In deze categorie vindt u confectiestandaards, maataanduiders en spiegels voor uw winkelinrichting.

Meer lezen »

Confectiestandaards

In de categorie confectiestandaards vindt u diverse displays voor uw kleding, zowel verrijdbaar als vaststaande uitvoeringen. De confectiestandaards zijn universeel voor alle kledingstukken te gebruiken. De confectiestandaards met wieltjes zijn zeer geschikt voor gebuik op markten en beurzen. Ook kledinghangers kunt u in de categorie ”confectiestandaards” vinden.

Maataanduiders

Geef in uw kledingrekken duidelijk de maat aan met maataanduiders. VKF Renzel kan maataanduiders leveren in de vorm van ringen. Bijvoorbeeld ringen voor om de confectie stang of voor om de kleerhangers zelf. Uw klanten kunnen dan gelijk zien welke maat het kledingstuk is.

Spiegels

Spiegels zijn onmisbaar in de kledingbranche. Iedereen wil er leuk uit zien, zeker als uw potentiele klant op het punt staan om nieuwe kleding aan te kopen. Wij bieden grote verrijdbare spiegelstandaards, deze zijn zeer geschikt als mobiele spiegels voor beurzen, markten en evenemten. In ons assortiment vindt u ook kleinere spiegels voor het passen van schoenen.

Menu sluiten

Toon producten

Contact

Live-Chat


Vragen? Start een chat.

Bel ons


+31 (0) 315 65 99 99

ma-do: 08:00 - 17:00 uur
vrijdag: 08:00 - 16:30 uur

E-mail


Neem nu contact met ons op

verkoop@vkf-renzel.nl

naar het contactformulier »

WhatsApp


VKF Renzel NL

WhatsApp actief op werkdagen
van 09:00 - 16:00 uur

Waarschuwing!

Het spijt ons, maar uw huidige browser wordt niet ondersteund ...

VKF Renzel B.V.
Naar boven