Startende en
aangesloten ondernemingen

 

IN EEN OVERZICHT 

ONZE START-UP ONDERNEMINGEN 

Duurzaamheid en stabiliteit zijn de aspecten die ons in het verleden tot een betrouwbare partner voor onze klanten uit de industrie en de detailhandel hebben gemaakt. Met de volgende beginnende bedrijven exploreren wij ons momenteel op de markt.
 


 

Prevact GmbH
 Prevact GmbH ontwikkelt innovatieve technische apparaten voor de levensmiddelendetailhandel met als doel verpakkingsafval te verminderen en de industrie op een duurzame manier vorm te geven.

Meer weten over Prevact (Duits) »

 

 

IN EEN OVERZICHT 

 

ONZE AANGESLOTEN ONDERNEMINGEN 

VKF Renzel GmbH heeft meer dan 35 jaar ervaring en competentie in het gehele spectrum van verkoopbevordering. Als fabrikant staan ​​innovatie, flexibiliteit en verdere ontwikkeling centraal in ons werk. Nieuwe vestigingen in andere landen vormen een belangrijk onderdeel van onze expansiestrategie, evenals het opzetten van nieuwe ondernemingen met andere kerncompetenties. Hieruit zijn de afgelopen jaren de volgende bij ons aangesloten bedrijven gegroeid.
 


 

VKF Spuitgiettechniek GmbH
 VKF spuitgiettechniek GmbH in Eisfeld, opgericht in 2006, vervaardigt kunststof producten op spuitgietmachines met processen voor wegwerp- en herbruikbare componenten. Producten zoals winkelmandjes, houders en displays worden daar vervaardigd met een moderne productiefilosofie en jarenlange ervaring. VKF Spritzguss GmbH begeleidt haar klanten met hun wensen en ideeën, van ontwikkeling met behulp van de nieuwste 2D- en 3D-modellen tot ontwerp, toolmaking, productie en eindproductie.

Naar VKF Spritzgusstechnik (Duits) »

 


 

kioske GmbH
 Het bedrijf Kioske GmbH ondersteunt haar klanten bij de verkoop van hun producten. Met behulp van verkoopautomaten maken ze het mogelijk om 24/7 te verkopen. Ze beantwoorden daarmee aan de algemene wens van "automatisch meer verkopen" en zijn daarmee modern en toekomstgericht bezig. Ze bieden hun klanten een uitgebreide service, beginnend bij de installatie en constructie van de automaten tot en met maatwerk met behulp van speciale folie- en uitrustingsopties.

Naar Kioske (Duits) »

 

 


 

e.comfort-mobile GmbH
 e.comfort-mobile GmbH, met vestigingen in Isselburg en Winterswijk, richt zich op mobiliteit voor jong en oud en richt zich op de productgebieden e-voertuigen en e-bikes, evenals uitgebreid advies, instructie en aanwezigheid ter plaatse, op beurzen en op internet. Relatief klein begonnen met overzichtelijke aanbiedingen is een steeds groeiend aanbod van producten en merken ontwikkeld, dat de klant ondersteunt bij het verplaatsen van A naar B.

Naar e.comfort-mobile (Duits) »

 

 


 

BPG GmbH
 Gevestigd in Isselburg en in de directe omgeving van VKF Renzel, staat BPG GmbH voor kwaliteitsproducten en -diensten op het gebied van kledingveredeling, bedrukking en belettering. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De primaire taken zijn het borduren van hoogwaardige kleding voor vrije tijd en werk, het printen van digitaaldrukbanners, borden en stickers en het labelen van auto's, vrachtwagens of opleggers.

Naar BPG (Duits) »

 

 


 

troniTAG GmbH
 Met het hoofdkantoor in Duitsland en negen andere vestigingen is troniTAG GmbH een internationale full-service partner op het gebied van digitale prijslabeling en electronische signage. De toepassingsgebieden van elektronische schaplabels zijn divers en variëren van retail tot industrie. Naast elektronische prijskaartjes biedt troniTAG complete labeloplossingen inclusief bevestigingsmogelijkheden voor het verkooppunt. 

Naar troniTAG »

 

 


 

renzel.agentur GmbH
 Als reclamebureau behartigt renzel.agentur GmbH lokale bedrijven. Met een eigen afdeling op de hoofdvestiging van VKF Renzel in Isselburg neemt renzel.agentur onder andere het gebied van webontwikkeling over. Met een volledige service van print, web, e-commerce en fotografie bieden ze hun klanten op vele manieren creatieve ideeën.


Naar renzel.agentur (Duits) »

 

VERDER 
IN EEN OVERZICHT

Luchtreiniger gevelbanner VKF Renzel

Over ons


Meer lezen »

Grafische afdeling

Diensten


Meer lezen »

Duurzaamheid

Duurzaamheid


Meer lezen »

Menu sluiten
Naar boven