Kategoriebanner_Digital-Signage

Digital Signage - onze elektronische oplossingen voor op uw POS

Bij de verkoopbevordering speelt Digital Signage een steeds belangrijkere rol. Met behulp van digitale informatie op de Point of Sale, biedt u uw klanten en geïnteresseerde partijen uitgebreide aanvullende informatie, die bedoeld is om het aankoopbesluit gemakkelijker te maken. Dit wordt ook wel Digital Signage genoemd.
Wij bieden een breed scala aan standaard oplossingen voor wat betreft elektronische verkoopbevordering.
Bovendien produceren we graag uw display op maat. Profiteer van onze decennia aan ervaring in de verkoopbevordering en onze eigen productiemogelijkheden.

Wat is Digital Signage?

Deze term wordt vaak gebruikt als synoniem voor het gebruik van multimedia op de POS (Point of Sale), maar het is ook de algemene term voor de gebieden: elektronische (verkeers)borden, digitale deurbordjes en grootschalige projecties. De essentie van Digital Signage zit 'm namelijk in het netwerk om - centraal aangestuurd - bijv. informatie of reclame op diverse beeldschermen weer te kunnen geven.

In dit verband worden vaak ook de termen elektronische verkoopbevordering en Digital Advertising gebruikt.

Elektronische verkoopbevordering omvat alle maatregelen die getroffen worden met behulp van multimediale apparaten (schermen, computers, geluidssystemen) om hiermee de verkoop te verhogen in het verkoopgebied. Het gebruik van middelen bij de elektronische verkoopbevordering, zoals neonborden, schijnwerpers en LED technologie, zijn nagenoeg gemeengoed geworden. Populair bij ons is bijvoorbeeld de combinatie van een digitale display met een folderstandaard.

Digital Advertising is digitale reclame in de breedste zin van het woord. De term omvat niet alleen de genoemde activiteiten op en rond de POS, maar dus ook alle vormen van multimediaal adverteren.
 

Steunen, beugels en standaards

Voor het bevestigen, ophangen en neerzetten van diverse beeldschermen en monitoren, beschikken wij ook over een ruim assortiment aan steunen, muurbeugels en standaards. Deze dragers zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen desgewenst op maat voor u geproduceerd worden.

Voordelen van Digital Signage

Waarom gebruik maken van Digital Signage? De voordelen op een rijtje:

  •  uitgebreide mogelijkheden in het aanbieden van aanvullende informatie in de vorm van video of andere beeldvormen
  •  interactie met klanten en geïnteresseerde partijen in de vorm van touchpanels
  •  snelle uitwisseling van informatie
  •  uitgebreide en op gezette tijden verspreiding van informatie
  •  entertainment

Met behulp van Digital Signage displays kunt u uw klanten voorzien van extra aanvullende informatie. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfspresentatie bij de receptie of uw productvideo in uw beursstand afspelen. Omdat beelden doorgaans nou eenmaal meer zeggen dan 1000 woorden.

Middels touchscreens biedt u uw klanten en geïnteresseerde partijen een interactief platform. De operator kan precies die informatie oproepen die op dat moment van belang is. Bijvoorbeeld het gebruik van hulpmiddelen of het ophalen van een digitale productcatalogus. De informatie kan meestal in enkele seconden worden uitgewisseld - met een optimaal bereik - en kan tegelijkertijd centraal worden beheerd en aangestuurd. Hier is meestal slechts een druk op de knop voor nodig.

Bijzonder populair zijn inmiddels de beeldschermen in wachtruimtes. De praktijk wijst uit dat patiënten de wachttijd op deze manier zinvol kunnen overbruggen.
In warenhuizen en supermarkten kunt u hiermee bijvoorbeeld passanten informeren over aankomende aanbiedingen of evenementen, of ze vermaken met een aansprekende (product)video.

Full Service

Wij bieden u desgewenst full service op het gebied van programmeren en aanverwante diensten:

  •  het ontwerpen, opmaken en optimaliseren van uw beeld- en videomateriaal
  •  geheugenkaarten en apparatuur van digitale content voorzien
  •  toepassingen en applicaties programmeren voor uw interactieve media-apparaten

Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten
Naar boven