Landingpagebanner_Weihwasserspender_NL

Automatische wijwaterdispenser voor contactloos gebruik

Met een hygiënische wijwaterdispenser zorgt u voor meer hygiëne in uw gemeenschap. Dankzij de automatische sensor is het gebruik contactloos. Voor een optimale aanpassing aan uw toepassingsgebied verzorgen wij graag voor u de opdruk of een eventuele nadere uitbreiding van uw dispenser. Maak een kerkbezoek weer wat normaler door automatische wijwaterstandaards te plaatsen.

Voor meer normaliteit in het dagelijkse kerkleven

De traditionele wijze om mensen te voorzien van wijwater is momenteel, op zijn zachtst gezegd, hygiënisch twijfelachtig. Om besmetting en ziektegolven te voorkomen, is ook hier aanpassing nodig. De vloerstandaards kunnen in deze situatie helpen zonder het dagelijkse kerkleven hiermee aanzienlijk te beperken. Ze hebben het potentieel om de gezondheid van de gemeenschap en alle bezoekers te beschermen.

Deze hygiënische standaards zijn snel opgezet en meteen klaar voor gebruik. Door de stevige voetsteun staan ze erg stabiel. Het wijwater wordt contactloos gedoseerd op een comfortabele hoogte van ca. 1m. De vloerstandaard is zodoende aangenaam toegankelijk voor bezoekers en medewerkers van verschillende afmetingen. Een lekbak onder de opening voorkomt vochtige vloeren.

Bij gebruik van de wijwaterdispenser kan het altijd voorkomen dat er vloeistof op de vloer terecht komt. Een praktische lekbak verzamelt deze vloeistof. Dit voorkomt uitglijden.

Andere voordelen van onze producten zijn de zeer elegante uitstraling en eenvoudige bediening. De verschillende vloerstaanders spreken voor zich. Voor alle bezoekers en leden is meteen duidelijk hoe het gebruikt moet worden. Tegelijkertijd is het betreffende station ook erg gemakkelijk voor u, wanneer het gaat om navullen en schoonmaken. De vulcontainer binnenin is snel toegankelijk en kan in een mum van tijd worden bijgevuld.

Alle modellen beschikken over een vultank die tot 1.000 ml kan worden gevuld. Het hoge vulvolume in combinatie met voeding vanuit een batterij- of accu, betekent doorgaans weinig inspanning. Het station is bijna altijd gebruiksklaar en past in elke omgeving.

Het aluminium zorgt voor een schoon en eenvoudig uiterlijk van de wijwaterdispensers. Sommige van deze standaards beschikken over een kliklijst dat kan worden gebruikt voor informatieve doeleinden. Zo kunt u hierin bijvoorbeeld een begroeting, een zegen of andere belangrijke informatie plaatsen. Naast de analoge informatiebronnen zijn er ook digitale oplossingen mogelijk.

bijdrage aan de gezondheid

een contactloos model kan helpen om
infecties en ziektegolven te beheersen

gebruiksgemak

de dispensers zijn eenvoudig na te vullen
en de dosering is instelbaar

persoonlijk aanpasbaar

ontwerp de hygiënestandaard
volledig naar eigen wens

Zo werkt de wijwaterdispenser

Hoe werkt de wijwaterdispenser voor uw gemeenschap? Het zegening wordt, in vergelijking met vroeger, nu afgegeven via een soort desinfectiedispenser. Deze is het beste te plaatsen nabij de ingang of in een gang van de kerk. Op die locaties zijn niet te missen en gemakkelijk bereikbaar voor de mensen.

De originele desinfectiedispensers geven het wijwater af in de door u, vooraf bepaalde, gedoseerde hoeveelheid. Hiervoor hoeven bezoekers alleen maar hun handen onder de automatische sensor te houden. Als alternatief kunnen we ook modellen met een armhendel aanbieden. In dat geval kan de hendel dan bediend worden met de elleboog of onderarm.

Met onze automatische modellen biedt u bezoekers een contactloze wijwaterdispenser. Zo creëert u een comfortabele en veilige omgeving. Tegelijkertijd keert zo een heel klein beetje het 'normale' weer terug in het dagelijkse kerkelijke leven.

Op een gegeven moment zult u het wijwater zeker weer op de conventionele manier gaan verstrekken. Wat moet ik dan met deze wijwaterdispenser? Deze vloerdisplay is geschikt om langdurig deel uit te maken van uw vaste uitrusting. Hygiëne en veiligheid zullen namelijk zeker een grote rol blijven spelen in de hoofden van de mensheid.

Vul dan gewoon uw wijwaterdispenser met vloeibaar desinfectiemiddel naar keus en gebruik het als hygiënestation. In uw kerk hebben bezoekers en leden dan voortdurend de mogelijkheid tot handdesinfectie. Door het als hygiënestation te gebruiken, kunt u ziekteverwekkers, bacteriën en virussen op uw handen deactiveren.

Ontdek nu onze langetermijnproducten. Zorg voor meer veiligheid en hygiëne in uw gemeenschap met een wijwaterdispenser. Help elkaar gezond te houden. We beantwoorden graag al uw vragen over de verschillende modellen en hun geschiktheid voor gebruik in kerken.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Stel uw vraag »
Menu sluiten
Naar boven