Loterijboxen

Loterijboxen

Om te beginnen:
Wij noemen dit product een loterijbox, maar hij is onder veel andere benamingen verkrijgbaar, dan wel online te vinden:

  •  donatiebox

  •  ideeënbus of ideeënbox

  •  aktiebak, actiebak, aktiebox of actiebox

  •  collectebak of collectebus

  •  verzamelbox of verzamelbak

  •  stembus of stembox


Sfeerfoto loterijbox

Loterijbox

Kies de juiste loterijbox. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 200 en 300 mm (kubusvormig). Er zijn ook loterijboxen te krijgen met een slot (optioneel) voor het veilig bewaren van lotnummers, tickets of stemkaarten.

Om de loterijbox op een optimale hoogte te kunnen plaatsen, waardoor loten of stemkaarten gemakkelijk kunnen worden ingeworpen, bieden wij ook een gepoedercoate standaard aan. Door deze standaard komt de box van acrylglas op een ideale hoogte van ongeveer 1 meter te staan.

Voor grote evenementen hebben wij de loterijbox XXL ontwikkeld. Met een riblengte van 500 mm biedt deze loterijbox voldoende ruimte.

Door het gebruik van een banderol kunt u de transparante zijvlakken van de loterijbox gebruiken als reclameruimte of u maakt er daarmee juist in een handomdraai een stembus van.
De banderol is beschikbaar voor de loterijboxen van 200 en 300 mm. De banderol van hard PVC kan in onze eigen drukkerij digitaal worden bedrukt.


naar de loterijboxen
Loterijtrommel

Loterijtrommel

Alle loten erin? Draaien maar! Deze trommel is volledig gemaakt van acrylglas.

Onze loterijtrommels bieden de ideale oplossing om uw loten of lotnummers goed door elkaar te husselen. De zeshoekige loterijtrommels hebben een scharnierende klep, die middels een schuifclipje eenvoudig kan worden afgesloten en ook weer geopend. Zo kunnen de loten er niet uitvallen wanneer de trommel draait. Verkrijgbaar in 2 versies: klein en groot.


naar de loterijtrommels
Giftenbox

Giftenbox

Als aanvulling op het assortiment vindt u bij ons ook cilindrische giftenboxen. U heeft eventueel de mogelijkheid om een bijpassend donatiebericht af te drukken op een normaal DIN A4 vel en deze te plaatsen in deze kokervormige donatiebox.
Deze kunnen wij u desgewenst ook als banderol aanleveren.


naar de giftenbox
 

Niet alleen voor loterijen

Onze loterijboxen zijn dus niet alléén bedoeld voor loterijen, maar zijn ook zeer effectief inzetbaar als het gaat om het verzamelen van ideeën, visitekaartjes, klachten, munten, bankbiljetten, bonnen, actieformulieren, stembiljetten, etc. …

Een passende banderol (optioneel) aan de binnenzijde, creëert rondom een extra transparante wand, wat de mogelijkheid biedt om daar posters tussen te schuiven, desgewenst aan alle 4 de zijden. De loterijboxen zijn tevens te voorzien van uw eigen logo of slogan.


Meer weten? Neem contact op met onze verkoop!

+31 (0) 315 65 99 99

u kunt ons uiteraard ook een mail sturen ...

Menu sluiten
Naar boven