VKF Renzel gebruikt cookies om haar websites gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site of door op het kruisje te klikken geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Gegevensbescherming
OK

Infowall FLASH.movie „Slimline Touch“

Met de Flash.movie Infowall „Slimline" zuil presenteert u uw reclameboodschap met een resolutie van 4K in een geheel nieuwe kwaliteit. Het slanke ontwerp en de mogelijkheid om de zuil naar eigen wens in te richten met accessoires (optioneel, op aanvraag), zoals een verrijdbare voetsteun of met schappen, dragen hier aan bij. De ingebouwde mediaspeler voldoet aan de basisfuncties voor uw digitale signage-project. De HDMI verbinding maakt het mogelijk combinaties te maken met andere spelers.

De ovale basis in combinatie met de behuizing, gemaakt van hout en metaal, zorgt voor een verfijnde uitstraling op beurzen, in uw winkel, bedrijf of bij overheidsinstanties.

In de versie met het infraroodaanraakscherm kunnen de zuilen worden geüpgraded met een externe computer naar keuze en dit via HDMI om het volledige potentieel te kunnen benutten. Afhankelijk van uw budget en vereisten zijn veel combinaties mogelijk, van een Android Mini PC tot een krachtig systeem met Windows-besturing.

De mogelijkheden variëren van stand-alone applicaties tot de presentatie van uw website via internet tot externe database-applicaties.
materiaal behuizing metaal / hout / kunststof
hoogte 1.820 mm
diepte 450 mm
opslagmedia USB
beeldverhouding 9:16
luidspreker geïntegreerd
intern geheugen nee
resolutie 2.160 x 3.840 px
touchscreen infrarood

 vanaf 2.260,00 €*

per stuk

Kies uw variatie:

kleur
beeldscherm diagonaal

Reviews van onze klanten

Er is nog geen review geschreven, review jij dit artikel als eerste?