euroshop-stand

EuroShop 2020 - VKF Renzel met de tijd mee

VKF Renzel kijkt terug op een spannende EuroShop 2020. Uit de feedback die we kregen van onze bezoekers is te merken dat we heel duidelijk laten zien dat we met de tijd meegaan voor wat betreft onze selectie van nieuwe producten en thema's.


Grote vraag naar duurzame producten

Dus maakten de standbezoekers van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over onze duurzaam geproduceerde artikelen. De focus lag op gerecyclede producten en op artikelen uit onze RENA (Renzel Nature)-lijn met producten gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

De natuurlijke productpresentatie van groenten en fruit en de bijbehorende prijslabeling zijn nauw verbonden met het onderwerp duurzaamheid. Hier werd de bezoeker een compact en veelzijdig overzicht van de individuele opties aangeboden, van krijtborden en de posterrail „Hook" tot elektronische prijskaartjes incl. bevestigingen.

 

Innovaties in schapoptimalisatie

Het thema van optimale productpresentaties was ook de focus voor wat betreft andere gebieden. Zo hebben we onze „Twin-Pusher" en „Kwickload" schuifsystemen kunnen presenteren. De Twin-Pusher is ideaal voor ronde producten. De stevige verbinding van pusher en vakverdeler voorkomt zijdelings wegduwen en zorgt voor gelijkmatig vooruitschuiven van de producten.

De serie Kwickload wordt voornamelijk gebruikt in koelingen, koelvitrines en vriezers. Het vergemakkelijkt het vullen en uitnemen van producten.

Onze serie FlexiPower, waarmee we niet alleen licht op het schap brengen, heeft ook veel belangstelling gehad. Door een magnetische rail te bevestigen, kunnen LED-verlichtingssets, Stretch Monitors, elektronische prijskaartjes en ook de nieuwste generatie verlichte wobblers van stroom worden voorzien. Het systeem kan individueel worden aangepast en modulair worden uitgebreid.

 

Flexibele oplossingen voor wanddecoratie en productpresentatie

Een andere innovatie die veel belangstelling heeft gehad, is ons systeem FlexiDeco. Dit zijn wandpanelen met verschillende oppervlakken en kleuren. Dankzij het eenvoudige ophangsysteem zijn montage, vervangingen en uitbreidingen kinderspel. Het systeem kan ook worden gecombineerd met ons bestaande FlexiSlot-lamellenwandsysteem. Men profiteert hier dus van een verscheidenheid aan uitrustingsopties voor uiteenlopende producten.

Het EaysCubes-systeem, dat uit slechts 3 basiselementen bestaat, is een volledig andere manier van productpresentatie. Met dit systeem kan naar wens in hoogte en breedte worden gevarieerd en het biedt in korte tijd en zonder gebruik van gereedschap talloze mogelijkheden voor etalages of winkelruimtes. Met onze uitgebreide accessoires, zoals opbergboxen of afdekkappen in verschillende maten en/of voorzien van bedrukt folie, de heeft de klant nog veel meer toepassingsmogelijkheden.

Concluderend kunnen we stellen dat er veel nieuwe contacten zijn gelegd op de EuroShop en dat er veel interessante discussies zijn gevoerd.
Menu sluiten
Naar boven