Duimstokken als relatiegeschenken met logoafdruk zijn aantrekkelijk voor diverse klanten en zakelijke partners – immers kan iedereen de handige opvouwbare meetlatten gebruiken.
Sluiten
Filter en sorteer

Meten is weten - met ons aanbod aan duimstokken

Of het nu gaat om de originele Zweedse meter, een kleurrijke houten opvouwbare meetlat van beukenhout, of een elegante mini-duimstok - de duimstok is een zeer geliefd en veelzijdig promotiemiddel dat graag en vaak wordt gebruikt, of het nu gaat om een groot bedrijf, een klein kantoor of een huishouden. Zo zorgt u met een duimstok als relatiegeschenk bij veel klanten en zakenpartners voor enthousiaste reacties.

Duimstokken als promotionele artikelen met opdruk

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de duimstok van uw keuze te laten bedrukken en zo een uniek promotiemiddel te creëren. De duimstok XL met scharnierplaten is een houten opvouwbare meetlat van beukenhout met een totale lengte van 3 meter, verdeeld over 15 delen. Met een hoogwaardige laklaag kan het grote reclameoppervlak ideaal worden benut voor een individuele opdruk.

De Originele Zweedse duimstok van Hultafors is een klassieker onder de duimstokken, gemaakt van Noord-Zweedse moerasberk. De flexibele scharnieren zijn gemaakt van Zweeds staal, de delen zijn onzichtbaar met elkaar verbonden. Met een lengte van 2 meter, verdeeld over 10 delen, zorgt de onzichtbare klinknagel voor een perfecte leesbaarheid van de schaal.

Misschien kiest u ook voor de duimstok „Serie 700“ – een hoogwaardige beukenhouten duimstok met nauwsluitende delen die een groot reclameoppervlak garanderen. Deze 2 meter lange duimstok is verkrijgbaar in het wit en kan aan beide zijden worden bedrukt.

Duimstokmodellen in verschillende lengtes

Maak gebruik van ons aanbod om comfortabel de duimstok van uw keuze te laten bedrukken. Informeer uzelf over de mogelijkheden van de verschillende duimstokmodellen en beslis vervolgens hoe uw nieuwe promotiemiddel eruit moet zien en vormgegeven moet worden.

Menu sluiten
Naar boven