VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

 direct contact: +31(0)315-659999

 eigen productie

 eigen drukkerij

     

  facebook

  twitter

  youtube

     

  nieuwsbrief

Gereedschappen en hulpmiddelen

Bent u op zoek naar gereedschap voor het bevestigen van signing materiaal, voor zowel binnen én / of buiten gebruik? In het onderstaande assortiment vindt u diverse huplmiddelen om uw werk te vereenvoudigen. Onder andere snijmachines, papierafrollers, niettangen, hechtpistolen en ons assortiment trappen én ladders.

Meer lezen »

Gereedschap voor het bevestigen van winkelmaterialen

Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment gereedschappen en andere hulpmiddelen voor in uw winkel. In de categoriën hierboven ziet u gereedschap en hulpmiddelen die vrijwel elke winkelier nodig heeft. Gebruik onze scherpe messen en snijmachines om posters en prijskaarten op maat te snijden. Maak bij het snijden gebruik van onze snijlinealen voor het nauwkeurig op maat snijden van uw POS-materiaal.

Inpakpapier binnen handbereik

Multi vario papierafrollerOok papierafrollers zijn in de meeste winkels onmisbaar. Laat uw winkelpersoneel of uw klanten zijn of haar cadeau's inpakken! Papierafrollers zijn er in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld de papierafrollers op een opzichzelfstaand frame of de papierafrollers voor op een tafelblad of voor aan de wand. Bijna alle versies kunnen worden uitgebreid met één of meerdere rollen en met lintafrollers.

Voor de industrie en als schoonmaakhulp bieden wij poetsdoekstandaards met passende poetsdoeken. Deze standaards worden veel gebruikt in kantines en werkplaatsen.

Prijskaarten vastnieten

Met ons uitgebreide assortiment nietmachines en hechtpistolen kunt u elke prijskaart bevestigen. Het bevestigen kan door middel van nietjes of rijgdraad. Kijk onder de artikelgroep nietmachines en hechtpistolen voor alle hulpmiddelen.

POS-materiaal ophangen

Voor extra zichtbaarheid worden prijskaarten en andere signingmateriaal vaak op hoogte opgehangen, bijvoorbeeld aan een muur of het plafond. De artikelgroep ladders, trappen en steigers bieden uitkomst om uw signingmateriaal veilig op te hangen. Ook in het magazijn zijn ladders een handig hulpmiddel.

Hulpmiddelen voor foliebeschrifting

In de artikelgroepen staan ook speciale artikelen voor foliebeschrifting. Onder andere stansapparaten met diverse stansvormen en onderleggers, heteluchtpistolen en kleurenwaaiers.

Op zoek naar bevestigingsmateriaal om prijskaarten op te hangen?
Neem ook een kijkje in de categorie ”Bevestigen & Aanbrengen”.