Sluiten
Filter en sorteer

Waarom thermometers als relatiegeschenk een goede keuze zijn

Thermometers zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk om je merk bekend te maken en een blijvende indruk achter te laten bij je klanten. Er zijn verschillende redenen waarom thermometers als relatiegeschenk een goede keuze zijn.

Thermometers zijn alledaags en worden in veel huishoudens gevonden. Of het nu thuis is of op kantoor, ze zijn altijd handig om de temperatuur te meten. Vanwege het dagelijkse gebruik zijn ze ideaal als relatiegeschenk. Ze creëren een positieve associatie met je bedrijf en verhogen daardoor de kans dat je positief in de herinnering van je klanten blijft hangen.

Laat de meetinstrumenten bedrukken met je logo of slogan en profiteer van het hoge reclame-effect. Door je logo op de thermometer te laten drukken, creëer je een blijvende herinnering aan je merk. Telkens wanneer de ontvanger je relatiegeschenk gebruikt, zal hij aan je merk herinnerd worden. Het bedrukken met je logo is een kosteneffectieve manier om je merk te promoten en je bereik te vergroten.

Thermometers, hygrometers en weerstations

Thermometers zijn te vinden in bijna elk huishouden. Ze helpen ons om de temperatuur te meten en worden in veel verschillende situaties gebruikt. Daarom zijn er thermometers in allerlei soorten.

Een van de bekendste soorten thermometers is het weerstation. Dit bestaat uit verschillende meetinstrumenten, waaronder ook een thermometer. Ons weerstation „Suncity“ meet naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid en heeft zowel een klok als een kalenderweergave. Vanwege de stijlvolle bamboe voorkant is het ook een ideaal accessoire voor op het bureau. Voorzie het weerstation van je logo of slogan en zorg zo voor een individuele uitstraling met een hoog reclame-effect.

Een andere soort zijn digitale thermometers. Deze zijn meestal klein en handzaam en zijn bijzonder geschikt voor gebruik in huis of onderweg. Ze meten de temperatuur met behulp van een elektronische sensor en geven deze weer op een digitaal display.

Een voordeel van digitale thermometers is dat ze over het algemeen snel en eenvoudig af te lezen zijn. In tegenstelling tot conventionele thermometers hoef je de meting niet af te lezen, maar kun je de temperatuur direct op het display zien. Bovendien zijn ze meestal zeer nauwkeurig en bieden ze een hoge meetnauwkeurigheid.

Onze digitale thermo-hygrometer „Comfortzone“ zorgt voor een betrouwbare controle van de binnentemperatuur en luchtvochtigheid. Met de geïntegreerde hygrometer wordt de luchtvochtigheid gemeten en is deze eenvoudig af te lezen op het display. Een smiley geeft snel en eenvoudig aan of het klimaat in orde is of dat er actie moet worden ondernomen. Het kleine en compacte apparaat heeft nauwelijks ruimte nodig en kan worden neergezet met behulp van de standaard of worden bevestigd met behulp van een kleefpad.
Menu sluiten
Naar boven