Koffiebekers zijn het ideale promotiemateriaal om uw merk, logo en reclameboodschap dagelijks aan uw klanten en zakenpartners over te brengen. Met name koffiebekers met gepersonaliseerde reclame-uitingen zijn in talloze kantoren en op vele werkplekken altijd in gebruik. Of het nu voor koffie of thee is, voor cacao of een warme kop soep: zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds worden deze handige promotiebekers graag gebruikt.
Sluiten
Filter en sorteer

Mokken en bekers bedrukken

Mokken en bekers zijn vaak gebruikte promotionele items op de werkplek, tijdens klantvergaderingen of gesprekken met medewerkers en zakenpartners. Bedrukte mokken zijn ideaal om als bedrijf blijvend herinnerd te worden door uw medewerkers, klanten en zakenpartners. Kies hier nu het gewenste model.

Unieke promotiebekers

Kies de kleur, vorm en het materiaal voor uw aangepaste mok - en kies vervolgens de aangepaste bedrukking. Ontwerp eenvoudig de mok met uw eigen ontwerp, die snel uw favoriete beker kan worden. Ook voor forenzen en haastige mensen hebben we iets te bieden: de Thermobeker Crema”, die als een klassieke 2go-beker alle eigenschappen van een handige promotiemok combineert. Met de nieuwe, zeer praktische 360° deksel van dubbelwandig roestvrij staal (304 roestvrij staal) is deze beker een lekvrije en morsvrije opslag voor warme en koude dranken onderweg. Gebruik nu de veelzijdige 2go-beker om aandacht te vestigen op uw bedrijf.

Reclamemok met uw logo

Zet ook in op de kracht van koffiemokken als promotionele items, want dit zijn de vaste waarden in de wereld van promotieartikelen. Promotiemokken zijn ideale relatiegeschenken die diverse doelgroepen aanspreken. Dit maakt ze tot echte "allrounders" als het gaat om het overtuigend uitdragen van reclameboodschappen, slogans of een bedrijfslogo. Maak gebruik van deze kans en laat de mokken of de thermobeker bedrukken met een impactvol logo. Op deze manier wordt u altijd herinnerd door uw klanten op elke werkplek of zelfs als ze onderweg zijn. Vertrouw op promotionele mokken voor uw zakelijk succes.
Menu sluiten
Naar boven