Pasen is dé tijd om gezellig samen te zijn, te ontspannen en te genieten van de aankomende lente! Onze promotieartikelen voor Pasen zijn erg populair bij klanten, werknemers en zakenpartners. De verschillende promotieartikelen kunnen naar wens worden aangepast en bedrukt!

Sluiten
Filter en sorteer

Promotie artikelen voor Pasen

Pasen behoort, naast Kerstmis, tot de populairste seizoenen om advertentieartikelen cadeau te doen. Tijdens de feestdagen kun je jouw dank uitspreken aan klanten en zakenpartners voor hun loyaliteit. Als alternatief heb je ook de mogelijkheid om nieuwe klanten op jouw bedrijf attent te maken. Met een zorgvuldig gekozen relatiegeschenk in het betreffende seizoen laat je een blijvende indruk achter.

Met Kerstmis worden klanten vaak geconfronteerd met tal van verschillende relatiegeschenken. Daarom is het niet altijd eenvoudig om op te vallen tussen de massa. Dit probleem doet zich niet voor met Pasen.

Tijdens dit feest geven maar weinig bedrijven promotie artikelen weg. Om deze reden heb je de mogelijkheid om op te vallen.

De meeste mensen verwachten niet per se een paasgeschenk. Daarom zijn ze des te verraster als ze er wel een ontvangen. De gelegenheid leent zich uitstekend om verschillende doelgroepen aan te spreken. Bovendien kun je tijdens Pasen kiezen uit een scala aan unieke relatiegeschenken.

Wij houden van ze allemaal: kleine of grote chocoladehazen, schattige paasnestsjes en andere paasgeschenken. Pasen is bij uitstek geschikt om klanten en zakenpartners te verrassen met zoete relatiegeschenken. Of het nu gaat om een klein cadeautje in de vorm van hazen of kuikens, of prachtige paasmanden.

Voor Pasen zijn er verschillende promotiematerialen die je kunt personaliseren met een opdruk of een individuele boodschap. Het zijn kleine attenties waarmee je positief in het geheugen van klanten en zakenpartners kunt blijven hangen. Bovendien kunnen de relatiegeschenken door de individuele vormgeving ook een persoonlijke boodschap aan jouw klanten en medewerkers overbrengen.

In ons assortiment paasrelatiegeschenken vind je zowel zoete promotie artikelen, als praktische voorwerpen voor dagelijks gebruik. Het seizoen leent zich ook bijzonder goed om zaadzakjes of bloemengroeten te versturen. Ontdek het potentieel van onze paasrelatiegeschenken!
Promotie artikelen Pasen

Praktische en alledaagse reclame artikelen voor Pasen

Door herhaaldelijk gebruik of een bijzonder praktische functie kunnen promotie artikelen een speciaal succes behalen. Zeer nuttige relatiegeschenken zijn zeer populair bij volwassenen. Ze ondersteunen bij alledaagse situaties of bieden een soort ontsnapping uit de dagelijkse sleur.

Wellnessproducten of decoratieve relatiegeschenken hebben evenzeer het beoogde effect. Ze zorgen voor een korte ontsnapping aan de dagelijkse sleur of voegen een vrolijke noot toe aan het dagelijks leven. Met dit soort promotiemateriaal kun je echt iedereen plezieren.

Zoete reclame voor Pasen

Met zoete relatiegeschenken voor Pasen scoor je bij mensen van alle leeftijden. Met Pasen verheugt men zich op heerlijke chocolade paashazen, paaseieren of gummybeertjes in de vorm van hazen. Bovendien kunnen de kleine lekkernijen eenvoudig worden uitgedeeld tijdens marketingacties.

Zet een display op, voeg het relatiegeschenk toe aan elke aankoop of deel het uit tijdens evenementen. De verpakking van de zoete reclame kan individueel worden bedrukt. Ontdek uit de verschillende producten de geschikte lekkernij voor jouw klanten. Naast chocolade paaseieren en gummybeertjes kun je ook veganistische snoepjes vinden in ons assortiment.
Zoete reclame- en promotieartikelen voor Pasen

Bloemrijke paasgroeten verzenden

Een kleurrijke bloemengroet tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Door het zelf planten van de bloemen en zaden wordt de vreugde over de plant nog versterkt. Zadenzakjes, flower balls of plantenkubussen kunnen door klanten in hun eigen tuin of op het balkon worden geplant.

