Zelfklevende haken en andere zelfklevende bevestigingen bieden een snelle bevestiging zonder te boren. De diverse haken kunnen op verschillende plaatsen worden gebruikt voor het bevestigen van verschillende materialen. Ontdek nu de juiste zelfklevende haak voor uw toepassing!
Sluiten
Filter en sorteer

Verschillende zelfklevende bevestigingen voor uw toepassing

Onze zelfklevende haken besparen u het gedoe van boren en lelijke boorgaten in de muur. De haken kunnen eenvoudig op de muur worden geplakt en overtuigen door hun stevige houvast. Aan de haak kunnen verschillende ophangsystemen of objecten worden gehangen. Kies voor onze praktische en veelzijdige zelfklevende haken.

Zelfklevende bevestigingen genieten een grote populariteit in verschillende toepassingsgebieden vanwege hun eenvoudige bevestiging. In een thuissituatie worden ze onder meer gebruikt als handdoekhouder. Bij verkooppromotie worden ze gebruikt voor het snel en betrouwbaar bevestigen van reclamemateriaal, maar zorgen ook voor ondersteuning bij uw winkel-, dan wel bedrijfsuitrusting.

Deze producten kunnen op elke gewenste locatie worden bevestigd. De plakker op de haak plakt het beste als u het oppervlak vooraf eerst schoonmaakt. Stof- of vuildeeltjes kunnen de grip van de zelfklevende haak negatief beïnvloeden.

U kunt dit type bevestiging gebruiken voor zowel tijdelijke als permanente doeleinden. Na gebruik kunnen de verschillende zelfklevende haken van het betreffende oppervlak worden verwijderd zonder dat er resten achterblijven.

In onze webshop kunt u zelfklevende bevestigingen voor verschillende toepassingen verkrijgen. Geschikt voor bevestiging aan het plafond, aan de muur of op diverse ondergronden. Ook haken voor het ophangen van uw verpakkingen en artikelen vindt u in ons assortiment. Ontdek het gebruik van zelfklevende haken voor uw eigen verkooppromotie.

Zelfklevende haken voor aan het plafond

De zelfklevende bevestigingen zijn onder andere ook geschikt voor het bevestigen van reclamemateriaal aan het plafond. De verschillende bevestigingen kunnen snel worden aangebracht. Tegelijkertijd vergemakkelijken ze het gebruik van ophangsystemen in uw winkel, kantoor of bedrijf. De plafondhaken kunnen worden voorzien van een klassieke haak of met ophangogen.

Hieraan kunnen dan vervolgens schakelkettingen, C-haken of kabels worden bevestigd als uitbreiding op de bedoelde plafondophanging. Op deze manier of direct aan de haak gehangen, kunnen posters of plakkaten duidelijk zichtbaar worden opgehangen. Door simpelweg de printmedia in de zelfklevende bevestiging te haken, maakt een snelle wisseling van reclamemedia mogelijk.

Een ophanging aan het plafond heeft als voordeel uw reclame centraal te kunnen plaatsen op het verkooppunt (POS). U kunt de haken overal in de verkoopruimte opplakken. Hierdoor is reclame en informatie in de directe omgeving van het product te plaatsen.

Een ander voordeel van een plafondophanging is de vrij te kiezen hoogte waarop u wilt adverteren. Kies voor een posterpresentatie op ooghoogte. Gebruik de zelfklevende haken specifiek voor uw verkoopbevordering.

Eenvoudig aan de muur te bevestigen

Zelfklevende haken voor aan de muur kunnen op verschillende ondergronden worden geplakt. De verschillende producten overtuigen door een betrouwbare houvast en een snel, praktisch gebruik. U blijft achteraf in ieder geval niet zitten met lelijke en visueel storende boorgaten in uw muur.

De zelfklevende bevestigingen voor aan de muur zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wilt u een haak met ophangoog, een klassieke metalen haak of juist een bevestigingslus?

Wij leveren u de bevestiging met de juiste wensen en eisen voor uw toepassing. Bevestig bijvoorbeeld de muurhaken en gebruik de ophanghaken om daarmee frames of hoezen effectief te presenteren. De haak kan onder andere ook worden gebruikt voor het tentoonstellen van reclamemateriaal of voor het bevestigen en weergeven van bedrijfsvioorzieningen.
Nachrüsthaken

Zelfklevende haken met europerforatie


Nachrüsthaken_Blister

Zelfklevende haken 0,3 mm


Zelfklevende haken - ideaal voor uw verpakkingen

Naast de bovengenoemde toepassingen worden zelfklevende haken ook gebruikt voor het ophangen van verpakkingen. Met de juiste haken kunt u de verpakking van uw producten voorzien van blisterperforaties. Zelfs ongeperforeerde artikelen kunnen zo toch aan een enkele of dubbele haak worden gepresenteerd. Dit maakt de presentatie van producten aan een perfowand of lamellenwand mogelijk.

Op het gebied van zelfklevende haken voor verpakkingen vindt u in ons assortiment diverse uitvoeringen en perforaties. Kies de ideale ophanghaak voor uw verpakkingen of uw schappensysteem. Met onze specialistische kennis helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste plakhaak.
Menu sluiten
Naar boven