Naambadges zijn onmisbaar in het bedrijfsleven. Deze items vergemakkelijken het contact en bevorderen het gesprek op een beurs of evenement. De naambadges zijn verkrijgbaar in talloze soorten en kleuren en snel beschikbaar.
Sluiten
Filter en sorteer

Naambadge bestellen

Je kunt veel verschillende naambadges bestellen: met metalen clip, magneet, lanyard of naald. Smal en discreet of groot en opvallend. De keuze tussen de verschillende naambadges is net zo veelzijdig en gevarieerd als waar de naambadges voor worden gebruikt.

Je kunt naambadges bestellen voor congressen, om in de horeca te gebruiken, voor herkenning in de gezondheidszorg of voor evenementen. De naambadge bevestig je aan stropdassen, overhemden of jasjes door middel van een clip, een naald of een houder. Daarnaast is het mogelijk de naambadges vooraf te laten bedrukken of gebruik te maken van papieren invoegsels. Dit laatste is vooral handig als je op zoek bent naar tijdelijke (wegwerp) naambadges.

 

Zoekt u een naambadge die u keer op keer kunt hergebruiken? Kies dan een naambadge met papieren invoegsel. Hierdoor is het aanpassen van de naam of het algehele uiterlijk een klein klusje. Handig voor een eenmalige beurs of om bezoekers te voorzien van een naambadge.
In ons assortiment vindt u ook naambadges die naar wens bedrukt kunnen worden. Uw naambadge is dan lange tijd voorzien van uw naam en logo. U kunt deze naambadges gebruiken tijdens een terugkerend evenement, maar u kunt deze ook inzetten voor uw werknemers in de retail of horeca. Onze hoge afdrukkwaliteit zorgt ervoor dat uw ontwerp zo lang mogelijk en in de beste kwaliteit wordt getoond.
Wanneer u het logo wilt behouden, maar de naam wilt veranderen, is een combinatie mogelijk. In het assortiment kunt u naambadges vinden die deze mogelijkheid bieden. U kunt de naam naar wens veranderen middels een papieren inleg. Uw bedrukking zal vanwege onze hoge drukkwaliteit langdurig zichtbaar zijn.

Naambadge kopen

In ons brede assortiment vind je voldoende naambadges om aan jouw wensen te voldoen. Houdt bij de aanschaf van een naambadge rekening met de toepassing. Wil je een naambadge inzetten op een speelse manier, dan is de ,,Podio Paper Chalk’’ een goede keuze. Deze naambadge is voorzien van leifolie, waardoor je met krijtstiften de naam op de badge kan schrijven. Op deze manier kunt je jouw eigen creativiteit kwijt, keer op keer.

Wil je liever een strakke uitstraling, kies dan voor naambadge ,,Frame’’. Deze is geheel aan te passen naar wens. Je kunt uit verschillende kleuren randen kiezen en jouw eigen ontwerp wordt er op gedrukt. Ook verschillende afmetingen en bevestigingen hierin zijn mogelijk.

Naambadge met magneet

Op het gebied van bevestigingen hebben we verschillende types in het assortiment. Een naambadge kan uitgerust worden met naald, met clip of met magneet. Een naambadge met magneet zorgt voor een snelle, stevige bevestiging van product.

Ook is een combiclip mogelijk. Dit is zowel een bevestiging met naald als met een clip. Je kunt op deze manier zelf kiezen hoe de naambadge gedragen kan worden. Dit kan handig zijn wanneer je het ene moment een wollen trui draagt en het andere moment een nette blouse.
Naambadge met magneet

Representatief op jouw evenement?

Bestel jouw naambadge om een complete look te creëren op jouw evenement. Bezoekers zien meteen dat ze bij jou moeten zijn voor de informatie die zij zoeken. Nog voor het eerste gesprek zorgt de naambadge voor herkenning en vertrouwen.

Ons assortiment is speciaal voor jouw behoeften ontworpen. Kies jouw naambadge als professioneel metgezel voor jouw volgende seminar, congres of klantbezoek. Maak naam met onze hoogwaardige naambadges.

Wij adviseren jou graag »
Menu sluiten
Naar boven