Unieke reclame artikelen - zo laat je een blijvende indruk achter

21.02.2024
Blijf in de gedachten van jouw klanten, partners en leveranciers met de unieke reclame artikelen van VKF Renzel. Om het gewenste effect te bereiken, moet bij de keuze met bepaalde aspecten rekening worden gehouden. Bijvoorbeeld welke groep wil je aanspreken, moet het artikel bedrukt worden met jouw logo of slogan en kies je voor een duurzaam geschenk voor jouw relaties? Wij tonen jou graag een selectie relatiegeschenken waarmee je de juiste indruk op jouw klanten kunt maken. 

Passend voor jouw doelgroep

Hoogwaardige kwaliteit

Gepersonaliseerd


Creatieve reclame artikelen voor een blijvende herinnering

Tegenwoordig zijn overal waar je kijkt reclame-uitingen te zien. Daarom is het belangrijk om je te onderscheiden van de massa. Terwijl klassieke relatiegeschenken zoals pennen en notitieblokken altijd handig zijn, maar vaak snel in de lade belanden, kunnen creatieve ideeën het verschil maken.

Gepersonaliseerde sokken

Een ongewoon relatiegeschenk, waar je op het eerste gezicht misschien niet aan denkt, zijn bedrukte sokken. Sokken zijn een praktisch geschenk, die iedereen gebruiken kan. Door ze te bedrukken met een bedrijfslogo of een opvallend ontwerp, wordt dit alledaagse item een trendy accessoire. Hierdoor kunnen de sokken herhaaldelijk gedragen worden en dienen ze op onopvallende wijze als wandelende reclameboodschap.

Een ander creatief promotie artikel, maar ook erg uniek, zijn gepersonaliseerde puzzels. Ondernemingen kunnen eenvoudig hun logo of producten laten afbeelden op een puzzel. Op deze manier heb je eenvoudig een origineel cadeau, wat ook op lange termijn positieve herinneringen aan je merk achterlaat.

naar artikel
De sleutel tot creatieve relatiegeschenken is dat ze zowel nuttig, als origineel zijn. Het is belangrijk dat de geschenken een meerwaarde bieden. Bedrijven zouden zich altijd af moeten vragen, wat de doelgroep interesseert en wat voor hen van meerwaarde is. Door hier rekening mee te houden, kunnen ze ervoor zorgen dat hun relatiegeschenken niet alleen gedenkwaardig zijn, maar ook positieve associaties met hun merk creëren.

Gepersonaliseerd voor een individuele touch

Gepersonaliseerde reclame artikelen zijn een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken en het imago van jouw onderneming te versterken. Ze bieden een individuele touch en kunnen afgestemd worden op de behoeften en voorkeuren van de ontvanger.

Gepersonaliseerde mokken/ to-go bekers

Bekers zijn een klassiek relatiegeschenk wat nog steeds erg populair is. Door de mokken of to-go bekers te laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo zorg je ervoor dat ze dagelijks gebruikt worden. Hierdoor ontstaat een langdurige verbinding en blijft jouw bedrijf on top of mind.

naar categorie

Ballonnen met opdruk

Ballonnen zijn een vrolijk en speels relatiegeschenk dat vooral populair is bij jongere klanten. Je kan een persoonlijk tintje toevoegen door de ballon te bedrukken met de naam van de klant of een grappige spreuk. Ballonnen worden vaak gebruikt op feesten en evenementen, waardoor jouw onderneming een positieve associatie krijgt met plezier en vreugde.

naar artikel

Persoonlijk geschenk

Een andere manier om het persoonlijker te maken, is door het cadeau zelf te kiezen. In plaats van te kiezen voor een algemeen relatiegeschenk dat voor iedereen geschikt is, kan er ook gekozen worden voor een relatiegeschenk dat afgestemd is op de interesses en voorkeuren van de klant. Een bouwmarkt zou zijn klanten bijvoorbeeld een gepersonaliseerde duimstok of waterpas kunnen geven. Hierdoor voelt de klant zich begrepen en gewaardeerd.

naar categorie
Over het algemeen zijn gepersonaliseerde promotieartikelen een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken en het imago van een onderneming te versterken. Door de persoonlijke benadering voelen klanten zich gewaardeerd en kan het bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie. Daarom zou iedere onderneming moeten overwegen om gepersonaliseerde relatiegeschenken in hun marketingstrategie op te nemen.

 

Effectieve en gunstig geprijsde promotieartikelen

Kleine ondernemingen hebben vaak een beperkt budget voor marketing en reclame. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je geen relatiegeschenken kan uitdelen. Er zijn veel budgetvriendelijke ideeën die effectief én vriendelijk voor de portemonnee zijn.
 

