Acryldisplays voor elke toepassing in alle maten

Acryldisplays voor elke toepassing in alle maten

Acryldisplays brengen uw producten, folders en andere belangrijke informatie optimaal onder de aandacht.
Onze displays zijn verkrijgbaar in verschillende DIN formaten, zoals DIN A4, A5, A6 en Lang DIN, maar kunnen ook in speciale afmetingen worden geproduceerd.

Acryldisplays als aandachtstrekker op uw POS

Als het gaat om de presentatie van visitekaartjes, flyers of folders dan zijn acryldisplays altijd praktisch en snel bij de hand op uw verkooppunt (POS). Reclamemateriaal of visitekaartjes kunnen opvallend gepresenteerd worden op uw beursstand of bij de ingang van uw bedrijf en zullen zeker de aandacht trekken van uw klanten. Maak gebruik van onze elegante acryldisplays voor een stijlvolle presentatie van uw media en promotieartikelen op o.a. receptiebalies, beursbalies of toonbanken. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Fraaie acryldisplays met een verschillend aantal compartimenten

Afhankelijk van het model zijn de displays van acryl ontworpen als enkelvoudige 1-vaks houders of meervoudige meervaks standaards met dus een of meerdere compartimenten. De tafelfolderhouder „Universum" biedt bijv. met zijn drie compartimenten ruimte voor drie verschillende vormen van media. Of u kiest voor de iets achteroverliggende 4-vakkige tafelstandaard „Universum" die geschikt is voor DIN A4, DIN A5 of Lang DIN folders. Als u op zoek bent naar een draaibaar model, dan is de vierzijdige tafelstandaard „Carrousel" precies wat u zoekt: deze soepel draaiende display met lage weerstand is een populaire standaard welke aan vier zijden is uit te rusten met verschillende reclamemedia. Maar ook verschillende menukaarthouders, productdisplays en visitekaarthouders zijn beschikbaar in acryl en worden veelvuldig gebruikt en ingezet op beurzen, evenementen en entreezones van bedrijven.

Hoogwaardige folderhouders en grafische displays van acrylglas

Het hoogwaardige en ongevoelige acrylglas in praktisch formaat maakt het mogelijk om flyers en brochures veilig en transparant te presenteren op bijvoorbeeld een receptiebalie in een horecagelegenheid of een hotel. Afhankelijk van het model hebben ze een enkel compartiment of zelfs drie tot vier compartimenten en zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Voorop staat in ieder geval dat uw klanten te allen tijde een duidelijk zicht hebben op uw informatie. Bij ons vindt u acryldisplays in alle denkbare vormen en maten - kies het gewenste model.

Eigen productie

Omdat wij de meeste acryl producten zelf maken, kunnen wij prima aansluiten bij individuele wensen, zoals bijv. het bedrukken van een product met uw bedrijfslogo.

Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten
Naar boven