Stoepborden om beter gezien te worden

Stoepborden zijn de klassiekers voor wat betreft outdoorreclame. Door hun eenvoudige constructie, stabiliteit en mobiliteit zijn ze de meest flexibele vorm voor outdoorreclame. Het standaardformaat is A1, andere mogelijke formaten zijn A0, A2, A3 en A4. Tevens is er maatwerk mogelijk. Ontdek het grote aanbod stoepborden in onze webshop.

Verschillende soorten stoepborden

De keuze voor wat betreft de juiste uitvoering hangt af van het beoogde gebruik. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen reclamedisplays in de vorm van krijtborden, voorzien van kliklijsten, waterdichte stoepborden en verlichte varianten.

Restaurants, bars, slagers en bakkerijen maken voornamelijk gebruik van de krijtbordvarianten. Dit maakt namelijk een snelle wisseling van informatie direct mogelijk. De informatie wordt eenvoudig weggeveegd, zodat nieuwe aanbiedingen met bijvoorbeeld krijtmarkers erop kunnen worden geschreven. Vooral restaurants maken van de gelegenheid gebruik om elke dag nieuwe menuaanbevelingen te plaatsen.
Winkeliers, banken, verzekeringsmaatschappijen en apotheken hebben meer vertrouwen in de klassiekers voorzien van kliklijsten. Gedrukt reclamemateriaal kan zeer nauwkeurig in het frame worden geplaatst. De stoepborden met kliklijst zijn ook zeer geschikt om in te zetten op herfst- en winterdagen. Verlichte varianten genieten ook de voorkeur, vooral in de winter.

 

Stoepbord bedrukken met eigen logo

Op verzoek personaliseren wij uw stoepbord desgewenst met een logo en/of eigen reclameslogan. Met een logo kunt u uw onderneming bijvoorbeeld al vóór de winkel optimaal presenteren en op die manier vol de aandacht trekken.

Neem contact met ons op!

contact opnemen
met onze verkoopafdeling
+31 (0) 315 65 99 99
of mail ons »

naar de webshop
Menu sluiten
Naar boven