Oudejaarsavond of oud en nieuw is het begin van een nieuw jaar en dat heeft voor veel mensen een heel bijzondere betekenis. Met diverse reclame artikelen zijn bij deze gelegenheid klanten, leveranciers of zakenpartners te verrassen. Een aansprekende opdruk zorgt voor een blijvende indruk van uw onderneming bij de klant. Ontdek de verschillende oud en nieuw giveaways en geef ze weg vanwege het 'nieuwe jaar'.
Sluiten
Filter en sorteer

Reclame artikelen oud en nieuw weggeven

Seizoensgebonden gelegenheden lenen zich perfect voor het uitdelen van diverse giveaways. Feestdagen of seizoenen zijn perfect te gebruiken om klanten blij te maken. Met giveaways versterkt u de band met vaste klanten. Tegelijkertijd kunnen tijdens deze acties nieuwe klanten worden aangesproken en ze tevens te voorzien van een relatiegeschenk met een logo erop.

Oud en nieuw is bij iedereen erg populair. Particulieren of organisatoren van evenementen beginnen al vroeg met het plannen van festiviteiten tijdens oud en nieuw. Naast decoratieartikelen of spelletjes worden er ook reclame artikelen ingezet bij het plannen van de avond. De oud en nieuw giveaways kunnen het beste een paar dagen voor het einde van het jaar of kort daarna worden uitgedeeld.

Gebruik reclame artikelen ook om bijvoorbeeld uw medewerkers te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Gebruik giveaways en kortingen om de verkoop aan het begin van het jaar te stimuleren. Of gebruik dit soort items om alle klanten een gelukkig nieuwjaar te wensen.
Oud en nieuw reclame artikel met logo-opdruk

Laat bepaalde artikelen bedrukken met uw logo

Geluksbrengers, kalenders of iets om op te proosten zijn geschikte reclame artikelen voor oud en nieuw. Ook zijn rond de jaarwisseling geschenksets erg populair. Vooral na de kerstperiode gebruiken veel ondernemingen de jaarwisseling niet direct voor reclamecampagnes. Maar de timing is perfect om de verkoop in januari en februari weer een boost te geven.
Kies voor kleine giveaways of complete giftsets. Deze zijn prima te voorzien van een eigen opdruk. Deze opdruk zorgt ervoor dat de giveaway duidelijk wordt toegeschreven aan uw onderneming. Het getoonde logo wordt in de hoofden van vaste klanten of potentiële nieuwe klanten gegrift.

Voor het bedrukken van de reclame artikelen zijn uw drukgegevens eenvoudig naar ons up te loaden. Onze grafische afdeling controleert de basisdrukgegevens. Kunt uzelf geen geschikte drukgegevens aanleveren? Ons grafische team doet het werk graag voor u en ontwerpt het door u ​​gewenste artikel volgens uw specificaties.

grafische afdeling

optioneel maken onze experts voor u een drukbestand aan

gratis check

kostenloze check van uw basis drukgegevens

hoogwaardige drukresultaten

gebeurt in onze eigen drukkerij

Nieuwjaarsgeschenken voor klanten en zakenpartners

U wordt lange tijd herinnerd door meestal praktische, moderne of juist stoere reclame artikelen. Door herhaald gebruik onthoudt de gebruiker uw onderneming keer op keer. Een positief gevoel bij het gebruik van de reclame artikelen wordt ook weer zijn weerslag op uw bedrijf.

Een sleutelhanger met geluksbrengers is onder andere perfect om weg te geven voor oud en nieuw. Ook na de feestdagen blijven klanten tijdens het gebruik kijken naar het logo op de tag. Uw onderneming wordt automatisch opnieuw onthouden. Op die manier zal de volgende keer dat klanten een specifiek product nodig hebben, uw bedrijf in gedachten komen.

Een klein gelukskoekje is een product dat maar één keer wordt gebruikt, namelijk deze wordt opgegeten. Maar het moment van het openen van het koekje met de boodschap voor het nieuwe jaar zal onthouden worden. De positieve ervaring wordt hiermee geassocieerd met uw bedrijf. Dit is weer een andere manier om punten te scoren bij gasten, klanten of patiënten.


 

Met weinig moeite het perfecte reclame artikel voor oudejaarsavond

Wij hebben een groot aanbod aan reclame artikelen om te versturen of om weg te geven voor oud en nieuw. Door een opdruk met uw logo krijgt u met weinig moeite uw perfecte reclamemedium voor de jaarwisseling. Deel ze uit op uw evenement op oudejaarsavond, in uw winkel of restaurant. Zeker op oudejaarsavond zelf tovert u met zo'n giveaway een glimlach op het gezicht van elke consument.

Winkels, toerisme en verpleeghuizen zijn open op oudejaarsavond. Met een kleine oudejaarsgroet aan het begin van de dienst maakt u de dag van uw medewerkers wat aangenamer. Ook aan de kassa kunt u klanten hiermee een fijne jaarwisseling wensen.

Gebruik een sleutelhanger of zoete reclame als ontbijtgroet voor oud en nieuw. In hotels kan dit bijvoorbeeld prima het geval zijn bij het ontbijtbuffet. Maar ook patiënten en bezoekers van verpleeghuizen kunnen verrast worden met reclame artikelen voor oud en nieuw.

Oud en nieuw reclame artikelen: Gelukkig Nieuwjaar!

Gebruik oud en nieuw reclame artikelen om anderen een ​​gelukkig en voorspoedig nieuwjaar te wensen. Kleine giveaways of giftsets bieden vaak voldoende ruimte om de nieuwjaarsgroet ook schriftelijk vast te leggen. Deel deze promotieartikelen uit op evenementen, bijeenkomsten of 's ochtends bij het ontbijt.

De speciale stemming rond de jaarwisseling is ideaal te gebruiken voor reclamecampagnes met giveaways. Sleutelhangers, aanstekers of flesopeners zijn kleine promotieartikelen die een grote impact kunnen hebben. Deel deze uit tezamen met een kaart met nieuwjaarswens. Als alternatief kan de groet ook direct op het reclamemateriaal worden gedrukt.

Ontdek de verschillende oud en nieuw reclame artikelen uit ons assortiment om mensen blij te maken. Wij helpen u graag bij uw keuze of het creëren van hoogwaardige drukgegevens. Ook u kunt besluiten om op oudejaarsavond reclame artikelen weg te geven.

Wij helpen u graag:

Menu sluiten
Naar boven