Modulair.Flexibel.Veelzijdig.

 

FlexiSlot® - Het lamellenwandsysteem van VKF Renzel

FLEXISLOT® – HET MODULAIRE LAMELLENWANDSYSTEEM

FlexiSlot® is het modulaire kunststof lamellenwandsysteem van VKF Renzel. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden voor productpresentaties of gebruik ons ​​FlexiSlot® systeem om uw verkoopruimte of beursstand mee in te richten en deze uit te breiden met ons uitgebreide assortiment aan wandaccessoires.
Kenmerkend voor FlexiSlot®:

» uitgebreid assortiment en de vele accessoires

» speciale oplossingen en maatwerk dankzij eigen productie

» complete winkelinrichting mogelijk

» eigen design (opdruk) door middel van digitaaldrukfolie

» moderne look

» keus uit veel standaardkleuren
FlexiSlotKachel-4732-3

Speciale kleuren - helemaal naar eigen wens en idee

flexislot02

FlexiSlot® met naar wens te bedrukken plakfolie

lamellenwand-flexislot

10 standaardkleuren - voor elke toepassing

HET FLEXISLOT® ASSORTIMENT

Naast wandelementen, vloer- en baliedisplays omvat het standaard assortiment modulaire systemen. Met deze modulaire systemen richt u winkels in en creëert u tevens complete beursstands. Ons uitgebreide assortiment aan accessoires maakt een flexibele presentatie van vrijwel alle productgroepen eenvoudig mogelijk.

SPECIALE DISPLAYS - MAATWERK

Nutrisalnew

Nutisal

Toepassingsvoorbeeld speciale versie
Nutisal is een handelsmerk van de Cloetta Group

sonderloesung-2

Urbanista

51-0206-7-2-neu

Pronova

TOEPASSINGSVOORBEELDEN

FLEXISLOT®-VIDEO

LAMELLENWANDSYSTEEM - EIGEN PRODUCTIE

Met onze modern uitgeruste productiefaciliteiten garanderen wij de hoogste kwaliteit en snelle realisatie van klantspecifieke wensen. Een nauwkeurige verwerking en afwerking door digitale meetapparatuur is hierbij vanzelfsprekend. Het FlexiSlot® lamellenwandsysteem wordt, dankzij de extra mogelijkheid om deze te voorzien van een digitale opdruk, tot een designstuk in uw verkoopruimte of beursstand. Deze afwerking komt tot stand door het accuraat aanbrengen van een eigen ontworpen en digitaal bedrukte plakfolie. De groeven van de FlexiSlot® profielen blijven vrij voor het gebruik van onze uitgebreide assortiment aan lamellenwandaccessoires.WIJ VOORZIEN U GRAAG VAN PERSOONLIJK ADVIES

Winkelinrichting en productpresentaties met FlexiSlot®: Heeft u persoonlijk advies nodig over winkelinrichting en productpresentatie? Met meer dan 30 jaar ervaring staan ​​wij u graag ter zijde met raad en daad.
Menu sluiten
Naar boven