Antivermoeidheidsmatten en antislipmatten bieden uw medewerkers het nodige comfort op de werkvloer. De brandvertragende matten worden gebruikt bij sta-werkplekken, maar ook als vloerbeschermingsmatten op kantoor. Ontdek de juiste werkplaatsmat voor uw onderneming in onze webshop.
Sluiten
Filter en sorteer

voor ergonomische werkplekken

in werkplaats, magazijn of kantoor

slijtvast

langdurig inzetbaar bij sta-werkplekken

productiviteit bevorderend

matten voorkomen snelle vermoeidheid

Werkplaatsmatten: ergonomische matten voor werkplaats en magazijn

Matten voor op de werkplek moeten de vloer beschermen, het personeel beschermen en de veiligheid waarborgen. Door de positieve werking van de matten worden ze op verschillende werkplekken gebruikt. Daar kunnen ze bij sta-werktafels, maar ook over een groot oppervlak worden neergelegd. Dit voorkomt nadelige effecten als gevolg van langdurig staan.

Ergonomische werkplekmatten zijn gemaakt van verschillende kunststoffen. Het materiaal zorgt voor een comfortabel stagevoel en dempt de grond. Langdurig staan ​​op harde vloeren resulteert vaak in pijn in de voeten en snelle vermoeidheid. Bovendien worden de gewrichten op de lange duur extreem belast, vooral de knieën.

Ergonomische matten worden overal gebruikt waar werknemers langdurig staan. Dit gebeurt met name in werkplaatsen en magazijnen. Maar ook in de productie werken de medewerkers vooral staand. De vloeren in de werkplaatsen zijn bijzonder hard, wat ook met aangepast schoeisel moeilijk tegen te gaan is.

Op de lange termijn is het belangrijk om te voorkomen dat werknemers snel vermoeid raken en is het taak om hun gezondheid te beschermen. Dit is de enige manier om een ​​goede arbeidsmoraal te verkrijgen en te handhaven en zo gezonde en gelukkige werknemers te krijgen. Gebruik de ergonomische matten om sta-werkplekken in uw onderneming in te richten.

 

Anti-slipmat voor meer bescherming op de werkplek

Werkplaatsmatten worden vooral gebruikt bij sta-werkplekken. Dit kan in de productie zijn, in het magazijn of in de werkplaats. Naast staand werken zijn er ook diverse transportbewegingen. Materialen moeten bijvoorbeeld ook voortdurend worden aangebracht of aangevuld met behulp van platformwagens of pick-ups.
Dergelijke transportprocessen en bijbehorende loop- en rijroutes mogen de ergonomische werkplekmatten niet aantasten. De matten hebben een geschikte dikte om het staan ​​op de werkplekken te vergemakkelijken. De schuin aflopende randen van de mat zorgen dit de loop- en rijroute niet nadelig beïnvloed. De randen verminderen struikelgevaar.
De matten hebben een antislip oppervlak dat in veel gevallen bestand is tegen oliën en vetten. Als antislipmat bieden deze matten extra veiligheid op de werkvloer. Door de schuin aflopende randen kunnen producten nog steeds probleemloos van en naar de werkplekken worden vervoerd.

Zoals u begrijpt, kunnen transportprocessen ondanks gebruik van ergonomische werkmatten, gewoon als voorheen worden gehandhaafd. Als dit bij bepaalde processen toch niet mogelijk is, verklein dan het oppervlak van de werkplekmatten. Op deze manier is er toch bescherming en worden andere processen tegelijkertijd niet beïnvloed. Kies voor de antislipmatten voor extra veiligheid op uw werkvloer.


 

Rust uw bedrijf uit met antivermoeidheidsmatten

U kent het gevoel van lange werkdagen moeten staan of sta-werkzaamheden moeten doen bij bepaalde evenementen. Als je voeten pijn doen, is dat een ongemakkelijk gevoel van vermoeidheid. Het is moeilijk te negeren en heeft tot op zekere hoogte nog steeds invloed op de manier waarop men werkt. Dergelijke vermoeidheid treedt steeds sneller op, vooral bij langdurig staan.

De werkplaatsmatten voor bij werkbanken zijn eenvoudig in verschillende ruimtes te integreren. Plaats hiervoor de zwarte matten gewoon midden voor de werkplek. Hier zorgen de antivermoeidheidsmatten nu voor een prettiger gevoel bij het staan ​​en lopen. Snelle vermoeidheid door oncomfortabel staan ​​op een harde ondergrond wordt hiermee vermeden.

Ervaar zelf het effect die antivermoeidheidsmatten hebben op uw medewerkers. Door hun behoeften waar te nemen en hun gezondheid te beschermen, kunt u punten scoren bij uw werknemers. Deze profiteren van het feit dat de benen en vooral de voeten minder snel vermoeid raken. Dit is dan weer een positieve stimulans op de stemming en productiviteit.

