Gordelsystemen met verschillende uittreklengtes zijn ideaal om bepaalde ruimtes snel en efficiënt af te zetten.
De meeste afzetpalen / afzetsystemen zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik in weer en wind. Hiervoor komen alleen de „Light“ en de „Outdoor“ in aanmerking.
 
Sluiten
Filter en sorteer

Eenvoudig te bevestigen afzetpalen met afzetband

In veel situaties zijn afzettingen kortstondig en snel nodig. Bijvoorbeeld, wanneer er plotseling een lange wachtrij ontstaat, moet deze snel georganiseerd worden. Met afzetpalen bent u goed voorbereid op snelle veranderingen. De afzetpalen met afzetband zijn eenvoudig en ruimtebesparend op te bergen totdat ze nodig zijn.

Bij het gebruik van de afzetpalen worden ze eenvoudig op de gewenste locatie geplaatst en wordt het opvallende lint uitgerold. Het lint en de banden kunnen op verschillende lengtes worden uitgetrokken en op verschillende manieren worden vastgezet. Het lint van de ene paal kan bijvoorbeeld aan de volgende afzetpaal worden bevestigd, waardoor vrije ruimte eenvoudig kan worden afgebakend. Ook voor wachtrijen op luchthavens, bij kassa's of in openbare instellingen definiëren de verbonden palen de ruimte. Als de wachtrij korter wordt, kan met een handomdraai de afzetting worden aangepast door een lint los te maken.

Wilt u een gebied bij een aangrenzende muur afzetten? Een muurbevestiging in combinatie met een afzetpaal of een andere wandhouder vormt de perfecte oplossing. Met een wandclip kan de afzetting van een gebied eenvoudig naar de muur worden getrokken. Voor ingangen is een wandhouder met lintband in combinatie met een wandclip geschikt. 
 

Aanpasbaar aan elke situatie

De afzetpalen zijn niet alleen aanpasbaar in bevestiging, maar ook in hun ontwerp. Bij ons vindt u afzetpalen in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit verschillende paal- en lintkleuren en verschillende materialen.

Bij het kiezen van de lintkleur is het belangrijk om de juiste kleur voor uw bedrijf te kiezen. In het assortiment vindt u een breed scala aan signaalkleuren om al van veraf op afzettingen te wijzen. Bij niet-gebruik verdwijnt de lintuitrol in het binnenste van de betreffende afzetpaal.

De keuze van de paal vereist verdere overweging. Om het juiste materiaal voor het artikel te kiezen, moet u duidelijk zijn over de gebruiksomgeving. Wordt een afzetting alleen binnen gebruikt? Niet alle afzetpalen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in wisselende weersomstandigheden. Alleen modellen als de "Light" en de "Outdoor" voldoen aan de vereisten voor betrouwbaarheid onder diverse weersinvloeden.

Naast het materiaal kan de gewenste paalkleur worden gekozen. De palen van verschillende afzetpalen passen op een meestal ronde voet. Voor binnenafzettingen zijn er standaards met een lagere hoogte en een discreet ontwerp. Buiten worden vulbare standaards of standaards met gewicht gebruikt. Beide soorten zorgen op de betreffende locatie voor de stabiliteit van de afzetting. 

Aanvullend zorgen passende accessoires voor een optimale uitrusting van de palen. Naast bannerhouders of wandclips breidt een informatiebord uw afzetting uit. Op het informatiebord kunnen speciale maatregelen, openingstijden of acties worden aangegeven. Het bord wordt boven op de afzetpaal bevestigd en bevindt zich zo in het directe zichtveld van voorbijgangers.
 

Orde en veiligheid gegarandeerd

In gebieden waar veel mensen samenkomen, worden afzettingen het meest gebruikt. Door het geleiden van wachtrijen en menigten zorgen afzetpalen met lint snel en effectief voor orde en veiligheid. Maar niet alleen wachtrijen, ook gebieden kunnen worden gestructureerd.

Maak gebruik van de verschillende producten in deze categorie en reageer spontaan en voorbereid op lange wachtrijen. Tegelijkertijd kunt u snel gebieden afzetten of nieuwe ruimtes en zones creëren. We adviseren u graag over het grote potentieel van afzetpalen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel jouw vraag »
Menu sluiten
Naar boven