbeeld tijdens de donkere dagen in de winter. Zo blijft u ten alle tijden opvallen. U vindt deze onder LED kliklijsten. Deze lijsten zijn voorzien van LED verlichting. Uw posterpresentatie is dan niet alleen opvallend, maar ook energiezuinig.


Posterframes

Onze posterframes zijn een goede toevoeging aan uw posterpresentatie in de winkel. De posterframes zijn gemakkelijk te bevestigen aan schappen, manden, kratten en nog veel meer. Ze houden uw posters netjes, zodat ze lang meegaan. Presenteer aanbiedingen of belangrijke informatie met posterframes. De frames zijn beschikbaar in vele formaten, waardoor posters van ieder formaat mooi gepresenteerd worden.

Het is ook mogelijk om de frames geheel bij uw huisstijl aan te laten sluiten. Kies de juiste kleur voor uw onderneming. Hebben we uw kleur niet in ons standaard assortiment? Laat het ons weten! Wij kunnen de frames namelijk in vele RAL-kleuren produceren.
 

Posterpresentatie op maat


In onze webshop vindt u ons standaard assortiment. Deze zijn uit voorraad leverbaar.

Daarnaast is het voor ons mogelijk een product naar uw wens te maken. Dit komt doordat wij beschikken over onze eigen productie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ik wil maatwerk! »
Menu sluiten
Naar boven