In het voorjaar is het bijzonder geschikt om de eerste soorten zaden te planten. Na enige tijd zijn al de eerste gekleurde bloemen zichtbaar. Je kunt kiezen uit verschillende soorten zomerbloemen. De zaadzakjes of verpakkingen zijn ook bedrukbaar.

Verwen jouw klanten en zakenpartners met een kleurrijke bloemengroet. De verschillende producten vereisen geen groene vingers. Verras jouw klanten met een bloemrijke paasgroet die ze zelf kunnen planten.
 

Promotie geschenken voor Pasen met een persoonlijk tintje

Wil je jouw klanten verrassen met een paasgeschenk in jouw eigen corporate design en bijpassend logo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier zijn relatiegeschenken voor Pasen verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. De producten kunnen individueel worden vormgegeven.

Bij ons vind je zowel eetbare als niet-eetbare relatiegeschenken. Deze kunnen op hun beurt worden onderverdeeld in chocolade, gummybeertjes of complete culinaire manden. Daarnaast bieden we kruiden, bakvormen of kleurtabletten voor het verven van eieren. Je kunt kiezen tussen zoete reclame, praktische items voor dagelijks gebruik en vele andere producten.

Naast veel afzonderlijke artikelen zijn er ook cadeausets voor Pasen. Hier hoef je niet te kiezen voor één geschenk, maar kun je jouw klanten verwennen met een selectie.

Zowel de cadeausets als de afzonderlijke artikelen zijn naar wens vorm te geven. Sommige van de producten kunnen zelf worden bedrukt. Bij andere relatiegeschenken is de verpakking geschikt voor bedrukking. En bij weer andere relatiegeschenken zit een groetkaart bijgesloten.

Op deze manier kan elk artikel uit ons assortiment individueel worden vormgegeven met een groet of een motief. De verbinding tussen het geschenk en jouw bedrijf wordt op deze manier versterkt. Door jouw logo of slogan af te beelden, wordt jouw merk of bedrijf in het hoofd van de klanten verankerd.

Zo kunnen relatiegeschenken een positieve invloed hebben op jouw verkoopbevordering en jouw merkbekendheid. Met een duurzaam relatiegeschenk kun je jouw bedrijf ook duurzaam presenteren.
 

Paasgeschenken met logo

De keuze van de juiste relatiegeschenken is vooral afhankelijk van jouw eigen klantenkring en doelgroep. Dankzij de verschillende mogelijkheden voor verfraaiing zijn de uitdrukkingswijze en jouw creativiteit nauwelijks beperkt.

Kies het juiste paasgeschenk voor jouw klanten, leveranciers of zakenpartners. Scoor met een functioneel gebruiksvoorwerp voor alledaags gebruik, een bloemig cadeau of een geliefde lekkernij. Een passende bedrukking van het paasrelatiegeschenk zorgt voor een directe associatie met jouw bedrijf.

Met Pasen wordt de aandacht van klanten niet beperkt door een overmaat aan andere relatiegeschenken. In vergelijking met Kerstmis sta je niet tegenover zo'n hoge concurrentie. Met paasrelatiegeschenken kun je op een bijzondere manier de aandacht vestigen op jouw producten en bedrijf.

Wens je contacten vrolijke paasdagen en ondersteun deze boodschap met een uniek paasgeschenk. De vele verschillende motieven zoals paashazen, paaseieren of lammetjes zorgen voor tal van creatieve opties bij het ontwerpen.

Ontwerp nu een geschikt drukmotief of laat ons jou bij deze stap ondersteunen. Wij drukken jouw boodschap of motief hoogwaardig af op het betreffende relatiegeschenk of de verpakking ervan. Nu kun je beginnen met het uitdelen van de individueel bedrukte paasgeschenken.

Dankzij de meestal compacte omvang kunnen de paasgeschenken op verschillende manieren worden uitgedeeld. Je kunt de artikelen uitdelen bij strooiacties, aan de kassa, bij elke bestelling of bij evenementen. Deel de geschenken uit vóór het paasweekend!

Laat ook zien dat je aan jouw klanten, medewerkers en zakenpartners denkt. Zorg voor een kleine paasverrassing met groot effect. Maak nu gebruik van het uitgebreide online aanbod en bestel direct.

Onze successen

Al meer dan 35 jaar zijn wij – wereldwijd – jouw betrouwbare partner voor producten voor de reclamewereld. 

Menu sluiten
Naar boven