Wanddecoratie voor uw kantoor- of winkelinrichting

Wanddecoratie kan zowel voor de inrichting van de verkoopruimte als voor het kantoor worden gebruikt. Kenmerkend voor deze decoratie is het vrije gebruik ervan. Onze wandpanelen kunnen bijvoorbeeld individueel worden aangepast aan uw producten, wensen of uw kantoor. Ontdek nu onze wanddecoratie en creëer een ​​uniforme, decoratieve en hoogwaardige uitstraling in uw ruimte.
 
flexideco-banner

Wandpaneel FlexiDeco®


scaled_a1000654 (51.0036 04)

Wandpaneel FlexiSlot®


Onze paneelwanden voor uw kantoor- en wanddecoratie

Het FlexiDeco® wandpaneel maakt creatieve wanddecoratie op maat mogelijk. Het systeem is gebaseerd op verschillende componenten die vrij met elkaar gecombineerd kunnen worden. Vergeleken met een klassiek vormgegeven wand valt dit systeem op door zijn bijzondere ‘look and feel’.

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat de wand uit individuele, karakteristieke wandpanelen. De aanpassing aan uw huisstijl zorgt bijvoorbeeld voor een echte blikvanger bij de entree, in vergaderruimtes of in kantoren. De panelen hebben ook een positieve invloed op het betreffende omgevingsklimaat en zorgen voor een aangename atmosfeer.

Dit is hoe het FlexiDeco®-systeem werkt

Bent u op zoek naar een bijzonder concept voor uw wanddecoratie? Onze wandpanelen zijn echte blikvangers en zorgen voor de best mogelijke eerste indruk bij bezoekers en gasten. Het FlexiDeco-systeem combineert de twee aspecten van functionaliteit en design. De grote keuze aan oppervlakken en kleuren maakt een nauwkeurige aanpassing aan het toepassingsgebied mogelijk.

Dit wandpaneelsysteem is een eenvoudig ophangsysteem. De bevestiging, uitwisseling en uitbreidingen zijn eenvoudig. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende componenten:

  • FlexiDeco Frame: het basispaneel zorgt voor een stabiele en veilige bevestiging aan de wand. Het zwarte kunststof element vormt de basis voor de verschillende combinaties. Dit basispaneel kan op elk moment worden uitgebreid met extra panelen.
  • FlexiDeco Stylepads: dit zijn de decoratieve panelen die zorgen voor de designlook van het oppervlak. Deze elementen worden in het basispaneel gehangen en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
  • FlexiDeco Functionals: met behulp van deze elementen kan de decoratieve wandoplossing functioneel worden uitgebreid. De Stylepads kunnen met behulp van de Functionals worden gebruikt als schappen, klok, haken of spiegel.

U kunt deze componenten gebruiken om uw geheel eigen wanddecoratie te creëren. Kies de elementen die u wilt en creëer een functioneel en decoratief wandpaneel. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en toepassingen van deze wanddecoratie.

FlexiDeco Wandgestaltung mit der modularen Paneelwand
Paneelwand FlexiDeco als Wandgestaltung im Konferenzraum

De wanddecoratie voor uw winkelinrichting

Een ander populaire wanddecoratie is de klassieke FlexiSlot lamellenwand. Deze bestaat uit losse kunststof lamellen met een specifiek profiel. Deze lamellen worden gecombineerd tot panelen die gebruikt kunnen worden voor wand-, vrijstaande of verrijdbare presentaties. De verschillende displays zijn geschikt om producten of informatie op een aansprekende en individuele manier te presenteren.

Met verschillende kleuren en een grote keuze aan accessoires kan de lamellenwand ook precies aan uw vereisten worden aangepast. Zo wordt deze wanddecoratie een eye-catcher in de winkel of een boegbeeld voor uw merk.

Dit is hoe het FlexiSlot®-systeem werkt

Ons assortiment bevat een groot aantal verschillende lamellenwand displays voor uw winkelinrichting. Het speciale profiel van de FlexiSlot lamellenwand heeft praktische groeven waarin artikeldragers kunnen worden ingehaakt. De functionele artikelen kunnen veilig en stabiel in de groef worden gehangen.
  • De basis van de lamellenwand is het FlexiSlot-profiel. Het profiel is zowel in conventioneel kunststof als in bio-kunststof verkrijgbaar. In combinatie met fraaie aluminium frames, voetsteunen of draaielementen ontstaan ​​uit de afzonderlijke lamellen diverse displays.
  • Door de inrichting / uitrusting laat u het artikel aansluiten bij uw productrange, uw merk of het gebruiksdoel. Wij beschikken over een grote keuze aan haken, boxen, artikeldragers of folderhouders.
  • Extra accessoires helpen u om de presentatie met het FlexiSlot wandpaneel uit te breiden. Ontdek de ophangingen, verbinders, verlichting, voetsteunen of zwenkwielen.
De verschillende beschikbare wandpanelen in onze webshop zijn dankzij de accessoires flexibel uit te rusten en te gebruiken. Naast de reeds aangeboden displays is het FlexiSlot wandpaneel ideaal voor het creëren van uw eigen ingerichte productdisplays. Met kleur, bedrukking of speciale accessoires is de display precies aan te passen aan uw merk en product.
Lamellenwand Mittelraumdisplay im Verkaufsraum
Empfangsteheke aus FlexiSlot Paneelwänden
Paneelwand FlexiSlot Säulenverkleidung im Blumenhandel

Samenspel tussen onze wanddecoratie

Onze wanddecoratie verschilt zowel in eigenschappen als in gebruik. Het wordt meestal zelfs op verschillende locaties gebruikt.

Maar onze wandpanelen zijn afzonderlijk en modulair toepasbaar. Ze bieden een hoge mate van flexibiliteit bij het ontwerpen conform uw huisstijl. Zo ontstaat een unieke wanddecoratie of een bijzondere winkelinrichting.
Paneelwände FlexiDeco und FlexiSlot in Kombination
Ondanks de verschillen kunnen onze wandpanelen ook met elkaar gecombineerd worden. De veranderlijkheid is niet beperkt tot het ene systeem: het kan over meer systemen heen worden gebruikt. Decoratieve wanddecoratie ontmoet functionele en veelzijdige lamellenwand.

Als productiebedrijf met jarenlange ervaring helpen wij u graag met het implementeren van uw ideeën. Onze drukkerij- en productiefaciliteiten bieden talloze mogelijkheden voor het ontwerp en de vervaardiging van uw wanddecortaie.

Ontdek nu onze FlexiDeco of FlexiSlot wanddecoratie voor uw onderneming. Of combineer de twee systemen om een ​​werkelijk unieke uitstraling te creëren. Kies voor onze wanddecoratie als het gaat om uw winkel- of kantoorinrichting!

Neem contact met ons op!
Menu sluiten
Naar boven