Green screens voor uw webinar of videoconferentie

Ontdek hier de juiste achtergrond voor uw webinar of videoconferentie!


Door digitalisering en globalisering zijn videoconferenties een integraal onderdeel van ons dagelijkse kantoorleven geworden. Vergaderingen, seminars en conferenties vinden nu overwegend digitaal plaats. Bij dit soort webinars en online bijeenkomsten dient ook zeker aandacht te worden besteed aan de presentatie. Presenteer uzelf nu competent met een hoogwaardige webinar-achtergrond.

Zo maakt u uw videoconferentie tot een succes

De achtergrond speelt een grote rol in het succes van videoconferenties. Hij kan snel informatie geven over waar u zich bevindt. Drukte of bewegingen op de achtergrond zijn in zeer korte tijd een afleiding voor andere deelnemers, waardoor deze deelnemers niet volledig ontvankelijk zijn. Op deze momenten kan belangrijke inhoud 'verloren' gaan.

De onverdeelde aandacht voor uw presentatie is een belangrijke factor die het succes van een videoconferentie gemakkelijk kan bepalen. Naast de technische vereisten is de plek waar u zich bevindt zeker zo belangrijk. Er moet rekening worden gehouden met omgevingsgeluiden en met eventuele situaties die zich kunnen voordoen. Een lawaaierige omgeving kan leiden tot misverstanden en moeilijkheden bij het overbrengen van informatie.

Idealiter kunt u de videoconferentie op kantoor of thuis houden. Deze plekken bieden doorgaans een rustige sfeer en weinig afleiding. Langduriger gebruik van deze werkplek vraagt dan om een optimale uitrusting. Een professionele achtergrond voor een videoconferentie is zowel in uw thuiskantoor als op kantoor zelf eenvoudig te realiseren.

U kunt uzelf competent en serieus presenteren, vooral als u daarvoor uw thuiskantoor regelmatiger gebruikt. De inrichting van vergaderruimten of bepaalde werkplekken op kantoor lenen zich doorgaans perfect voor een videoconferentie. Deze kunnen dan ook door verschillende medewerkers worden gebruikt. Het gebruik van een juiste achtergrond wordt daarbij een integraal onderdeel van de kantooruitrusting.

geen afleiding - gerichte focus

professioneel overkomen

inhoud gerelateerde
grafische achtergrond

Optimale uitvoering met achtergrond

Een webinar achtergrond zorgt niet alleen voor minder afleiding en een professionele presentatie. U kunt deze ook grafisch laten aansluiten bij de inhoud. De banners voor de verschillende frames kunnen naar uw eigen idee worden bedrukt. Logo's, afbeeldingen of zelfs landschappen zijn weer te geven op de banners of doeken.

De keuze van het motief moet gericht zijn op een eenvoudige illustratie of een afbeelding die het thema weergeeft. Als alternatief is een Green Screen erg geschikt om te gebruiken. Deze groene achtergronden zijn ideaal voor het opnemen van tutorials en andere video's. Met de juiste software zijn webinars ook prima uit te voeren middels een Green Screen.

Op een Green Screen is het mogelijk om steeds wisselende inhoud weer te geven, die aan te passen is aan bijvoorbeeld de betreffende video. Zo kan een achtergrond flexibel worden vormgegeven. U kunt hiervan niet alleen profiteren tijdens tutorials, maar ook tijdens webinars. Toelichtingen worden grafisch bijpassend ondersteunt en de inhoud wordt succesvol doorgegeven aan de deelnemers.

Wij leveren verschillende oplossingen voor het succesvol doorgeven van informatie aan uw deelnemers of klanten. Er zijn modellen die snel kunnen worden geplaatst en ook weer gedemonteerd kunnen worden, evenals items die juist ontworpen zijn voor een wat langduriger gebruik. Het aanbod van verschillende breedtes en hoogtes garanderen een optimale aanpassing aan uw locatie.

Ontdek ook onze brede roll-up banners als mobiele versie van een webinar-achtergrond. Deze rolbanner wordt uit de cassette getrokken en met een steunstang gefixeerd. Na gebruik laat de banner zich dan weer snel automatisch oprollen in de cassette en veiiig opbergen tot een volgend gebruik. Een draagtas zorgt ervoor dat u uw achtergrond gemakkelijk mee kunt nemen.

Een sponsorwand (ook wel perswand) is doorgaans snel te monteren en te demonteren. U kunt dit artikel gebruiken voor zowel langdurig als kortdurend gebruik. De banner hiervan is ideaal om deze te bedrukken met uw logo of als sponsormuur.

Een stretchframe wordt aanbevolen als hoogwaardige ondergrond die langdurig kan worden ingezet. Deze frames met een brede reclameruimte kunnen strak en stabiel in kantoren worden geplaatst. Dubbel inzetbaar als scheidingswand én achtergrond wordt een stretchframe al snel een vast onderdeel van uw bedrijfs- of kantoorinrichting.

Met de juiste focus, aantrekkelijk en competent presenteren

Kies de juiste achtergrond voor uw volgende online conferentie. Zorg ervoor dat deelnemers, gesprekspartners en klanten gefocust blijven. Een juiste achtergrond vermindert afleiding en houdt de focus op uw inhoud. Dit draagt ​​bij aan het succes van uw presentatie.

Door een achtergrond te gebruiken, presenteert u uzelf, uw producten en uw bedrijf serieus en competent. Dit vergroot het vertrouwen in uw inhoud en de reputatie van uw bedrijf. Tegelijkertijd kan er van de optie gebruik worden gemaakt om met een achtergrond de inhoud van uw verhaal te versterken. De communicatie van informatie door middel van verschillende zintuiglijke indrukken verhoogt de succesvolle perceptie van andere deelnemers.

Kies hier het juiste model voor uw volgende webinar, de inrichting voor uw thuiskantoor of succesvollere video's. We helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Neem contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden in uw geval!

Wilt u graag persoonlijk advies?

Neem nu contact op »
Menu sluiten
Naar boven