Ontdek de kracht van individueel bedrukte muismatten als effectieve promotieartikelen! Een slimme investering voor zowel u als uw klanten.
Sluiten
Filter en sorteer

Muismatten als effectief promotieartikel met een individueel tintje

Muismatten als promotionele producten worden overal gebruikt waar een beschermende onderlegger belangrijk is. Maar ook als decoratieve elementen brengen ze op veel bureaus kleur in het spel. Met een bijpassende muismat werkt de cursor perfect en wordt het bureau tegelijkertijd effectief verfraaid. Ontdek de verschillende mogelijkheden die onze muismatten u bieden: Van rond tot vierkant tot de praktische 4in1 muismat met reinigingsdoekje: hier vindt u de perfecte muismat voor elk gebruik.

Voeg kleur en stijl toe aan de werkplek

Muismatten zijn niet zomaar functionele accessoires; ze bieden een uitstekende kans om uw bedrijf te promoten. Onze gepersonaliseerbare muismatten zijn niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ze voegen ook een vleugje kleur en stijl toe aan elke werkplek.

Personaliseer uw muismat

Wat deze muismatten echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om ze te personaliseren. Voeg uw bedrijfslogo, een reclameboodschap of zelfs een specifiek motief toe aan de muismat van uw keuze. Hiermee maakt u van een praktisch item een krachtig marketinginstrument.

Muismatten in vele vormen en kleuren

Tegenwoordig kunnen muismatten veel meer dan alleen als ondergrond dienen: De GripCleaner 4in1 muismat combineert vier functies in één product. Als reinigingsdoekje reinigt de GripCleaner® schermen streeploos en beschermt het uw computerscherm. Gebruik het ook als muismat voor comfortabel werken, met anti-slipnoppen voor extra stabiliteit. Bovendien beschermt de GripCleaner het scherm van uw desktop of laptop. Een hoogwaardig product met veel kwaliteiten dat ook kan worden aangepast met een individuele print.

De muismat rechthoekig inclusief opdruk heeft ook veel overtuigende eigenschappen: met een antisliplaag op de achterkant kan ook dit model worden bedrukt met een individueel motief. De muismat rond inclusief opdruk heeft ook een anti-sliplaag op de achterkant. Als u op zoek bent naar een muismat cover, dan is de Mousepad Cover een goede keuze.

Muismatten als perfecte basis voor elke muis

Ook u kunt een gepersonaliseerbare muismat gebruiken om uw logo of een reclameboodschap op een bijzonder duurzame manier op het bureau van uw klanten te plaatsen. Met een bedrukbare inleg of als 4in1-product: de muismatten wij aanbieden, kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo of een reclameopdruk. Muismatten zijn het ideale relatiegeschenk voor uw klanten. Zo laat u een blijvende indruk achter.
Menu sluiten
Naar boven