Met poepzakjes dispensers is hondenpoep adequaat en netjes op te ruimen. In combinatie met een prullenbak kan ervoor gezorgd worden dat de zakjes ook in de afvalbak belanden. Wij bieden u passende en zelfs composteerbare hondenpoepzakjes aan. Ontdek onze dispensers voor hondenpoepzakjes voor montage aan de wand- of buis/paal outdoor.
Sluiten
Filter en sorteer

Dispensers voor hondenpoepzakjes: ontdek ons assortiment online

Naarmate het aantal honden toeneemt, neemt ook de hoeveelheid hondenpoep toe. Het opruimen van hondenpoep is vaak een controversieel onderwerp, vooral in stedelijke gebieden. Het mag niet zo zijn dat uitwerpselen een struikelgevaar vormen voor anderen. Met hondenpoepzakjes en -dispensers zorgt u voor de juiste afvoer van hondenpoep outdoor.

Als stad, eigenaar van een hotel of buitenvoorziening kunt u eenvoudig verschillende displays in het buitengebied neerzetten. Monteer dispensers aan de muur of bijvoorbeeld lantaarnpalen. De centrale plaatsing van deze displays zorgt ervoor dat hondenbezitters bewust zijn van de mogelijkheid tot ontzorging, dit accepteren en de hondenpoep netjes opruimen.
 

Poepzakjes dispenser voor outdoorgebruik

Deze robuuste dispensers voor hondenpoepzakjes kunnen eenvoudig op locatie worden bevestigd. In de nabijheid van de stoep geplaatst, kunnen hondenbezitters ze niet missen. Poepzakjes zijn eenvoudig uit de dispenser te halen. Een driehoekig slot op de afvalzakjesdispenser beschermt de hondenpoepzakjes tegen diefstal.

Zo voorkomt u lege dispensers en extra kosten voor de aanschaf van nieuwe poepzakjes. We raden aan om poepzakjesdispensers te combineren met afvalbakken. Alleen zo zorgt u ervoor dat de poepzakjes ook daadwerkelijk bij het huisvuil belanden.

Plaats op verschillende plekken de sets met dispensers voor hondenpoepzakjes en afvalbakken. Voor hondenbezitters zijn dan op verschillende punten de nodige zakjes te verkrijgen tijdens het uitlaten. Er is dus geen enkel excuus meer mogelijk waarom hondenpoep niet wordt opgeruimd.

Poepzakjesdispenser geplaatst - nu aanwonenden informeren

Publiceer de plaatsing van de dispensers en afvalbakken met een krantenartikel of post op social media. Gebruik het bereik van sociale netwerken om een ​​groot aantal mensen hierover te informeren.

  • eenvoudig vullen van de poepzakjesdispenser
  • grote capaciteit vermindert het aantal vulmomenten
  • binnenvak voor het opbergen van hondenpoepzakjes
  • keuze uit normale of ecologische poepzakjes
  • verkrijgbaar in combinatie met afvalbak of asbak
  • voor wand- of buismontage
  • zorgt voor goed onderhouden buitenplekken en wandelpaden
  • blije bewoners en hondenbezitters
  • combineert hondvriendelijkheid en reinheid

Gooi hondenpoep op de juiste manier weg

Hondenpoep hoort bij het restafval. Dierlijke uitwerpselen, vooral van carnivoren, kunnen verschillende bacteriën bevatten en moeten op de juiste manier worden verwijderd. In ons assortiment vindt u diverse hondenpoepzakjes als passende accessoires voor uw hondentoilet. Dit zijn plastic zakjes van 200 x 350 mm.

Natuurlijk zijn plastic hondenpoepzakjes niet biologisch afbreekbaar en dus niet bepaald milieuvriendelijk. Als alternatief hebben wij composteerbare hondenpoepzakjes in ons assortiment volgens EN 13432 (Europese norm). Deze zakjes zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en daardoor duurzamer dan plastic zakjes.

Hondenpoepzakjes dispenser van roestvrij staal

De poepzakjesdispensers in ons assortiment kunt u in verschillende materialen krijgen. Kies voor een dispenser in het typische mosgroen. Daarnaast bieden wij u de robuuste stalen displays in glimmend ijzer of van roestvrij staal.

Het roestvrij stalen oppervlak is bestand tegen roest of zuren. Dit voorkomt corrosie en slijtage wat veroorzaakt wordt door dagelijks gebruik. In het hondentoilet is plaats voor circa 200 hondenpoepzakjes. Het vullen met nieuwe zakjes is in zeer korte tijd gedaan.

Poepzakjes dispenser voor aan de wand

Met het gebruik van wanddispensers voor hondenpoepzakjes zet u koers naar een schoon en verzorgd buitengebied. Zorg daar voor een prettige sfeer waar mensen graag komen. De capaciteit van de dispenser draagt zorgt voor een grote hoeveelheid poepzakjes in de hondenpoepzakjesdispenser.

Zorg voor een centrale plaatsing van de dispensers ​​en dat er voldoende in de omgeving staan. Dit is de enige manier om het maximale effect van de hondenpoepzakdispenser te garanderen. Als uitbater van buitenvoorzieningen of een stadspark blijft u hondvriendelijk en zorgt u tegelijkertijd voor de nodige netheid.
 

Hondentoilet + asbak + afvalbak

Het hondentoilet is alleen verkrijgbaar als afvalzakjesdispenser of met uitbreiding. Met de afvalbak combineert u het verstrekken van poepzakjes met de mogelijkheid om afval weg te gooien. U kunt de diverse dispensers voor hondenpoepzakjes ook krijgen in combinatie met een asbak. Door deze toevoeging dienen ze dus niet alleen voor het correct afvoeren van hondenpoep.

Een goede outdoor afvalontzorging zorgt voor een verzorgd straatbeeld en hoogwaardige uitstraling. Daarnaast vergroot u de tevredenheid van buurtbewoners, burgers of gasten. Ontdek de verschillende afvalbakken voor uw buitengebied of park.
Menu sluiten
Naar boven