direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Op maat gemaakte producten door eigen productie

entwicklung cad1-3

Van uw idee naar eindproduct

Bedrijven spelen dagelijks in op veranderingen in de markt. Continu behoeften van klanten analyseren en weten wat er in de markt speelt is een belangrijk speerpunt voor veel bedrijven. Ideeën opdoen en continu bijsturen om een optimaal resultaat te behalen.

VKF Renzel kan u ondersteunen om uw 'Point Of Sale' idee werkelijkheid te laten worden.

Mocht u iets hebben bedacht om uw eigen verkoop te stimuleren, uw dienst beter onder de aandacht van de klant te brengen, of als u verschillende producten wil combineren tot één P.O.S product, en wilt u hier gedegen advies over, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

VKF Renzel kan uw P.O.S idee van A tot Z uitvoeren. Intern werken bij VKF Renzel verschillende afdelingen nauw samen om uw idee realiseren.

 

 

Constructie en visualisering

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt door middel van CAD-techniek een ontwerp voor 3-dimensionale visualisering gemaakt. Het voordeel van de CAD-techniek is, dat het complete verdere ontwikkelingsproces berust op deze digitale gegevens. Of het nu is bij het maken van een prototype of de productie van eindproduct. Ook bij veel van onze kunststofproductiemethodes zoals extrusie, laseren, spuitgiet, thermoplastische vervorming, het frezen of het stansen wordt er gebruik gemaakt van deze digitale bestanden.

entwicklung prototyping
entwicklung prototyping2

Prototypes

Voordat uw idee de productie in gaat wordt er digitaal een prototype gemaakt. Het prototype wordt uitvoerig getest en berekend door virtuele computermodellen. Er wordt onder andere gekeken naar de functionaliteit en de assemblage van het product. Daarna wordt er evt., indien het project het toestaat en in nauw overleg, een test artikel “prototype” geproduceerd. Zijn alle problemen verholpen, en bent u tevreden over het testresultaat, dan starten wij de productie.