obst-und-gemueseregal-neu

Natuurlijke productpresentatie


voor groente en fruit

Veelzijdige fruit- en groentetafel

Onze tafel voor groente en fruit is een combinatie van een ongevoelig ABS-oppervlak en een robuust metalen frame. Deze eenvoudige groente- en fruittafel overtuigt door zijn voordelen. De tafel is namelijk uitgerust met 4 wielen, waarvan er 2 kunnen worden vergrendeld om daarmee een stevige stand te garanderen. Daarentegen staat niets een eventuele snelle herpositionering in uw winkel in de weg. Om uw klanten een perfect overzicht en gemakkelijke uitname van de producten te kunnen bieden, heeft de tafel een vergrendelbare kantelfunctie in 4 standen. Hierdoor kunnen de diverse groenten en fruit in de gewenste hoek worden geplaatst. De afmetingen zijn 1,230 x 840 x 900 mm (B x H x D).
naturbelassen

Natuurlijke presentatie

om verpakkingen in de
detailhandel te verminderen

obst-gemuese-regal
obst-gemuese-regal-2

Nog meer mogelijkheden, verdeeld over 2 niveaus

Onze groente- en fruittafel met 2 etages biedt een nog grotere presentatieruimte. Bovendien heeft de onderconstructie een kantelbare voorkant, of een uittrekbare lade, die ook praktische opbergruimte biedt. Gebruik de verschillende combinatiemogelijkheden door de afzonderlijke basismodules onderling met elkaar te verbinden. Er zijn geen dus grenzen gesteld aan uw gevarieerde aanbod groente en fruit. De afmetingen zijn 1,230 x 1500 x 900 mm (B x H x D).
Gemüsetisch-gross

Individueel presenteren, met de juiste accessoires

De basismodules bieden de ideale basis voor een individuele selectie uit ons assortiment accessoires. Gebruik voor een gestructureerde presentatie bijvoorbeeld de verstelbare vakverdelers of de geweven fruit- en groentemanden, die ideaal zijn voor losse en onverpakte producten. Bijzonder vriendelijk is bijvoorbeeld de fruitdisplay voor bananen op 2 niveaus. De verstelbare, 4-traps productdrager en de 5-traps gewelfde standaard zetten uw groente en fruit in het juiste licht.

Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten
Naar boven