Modulaire wijndisplay

Modulaire wijndisplay: professioneel wijn presenteren

Wijn is een geliefd product in ons land. Bij een etentje wordt graag een mooie fles wijn geopend en met de feestdagen worden ze maar wat graag in een kistje uitgedeeld aan relaties. Een bedankje of een bezoek bij de nieuwe buren gaat vaak gepaard met een fles wijn.

Uw wijn is speciaal. En speciale wijn verdient het om op de best mogelijke manier gepresenteerd te worden. Voor deze wijnen hebben wij een nieuwe lijn producten in ons assortiment opgenomen: wijndisplay „Blanc de Blanc“.

Bent u op zoek naar een nieuwe manier om uw beste wijnen te presenteren en te verkopen? Met deze wijndisplay steelt u de show bij uw volgende evenement of productpresentatie.

Nieuw in het assortiment is ons modulaire wijndisplay. Deze zet u gemakkelijk in elkaar en geeft ruimte aan zo'n drie dozen wijn (statafel)! De basis van de wijnhouder van hout is een constructie van drie open 'wijnkistjes'.

Statafel

De statafel geeft ruimte aan 15 flessen wijn. Deze houten wijnhouder is voorzien van een tafelblad en voet. Hierdoor is het naast een statafel ook een praktische wijndisplay!

Laat de wijn ontkurken op een feest of wijnproeverij waar deze tafels de blikvangers zijn. Ook in een grote wijnkelder zal deze statafel niet misstaan. De wijn is altijd bij de hand.

Bekijk product

Presentatiezuil

Deze presentatiezuil zorgt voor een luxueuze presentatie voor uw beste flessen wijn. De wijnflesstandaard heeft plaats voor 18 flessen wijn.

De houten zuil zet u neer waar u maar wilt, of het nu in uw slijterij, uw supermarkt of uw chateau is.

De presentatiezuil is een perfecte toevoeging voor uw beurs of evenement waar uw wijn in de spotlights moet staan. Ook zeer geschikt voor andere alcoholhoudende dranken, zoals speciaalbier of champagne.

Bekijk product

Tafeldisplay

De tafeldisplay biedt ruimte voor 3 flessen wijn. Ga voor de linkse of rechtse variant. Of neem van beide één zodat de displays gestapeld kunnen worden.

De tafeldisplay variant 'rechts' heeft de opening van het 'kistje' naar rechts staan, waar variant 'links' die naar links heeft staan.

Dit bijzondere houten wijnrek geeft een nieuwe uitstraling in uw winkel of bij uw productpresentatie.

Bekijk product

Inspiratie

Rond de feestdagen aan het eind van het jaar is het vaste prik: bedrijven geven relaties een mooie fles wijn in een kistje. Deze houten kist is onze inspiratie geweest om een modulair wijndisplay te creëren. De kistjes kunnen prima dienst doen als presentatiemateriaal. De displays zijn gemaakt van blank hout, wat ze een rustieke en klassieke uitstraling geeft.


Duurzaam materiaal

De wijnhouder van hout is van duurzame materialen gemaakt. De producten hebben daarom ook het keurmerk Renzel Nature. Dit houdt in dat de producten bestaan uit natuurlijke, duurzame grondstoffen. Minder milieuvriendelijke grondstoffen worden op deze manier vervangen.

Duurzaamheid vinden we bij VKF Renzel erg belangrijk. Wanneer het kan, kiezen we ervoor om te verduurzamen. Dit houdt in dat we opletten op verpakkingen, maar ook kijken naar wat we kunnen met nieuw, duurzaam materiaal.


Geschikt voor gangbare formaten

De gangbare wijnflessen van 750 ml hebben alle ruimte in de wijn houder. De wijn houder geeft namelijk ruimte aan flessen tot 91 mm breed. Dit kan een volle rode wijn zijn, maar ook een mousserende wijn voor elke gelegenheid.

Door de open constructie is het eenvoudig de flessen te verwijderen uit de kisten.


Modulair

De statafel en presentatiezuil worden ongemonteerd bij u bezorgd. Een pakket van de statafel bestaat uit een tafelblad, twee driehoekssteunen, bevestigingsmateriaal en vijf tafeldisplays. Van deze tafeldisplays zijn er drie links en twee rechts. De tafeldisplays zelf hoeven niet meer in elkaar gezet te worden.

U kunt er ook voor kiezen om een van de tafeldisplays op het tafelblad te plaatsen. Hierdoor wordt uw statafel lager, maar zorgt het wel voor extra aandacht voor uw wijnen.
tafeldisplay
rechts
tafeldisplay
links
driehoekssteun
 
tafelblad
voor de statafel
Tafelmodel rechts
Tafelmodel links
Voetstuk wijndisplay
Tafelblad wijndisplay
tafeldisplay
rechts
tafeldisplay
links
tafelmodel rechts
tafelmodel links
driehoekssteun
tafelblad
voor de statafel
driehoekssteun
tafelblad

Specificaties

statafel presentatiezuil tafeldisplay
artikelnummer 66.0020.1 66.0021.1 rechts: 66.0022.1
links: 66.0022.2
prijs (excl. btw) € 455,00 € 455,00 € 70,86
materiaal multiplex berken multiplex berken multiplex berken
kleur naturel / zwart naturel / zwart naturel
breedte 580 mm (tafelblad) ca. 450 mm ca. 450 mm
diepte 580 mm ca. 450 mm ca. 450 mm
hoogte 1.185 mm 1.345 mm ca. 450 mm
aantal vakken 15 (5 x 3) 18 (6 x 3) 3
binnenmaat flesruimte ca. 91 x 344 x 102 (bxhxd) ca. 91 x 344 x 102 (bxhxd) ca. 91 x 344 x 102 (bxhxd)
gewicht 20,6 kg 18 kg 2,7 kg
onderdelen 3x tafeldisplay links
2x tafeldisplay rechts
2x driehoekssteun
1x tafelblad
bevestigingsmateriaal
3x tafeldisplay links
3x tafeldisplay rechts
1x driehoekssteun
tafeldisplay rechts / links

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie of advies contact op met ons!

0315 - 65 99 99    verkoop@vkf-renzel.nl

Menu sluiten
Naar boven