Een graaimand - wat is dat precies?

Een graaimand is een verkooptafel die gebruikt kan worden voor het presenteren van actie-artikelen en aanbiedingen. Dit is de informele beschrijving van een graaimand. Andere namen voor dergelijke tafels of manden zijn: stortmand, draadmand, actietafel of snuffeltafel.

Met name in supermarkten, warenhuizen of bouwmarkten zijn deze zogenaamde graaimanden te vinden. actieproducten, restpartijen of aanbiedingen kunnen snel en eenvoudig in deze manden of tafels worden geplaatst. De manden zijn zo gevormd dat klanten gemakkelijk door de producten kunnen struinen en snuffelen.

Kenmerken van een graaimand

Deze manden/tafels zijn meestal gemaakt van stevig draadstaal. Als mand kunnen ze op belangrijke punten in de verkoopruimte worden geplaatst. Dit vestigt de aandacht van klanten op bepaalde producten, wat leidt tot extra verkoop of impulsaankopen. Met aanvullend reclamemateriaal kunnen deze actietafels naar wens worden vormgegeven.

De in hoogte verstelbare bodems maken het mogelijk om met deze displays reclame te maken voor een grote diversiteit aan producten. In de stortmanden kunnen levensmiddelen, kleding of bouwmaterialen worden gepresenteerd. Als er weinig artikelen zijn, kan de bodem worden aangepast aan de actuele hoeveelheid.
Draadmand voorbeeld
Graaibak gevuld met goederen

Accessoires voor de verkooptafel

Een graaimand kan worden aangevuld met accessoires om een ​​extra effect te bereiken. Door de centrale plaatsing ervan trekken ze vaak de aandacht naar zich toe. Bovendien kan je ze voorzien van reclamemateriaal om potentiële kopers op je producten te attenderen.

Aanvullend reclamemateriaal voor graaimanden kunnen bedrukbare omrandingen of posterhouders met reclame zijn. Voor de graaitafels zijn metalen onderstellen met wieltjes verkrijgbaar. Door deze extra mobiliteit kunnen deze tafels vrij in elke ruimte worden ge- en verplaatst.
 

Graaimand: verkoopbevordering op de Point of Sale

Het verkooppunt is het punt waar de klant direct contact heeft met de artikelen. Er worden verschillende POS-marketingmaterialen gebruikt om extra verkoop of impulsaankopen te stimuleren. Hieronder vallen ook graaimanden.

In de draadmanden kunnen verschillende waren aantrekkelijk worden uitgestald. Ook deze zijn verkrijgbaar in ons assortiment.
Menu sluiten
Naar boven