DISPA® papierplaten

Displays van DISPA® papierplaten

Wat is DISPA®?

DISPA® is een nieuw soort papieren bord gemaakt van 100% FSC®-gecertificeerd papier en is volledig recyclebaar. Vergeleken met verschillende materialen en verschillende kartonstructuren is de kernstructuur van DISPA® een bijzonder stabiel composietpaneel. Deze structuur kan snel en efficiënt worden gesneden en gestanst.
Met een materiaaldikte van 3,8 mm zijn de platen dun, maar doen qua stevigheid en gebruik op geen enkele manier onder voor karton. Op deze manier kunnen de afzonderlijke papieren platen plat worden verzonden. Dit vermindert zowel de verzendkosten als ook uitstoot. De panelen kunnen dubbelzijdig bedrukt worden door middel van het digitaaldruk- of zeefdrukproces. Met slechts een paar eenvoudige stappen zijn ze snel in elkaar te zetten en klaar voor gebruik. Een echt alternatief voor kartonnen displays.

Na gebruik kunnen de platen, dan wel panelen, bij het oud papier worden weggegooid. Deze eigenschappen en de gemakkelijke verwerking ervan maken DISPA® tot het ideale materiaal voor reclamedisplays. Of het nu gaat om een plafondhanger, een staande display of juist een POS-display: DISPA® papierplaten bieden een veelvoud aan mogelijkheden.

plano te versturen

modulair steeksysteem

100% recyclebaar

incl. bedrukking

Voordelen van DISPA®

✓ milieuvriendelijk - van 100% papier
✓ volledig recyclebaar
✓ eenvoudig weg te gooien bij het oud papier
✓ laag gewicht + hoge stevigheid
✓ gemakkelijke verwerking
✓ eigen ontwerpmogelijkheden
✓ ideaal voor kortlopende acties

Het presenteren van producten op het schap of op tafel en balie is bijna eindeloos. Het is de kunst om op de POS de aandacht van uw klanten te focussen op het gewenste product.

DISPA® papieren panelen, inzetbaar als display, combineren duurzaamheid en verkoopbevordering in één product. Een opvallende opdruk en boodschap verleiden tot gerichter kijken.

Naast de displays is de schapreclame van DISPA® al net zo eenvoudig te maken als ook te ontwerpen. Afhankelijk van uw ideeën en wensen, bijvoorbeeld met een passende reclameboodschap, krijgt uw product optimale aandacht.

DISPA® bestaat uit 100% FSC® gecertificeerd papier. De afkorting FSC® staat voor Forest Stewardship Council en is een wereldwijde organisatie die zitting heeft in meer dan acht landen. De normen zijn hoog en moeten te allen tijde worden gehandhaafd om een ​​consistente betrouwbaarheid te garanderen.

Het zegel is een duidelijke indicatie dat het papier uit de bosbouw komt. Deze worden gebruikt en beheerd volgens sociale, ecologische en economische behoeften. Even belangrijk is de verwerking en productie, er mag geen vermenging van niet-gecertificeerde materialen plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat alle DISPA®-producten FSC® gecertificeerd zijn.

Het juiste POS marketingmateriaal moet zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van uw inhoud. Displays van DISPA® kunnen flexibel worden opgesteld in de verkoopruimte, op de beursstand of bij de receptie. De eenvoudige plug-in-technologie maakt montage en de uitrusting ervan eenvoudig. Aanpassingen of wijzigingen kunnen daardoor in de kortst mogelijke tijd worden uitgevoerd.

Vergeleken met conventionele posters of zelfklevende covers, trekken deze displays meestal nog meer aandacht. Efficiënte plaatsing zorgen ervoor dat deze displays direct de aandacht trekken van de klant. Met een opvallende opdruk blijft uw gewenste boodschap in het geheugen van uw klanten. De perfecte oplossing voor kortlopende acties.
RENA logo
VKF Renzel GmbH houdt zich al langer bezig met het thema duurzaamheid en het gebruik van alternatieve materialen. Het DISPA® materiaal vormt een verdere belangrijke aanvulling op het productassortiment en zet een nieuwe mijlpaal in de richting van duurzaamheid.
Lees meer over duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij VKF Renzel.
Heeft u persoonlijk advies nodig?

Contact opnemen »
Menu sluiten
Naar boven