Zorg en gezondheid

Oplossingen voor de zorg en de gezondheidsbranche


12 mei 2024: Dag van de Zorg

Bekijk passende cadeaus →

Hygiënebescherming en bedrijfsuitrusting voor de medische sector

Hygiënevoorschriften spelen een grote rol, vooral op het gebied van de zorg en gezondheid. Met de juiste benodigdheden voor jouw praktijk of instelling stel je belangrijke hygiënenormen vast en bescherm je zo de gezondheid van patiënten en medewerkers. De toepassingsgebieden van onze producten voor deze branche variëren van receptie tot behandelkamer. Ontdek onze grote verscheidenheid aan producten voor meer comfort en hygiëne in jouw praktijk of instelling.

Onze topproducten voor praktijken en medische voorzieningen

Toepassingsgebieden voor onze producten

Bij ons vind je producten voor bij de receptie, in de wachtkamer of de behandelkamer. Maar het gebruik van deze producten is niet alleen geschikt voor medische praktijken. Ook ziekenhuizen en andere zorg- en gezondheidsinstellingen hebben onze artikelen ook ontdekt.

De gezondheidszorg omvat de doelstellingen van het welzijn van mensen en het voorkomen van ziekten en de verspreiding ervan. Om deze doelen te bereiken is een steriele en comfortabele sfeer vereist. Dit kan met bepaalde benodigdheden positief worden beïnvloed. Dit zorgt, rekening houdend met hygiënische aspecten, voor een aangename sfeer bij het behandelen of bezoeken van patiënten.

Welzijn, meer vertrouwen en beheersing van ziekten kunnen ook worden bereikt door voorlichting. Door informatiemateriaal te plaatsen of beschermende maatregelen te nemen tegen bepaalde ziekteverwekkers, creëer je transparantie in jouw praktijk.

Effectief informeren

Wij bieden jou het juiste kader voor het presenteren van informatie aan patiënten en bezoekers. Het aantrekkelijk presenteren van mededelingen en informatiemateriaal in frames en hoezen beschermt niet alleen jouw print, maar zorgt tevens voor een hoogwaardige look.

De frames of displays kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Er zijn standaards voor tafels en toonbanken of standaards voor op de vloer. Om ruimtebesparend jouw informatie te presenteren, kunnen de frames ook aan de muur worden bevestigd of aan het plafond worden opgehangen. Daarnaast zijn de artikelen uitermate geschikt voor reiniging en/of desinfectie.

Gebruik de volgende artikelen om jouw informatie aantrekkelijk te presenteren:

Volledig ingericht

Er zijn veel mogelijkheden om jouw kantoor of artsenpraktijk optimaal in te richten. Door gerichte keuzes te maken, zul je een gevoel van comfort en welzijn overbrengen op jouw patiënten. Dit gevoel kan door verschillende artikelen worden gecreëerd. Artikelen voor hygiënebescherming, zoals bijvoorbeeld een hygiënestation, wekken al gauw vertrouwen en zullen intensief worden gebruikt.

Naast de patiënten profiteren ook medewerkers en collega's van deze upgrade van hun werkplek. Hieronder staan enkele van onze suggesties voor een doelgerichte inrichting:

Exclusieve oplossingen door eigen productie

De meeste van de hierboven weergegeven producten worden rechtstreeks geproduceerd door VKF Renzel. Ontdek de producten die het beste bij jou passen of profiteer van onze jarenlange ervaring. We adviseren jou graag!

Dankzij een eigen drukkerij en lokale productie is ook maatwerk of het bedrukken van de artikelen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken graag een passende offerte voor jou.

hoogwaardige kwaliteit

kenmerkend voor bijna al onze producten

hoogwaardige materialen

wij staan voor kwaliteit

innovatieve technologieën

we gebruiken de nieuwste machines en technieken

Onze successen

Al meer dan 35 jaar zijn wij – wereldwijd – jouw betrouwbare partner als het gaat om displays, POS materialen en producten voor winkelinrichting.

ruim 35 jaar

ervaring en competentie in het hele spectrum van de verkoopbevordering

26 landen

met productievestigingen en dochterondernemingen van VS tot China

885 medewerkers

die jou graag van dienst zijn in binnen- en buitenland

> 25.000 producten

voor jouw bedrijfs- of winkelinrichting en op jouw POS

Menu sluiten
Naar boven