Hoewel het lichaam snel went aan bepaalde situaties, vormt staand werken een langdurig probleem, waardoor de gewrichten en daarmee de gezondheid van de werknemers worden belast. Ook kan door het gebruik van de beschermingsmatten ziekteverzuim van medewerkers worden voorkomen.
Vloerbeschermingsmat_NL

Werkplaatsmat voor kantoor

De houding op de werkplek en de ergonomie ervan hebben een grote invloed op de gezondheid van werknemers. Men brengt een groot deel van de tijd door op deze plek en in dezelfde houding. Dit kan de gezondheid ernstig aantasten. Een ergonomische werkplek en voldoende beweging is belangrijk voor de lichamelijke gezondheid.

Op kantoor is daarom de uitrusting met ergonomische bureaus en bureaustoelen cruciaal. Hier worden veiligheidsmatten vooral gebruikt als vloerbescherming. De zwenkwielen van de ergonomische bureaustoelen kunnen de vloer langdurig zwaar belasten. De mobiliteit van de bureaustoel wordt soms ernstig beperkt door de vloerbedekking.
Hierdoor is het soms bijna onmogelijk om de stoel over de vloerbedekking of tapijt te rollen. Op parket of laminaat beschadigt de stoel vaak de toplaag na verloop van tijd. Een kantoorwerkplekmat zorgt voor mobiliteit van de stoel en draagt ​​bij aan de ergonomie van de werkplek. Tegelijkertijd blijft de betreffende vloer of ondergrond op uw werkplek beschermd en daardoor duurzaam.

Dergelijke beschermmatten voor bureaustoelen vindt u in onze webshop in een transparante variant of met een print. Door gebruik van transparante werkplekmatten blijft de vloer goed zichtbaar en wordt uw interieurinrichting niet aangetast. Speciale bedrukking op de matten werkt ook heel goed, vooral in kantoren met regelmatig klantenverkeer. Want matten met een oppervlak van meer dan 1 m² kunnen perfect dienst doen als reclameruimte.
 
Werkplaatsmat voor sta-werkplekken

Bescherm medewerkers en de vloer: ergonomische werkplekmatten


Werkplekmatten moeten eigenlijk tot de vaste uitrusting van uw werkplekken behoren. Ze maken de ergonomische oriëntatie van uw onderneming mogelijk, wat uw werkplekken aantrekkelijker en productiever maakt. Met ergonomische werkplekken maakt u een professionele en attente indruk op bijvoorbeeld sollicitanten. Daarnaast vermindert het gebruik van matten op de sta-werkplek de snelle vermoeidheid van medewerkers.

Door de matten te gebruiken, vermindert u de nadelige effecten van langdurig staand werk. Hierdoor krijgen werknemers te maken met betere arbeidsvoorwaarden en kunnen ze ook productiever werken. Bescherm de gewrichten van medewerkers en zorg voor veiligheid op het werk met antislip werkmatten.

Aan inpaktafels staan ​​werknemers vaak meer dan 8 uur in een staande positie. In grote logistiek igerichte hallen met harde betonnen vloeren kunnen arbeiders snel vermoeid raken. Werkplekmatten in het juiste formaat kunnen eenvoudig voor een inpaktafel worden uitgerold. En uw medewerkers merken al staand een merkbaar verschil in hun dagelijkse werk.
Het gebruik van werkplekmatten beschermt ook de vloer. Enerzijds tegen vuil, anderzijds tegen schade of slijtage door voortdurende belasting. De matten dempen zware lasten en zijn bij hardnekkig vuil natuurlijk gemakkelijker te vervangen dan de vloer. Daarnaast zijn de werkplekmatten gemakkelijk schoon te maken.

Ontdek de ergonomische werkplekmatten om uw vloeren te beschermen tegen belasting, vuil of slijtage. Om de gezondheid van werknemers te beschermen, dient u altijd de antivermoeidheidsmatten te gebruiken. Zonder andere processen aan te tasten, hebben deze matten een grote impact op het werkplezier.

 

Hoogwaardige uitrusting voor uw onderneming

Naast de vloerbeschermingsmatten bieden wij u nog vele andere elementen voor de inrichting van uw bedrijf. U kunt dus enerzijds werkplekken aanpassen aan elke vorm van dagelijkse belasting, maar tegelijkertijd bieden wij u ook diverse mogelijkheden om medewerkers te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Vertrouw op ergonomische werkplekken en vermijd zware lasten door hiervoor eenvoudige transportwagens in te zetten.

Als fabrikant van diverse displays leveren wij u een breed assortiment aan kantoor- en fabrieksbenodigdheden. Ontdek werkplekmatten voor kantoor, werkplaats of magazijn. Als alternatief bieden wij u ook matten met een opdruk aan. Kies dus eenvoudig voor vloerbeschermingsmatten met of zonder bedrukking.

Profiteer van de doorslaggevende voordelen die een ergonomische werkplekmat biedt voor uw onderneming. Kies nu de mat die bij u past in het gewenste formaat! Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste mat voor uw kantoor of sta-werkplekken. Neem vrijblijvend contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven