Sluiten
Filter en sorteer

Artikelen voor verschillende toepassingsgebieden

Wil je snel en eenvoudig individuele buizen met elkaar verbinden? Dan zijn onze veelzijdig inzetbare buisverbindingen een ideale keuze. Gemaakt van zink of staal en deels hoogglans gepolijst. De verbindingen zien er niet alleen fraai uit, maar zijn ook zeer flexibel inzetbaar en robuust van structuur.

Voor elk toepassingsgebied het juiste element

Ons productaanbod biedt een verscheidenheid aan verschillende buisverbindingen en materialen. Het T-stuk is bijvoorbeeld geschikt voor het verlijmen van buizen (ø 38,1 mm). Voor buizen met een diameter van 38,1 mm is ook het kruis RVS-effect van Zink-Protectan geschikt. De buizen worden met het kruis verlijmd.

Een zeer variabel stuk buisverbinder is de buisverbinder binnenhoek van - 90° tot + 90°, hoogglans gepolijst. Hij is variabel kantelbaar van - 90° tot + 90°. Of je kiest de hoekverbinder 90° RVS-effect. Deze is ook geschikt voor buizen met een diameter van 38,1 mm.
 
Onze artikelen zijn gemaakt van robuust en stevig staal of zink. Sommige zijn voorzien van een aantrekkelijk glanseffect. De passende ronde buis bij de verbindingen vind je hier.

Ontdek nu de geschikte buisverbindingen online

Met de buisverbindingen verbind je snel en efficiënt. Individuele buizen, trappen, leuningen of verschillende elementen uit de detailhandel en beursbouw behoren tot de toepassingsgebieden. De praktische montage van de buisverbindingen is net zo eenvoudig als overtuigend. Door simpelweg te lijmen zonder te lassen, krijgen de individuele verbindingsstukken de optimale grip. Kies ook voor een buisverbinder als verbinding.

Deze verbindingen zijn een echt alternatief voor lasverbindingen en kunnen snel en veilig worden gemonteerd. De eenvoudige techniek van deze buisverbindingen minimaliseert de tijd en kosten voor mogelijke boor- en laswerkzaamheden. Op dezelfde manier zijn de elementen volledig belastbaar en zorgen ze voor veilige verbindingen. Kies hier de juiste elementen uit en bestel ze direct en eenvoudig online.
Menu sluiten
Naar boven