VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Brandvertragende kliklijst, 25 mm profiel, met verstekhoeken, zilver geëloxeerd

Kliklijsten - die volgens B1 brandprefentie zijn gecertificeerd - de optimale oplossing voor vluchtwegen en openbare gebouwen met hoge brandveiligheidseisen, zoals b.v. luchthavens, basisscholen, autoriteiten, ziekenhuizen en universiteiten.

Deze posterframes - gecertificeerd volgens DIN 4102-B1 - zijn uitgerust met een antireflecterende afdekfolie en een gegalvaniseerde metalen achterwand. De posters kunnen eenvoudig worden gewisseld door de 25 mm brede, zilver geëloxeerde aluminium profielen aan de voorzijde te openen. Door de aanwezige boorgaten in beide lange onderprofielen, kunnen de kliklijsten zowel staand als liggend worden opgehangen of aan de wand worden geschroefd. Om jarenlange klemkracht te garanderen, worden klemveren van gehard verenstaal gebruikt.

We maken de kliklijsten ook graag voor u op maat. De minimale afnamehoeveelheid hiervoor is 20 stuks. Vraag ons naar de verschillende mogelijkeheden!!
materiaal raam aluminium
bovenprofielkleur zilver geëloxeerd
profielbreedte 25 mm
uitvoering hoek verstek
buitenmaat raamwerk 624 x 871 mm
zichtformaat 574 x 821 mm
inrichting hoog- / dwarsformaat
soort afdekfolie ontspiegeld, brandvertragend
materiaal van de rugwand metaal, verzinkt
brandbeveiliging ja
bevestiging boorgaten / dubbelzijdig tape

 vanaf 13,15 €*

per stuk

Kies uw variatie:

inschuifformaat