Klassiek relatiegeschenk

Balpennen zijn een klassieker onder de relatiegeschenken. Ze zijn goedkoop in de aanschaf en kunnen in grote hoeveelheden besteld worden. Daarnaast zijn pennen altijd handig, omdat ze in het dagelijks leven veel gebruikt worden. Door de pennen te bedrukken met het bedrijfslogo of slogan, wordt bij ieder gebruik het bedrijf onder de aandacht gebracht. Pennen worden ook vaak doorgegeven, waardoor het bereik van het geschenk groter wordt.

naar artikel

Sleutelhangers personaliseren

Een ander goedkoop relatiegeschenk is een sleutelhanger. Sleutelhangers kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, bijvoorbeeld van kunststof of metaal. De bedrijfsnaam of het bedrijfslogo kunnen eenvoudig op de sleutelhangers gegraveerd of gedrukt worden. Sleutelhangers worden dagelijks gebruikt en zijn daarom een effectief reclamemiddel om het bedrijf onder de aandacht van klanten te houden.

naar artikel

Gepersonaliseerd notitieblok

Notitieblokken zijn een nuttig relatiegeschenk, dat door veel mensen dagelijks gebruikt wordt. Thuis, op kantoor of onderweg, een notitieblok is eenvoudig mee te nemen. Laat het blok bedrukken met jouw logo en vergroot hiermee de bekendheid van je bedrijf. Een notitieblok is ook leuk om weg te geven in combinatie met een bedrukte balpen. 

naar artikel
Zelfs met een klein budget is het voor bedrijven mogelijk om effectieve relatiegeschenken aan te bieden. Bovengenoemde reclame artikelen zijn budgetproof én effectief voor het vergroten van jouw naamsbekendheid. De geschenken zijn in grote hoeveelheden te bestellen en er is keuze uit een groot assortiment. Omdat de relatiegeschenken regelmatig in het dagelijks leven gebruikt worden, blijft het bedrijf onder de aandacht. Daarom zijn relatiegeschenken een waardevolle investering voor de marketing van een onderneming.

Maak indruk met duurzame reclame

In tijden van klimaatverandering en toenemende milieuvervuiling wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Ondernemingen zijn daarom continue op zoek naar duurzame alternieven. Duurzame relatiegeschenken dragen niet alleen bij aan de bescherming van het milieu, maar tonen ook de inzet van het bedrijf voor een duurzame toekomst. Ook bij VKF Renzel vinden wij het belangrijk om duurzame alternatieven aan te bieden. Hieronder staat een kleine greep uit ons assortiment duurzame geschenken. 
 

Het plantbare potlood

Een duurzaam en uniek reclame artikel is het plantbare potlood. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit potlood geschikt om mee te schrijven én om te planten. Hoe dat werkt? Het potlood bestaat uit biologisch natuurhout en moet samen met de meegeleverde groene zaadcapsule in de grond worden gestoken. Zodra de capsule in contact komt met water, lost deze op en kunnen de zaadjes in de grond gedijen. Bovendien kan het potlood gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo.
 

naar artikel

Groeiende adventskalender

Een ander duurzaam relatiegeschenk is de groeiende adventskalender. Deze adventskalender bevat zakjes met verschillende zaadsoorten. Het bijzondere van de kalender is dat zelfs het inlegvel duurzaam is, deze bestaat namelijk uit 100% papier. De kalender biedt een gevarieerd assortiment zaden, van tuinkers en zonnebloem tot paprika, bieslook en nog veel meer.
 

naar artikel

Thermofles „Vasa”

Voor milieubewuste klanten die veel onderweg zijn, is de isoleerfles „Vasa” het perfecte relatiegeschenk. Deze thermofles zorgt ervoor dat de inhoud 12 uur lang warm blijft, of 48 uur lang koud. De fles heeft een inhoud van 500 ml en is gemaakt van roestvrij staal. De fles biedt verschillende mogelijkheden voor reclametoepassingen: middels ditgitaaldruk, lasergravure of in een bedrukte kartonnen slipcase. 

naar artikel
Deze vier duurzame promotie artikelen zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en zijn allemaal te bedrukken met een logo. Door jouw onderneming op een millieubewuste manier te presenteren, kan je niet alleen je klantenbestand versterken, maar ook nieuwe klanten aantrekken. Onze selectie van duurzame promotieartikelen biedt jou hierbij een helpende hand.

Giveaways: Ontdek het assortiment van VKF Renzel


Conclusie

Naast de grote keuze aan reclame producten, heb je ook veel verschillende mogelijkheden voor het personaliseren van de relatiegeschenken. Van bedrukte sokken en gepersonaliseerde mokken, tot eetbare en ecologische reclame artikelen. Het gaat natuurlijk niet alleen om het geschenk zelf, maar ook om de belevenis. Het is belangrijk om een band op te bouwen of uit te breiden met klanten en relaties. Uiteindelijk kunnen relatiegeschenken de zichtbaarheid en het imago van een onderneming verbeteren. Daarnaast is het ook een blijk van waardering voor je klanten.

Veelgestelde vragen op een rij

Giveaways zijn kleine, gratis relatiegeschenken om je onderneming te promoten en je klantenbestand uit te breiden. Deelnemers moeten vaak aan bepaalde eisen voldoen, om deel te nemen aan de verloting. Bijvoorbeeld door het liken en delen van berichten op social media. Giveaways zijn een mogelijkheid om het bereik te vergroten en klanten aan te trekken en te behouden.
Goede giveaways kenmerken zich door bruikbaarheid, duurzaamheid, originaliteit, doelgroepgerichtheid en milieuvriendelijkheid. Ze moeten in het dagelijks leven gebruikt kunnen worden, om het bedrijf of evenement te vertegenwoordigen.
Giveaways worden gebruikt om reclame te maken voor ondernemingen en voor het aantrekken en behouden van klanten. Ze dienen ook als beloning voor bestaande klanten en helpen de aanwezigheid off- en online te vergroten.
Menu sluiten
Naar boven