Sluiten
Filter en sorteer

Ronde buizen voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar een stalen ronde buis die ook nog verzinkt moet zijn? Of heb je een stalen ronde buis nodig in zwart of wit? Het maakt niet uit waar de betreffende ronde buis wordt gebruikt en welke lengte de buis moet hebben. Hier vind je zeker het juiste element. Ook de buitendiameter en de wanddiktes van de individuele ronde buizen verschillen aanzienlijk van elkaar. Vooral voor buitengebruik zijn ronde buizen van roestvrij staal en staal vanwege hun weerbestendigheid en weerstand tegen vocht ideaal geschikt.

Ronde buizen van roestvrij staal

Ben je op zoek naar een ronde buis van roestvrij staal? Dan is de roestvrij stalen buis misschien precies de juiste keuze voor jou: met een diameter van 38,1 mm en een wanddikte van 1,27 mm is het een krachtig en sterk verbindingsstuk voor verschillende toepassingsgebieden. Of kies voor de chroomdesign ronde buis, dat ook verkrijgbaar is in de maten 38,1 mm en 1,27 mm en bijvoorbeeld ideaal is als sierlijk afvoerpijp voor leuningen.

Ronde buizen in verschillende lengtes en kleuren

Maak nu gebruik van de ronde buis uit ons aanbod voor de constructie van trappen, leuningen of andere elementen uit de detailhandel en beursbouw, evenals voor gebruik in bedrijven of in huis. De verschillende buizen van staal of roestvrij staal zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen snel en eenvoudig worden verwerkt. Vooral voor huishoudelijk en bedrijfstechnisch gebruik zijn de stalen en roestvrijstalen buizen perfect geschikt en worden ze gebruikt als veelzijdig constructie-element: als leuningbuis, constructiebuis, draadbuis of als speciale buizen voor scheidingswandconstructies of als ronde buis voor afvoer- of ventilatie-elementen. We bieden je precies de juiste ronde buis voor het gewenste toepassingsgebied - informeer nu en bestel direct.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven