Draagtassen zijn goedkope en aantrekkelijke reclamedragers om op allerlei plaatsen reclame te maken voor uw bedrijf. Wij bieden u een ruime keuze aan materialen en opties in verschillende soorten en maten voor het creëren van uw perfecte draagtas.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Katoenen draagtassen bedrukken

Bent u op zoek naar draagtassen die individueel bedrukt kunnen worden? Wilt u indruk maken met dit veelzijdige reclamemedium door een bepaalde kleur, design en textuur? Of bent u op zoek naar een bepaald formaat katoenen draagtas of gaat u toch liever voor papieren draagtassen? Wij leveren tassen in vele soorten en formaten, bedrukt met uw logo of opdruk.

De modellen tassen die wij aanbieden op onze website, kenmerken zich door hun veelzijdigheid en de mogelijkheid om desgewenst een logo en tekst toe te voegen. Ontdek meer over ons assortiment en kies de draagtas die het beste bij uw bedrijf past.
 

Het ideale reclamemedium

Of het nu gaat om de klassieke katoenen tas met optionele opdruk of een hoogwaardige, stevigere en zwaardere boodschappentas met twee lange hengsels. Bij ons vindt u een grote hoeveelheid aan draagtassen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De modellen zijn meestal verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat u een nog creatieve keuze kunt maken.

Het model PP non-woven tas „Lissabon”, bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in elf verschillende kleurencombinaties - u vindt er vast en zeker uw favoriete kleur. Of kies voor de katoenen New York tas, een boetiektas met een afgeronde bodem en twee lange hengsels.


Milieubewust en duurzaam

De meeste draagtassen zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame grondstoffen. Door onze tassen op deze manier te produceren worden de minder milieuvriendelijke grondstoffen vervangen. Deze producten helpen de hoeveelheid omverpakkingen te verminderen. Ook hebben deze producten een natuurlijke uitstraling.


Unieke tassen met uw logo

Maak gebruik van de mogelijkheid om uw individuele opdruk met logo te uploaden of voeg ook een promotionele slogan toe. Een investering in uw bedrijf die zich op lange termijn terugbetaalt.

Wilt u uw draagtassen laten bedrukken? Wij adviseren u graag in detail over alle mogelijkheden. Katoenen zak of PP non-woven zak - er is altijd een geschikte tas voor elk gebruik.

Wilt u advies over draagtassen?


Live Chat »    Contactformulier »    Mail ons »    Bel ons »
Menu sluiten
Naar boven