Landingpagebanner_hygienespender_NL


naar de artikelpagina

Desinfectiedispensers en -zuilen met sensor, arm-/ellebooghendel of voetpedaal

Creëer de mogelijkheid van contactloze desinfectie in uw winkel of onderneming. De handdesinfectie wordt automatisch uitgevoerd door een hygiënedispenser met sensor. Als alternatief bieden we verschillende handmatige modellen aan met hendel of een voetpedaal. Ontdek onze dispensers voor aan de muur of de vrijstaande desinfectiezuilen.

Voor uiteenlopende toepassingsgebieden kunt u bij ons desinfectiedispensers krijgen. Naast de klassieke hygiënestations zijn er ook echte high-performance stations beschikbaar. Stel hygiënische normen vast voor werknemers, klanten en bezoekers. Ontdek nu onze handmatige en automatische dispensers!

Lees verder »

Bijzonder krachtige desinfectiedispensers

Ideaal voor elke branche en iedere locatie

Hygiëne en hygiënenormen worden een steeds belangrijker thema bij de bevolking. Mensen zullen bacteriën blijven opnemen via de handpalmen, omdat ze in contact (blijven) komen met veel gebruikte voorwerpen als bijvoorbeeld klinken en leuningen. Vooral onderweg is het erg moeilijk de gelegenheid te vinden om handen te kunnen reinigen.

Disinfectiedispensers op locatie en in openbare ruimtes zijn dan een welkome remedie. Bacteriën, virussen of ziekteverwekkers kunnen binnen enkele seconden inactief of gedood worden. Zorgvuldige desinfectie met het juiste desinfectiemiddel is voldoende. In tijden van griepgolven bieden de desinfectiezuilen veiligheid. U kunt het risico op infectie verkleinen.

Om die reden zijn allerlei soorten hygiënedispensers op dit moment erg populair. U ziet daarom veel wand- of standaardversies in winkels, supermarkten, medische praktijken of in kantoren. Deze artikelen zijn daarnaast ook op tal van andere locaties toepasbaar. Door het plaatsen van zo'n display biedt u méér dan alleen een geweldige service aan uw klanten, patiënten of bezoekers.

Uw medewerkers profiteren ook van het nieuwe hygiënestation. In drukbezochte ruimtes kunnen onze artikelen, geplaatst naast bijv. deuren of bij tijdklokken, namelijk ook de gezondheid van uw personeel ondersteunen. Draag dus bij aan de gezondheid van uw klanten én personeel. Zorg voor een veilige werkplek van uw medewerkers en draag bij aan een prettige en hygiënische sfeer.

Overigens beïnvloedt dit artikel de externe impact van uw bedrijf. Presenteer hiermee uw bedrijf als professioneel en servicegericht. Mensen zien de desinfectiezuil al op afstand. Dit trekt potentiële kopers en geïnteresseerde partijen naar u toe. Op deze manier heeft de hygiënedispenser een positief effect op uw verkooppromotie.

Deze extra aandacht komt u niet alleen ten goede in voetgangerszones of winkelcentra. Ook bedrijven en ondernemingen in alle sectoren, als ook publieke en culturele instellingen profiteren hiervan. Met de automatische of handmatige hygiënestations wordt u altijd positief herinnerd.

Weinig inspanning met vele voordelen

Met een desinfectiedispenser heeft u ook de mogelijkheid om handen te desinfecteren tijdens het winkelen of onderweg. Dit valt doorgaans in goede aarde bij klanten, passanten en patiënten. Tegelijkertijd heeft u nauwelijks werk met zo'n hygiënestation. Het is gemakkelijk te gebruiken, heeft een voldoende tank en spreekt voor zich.

Vrijstaande desinfectiestations kunnen overal in de ruimte worden geplaatst. De wandversie kan met de meegeleverde bevestiging in een mum van tijd aan elke muur worden bevestigd. U kunt ervoor kiezen om het artikel te gebruiken met netvoeding of op batterijen (afhankelijk van het product). Dit geldt uiteraard niet voor de handmatig bedienbare dispensers.

Vul na installatie het reservoir van de wand- of vloerversie met desinfectiemiddel. Bij de modellen met sensor kan ook de dosering worden ingesteld. De hygiënedispenser is nu klaar voor gebruik. Het desinfectiemiddel is niet inbegrepen.

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste vulstof. Er zijn verschillende soorten die verschillen in hun effecten. Sommige zijn alleen bacteriedodend, andere zijn beperkt virucidaal of zelfs volledig virucidaal. Door te kiezen voor een virucide desinfectiemiddel zorgt u ervoor dat het ook werkt tegen niet-gekapselde virussen.

Het desinfectiemiddel wordt in het reservoir gegoten. De grootte van het reservoir dient te worden aangepast aan de locatie. Een optimale tankgrootte zorgt ervoor dat u het ontsmettingsmiddel zelden hoeft bij te vullen.

optimale dosering

op accu of batterijen

versterkt de klantenbinding

gemakkelijk in gebruik

Het type vulling kan per hygiënestandaard verschillen. Maar het vullen van het reservoir is voor iedereen gemakkelijk en snel te doen. Bovendien bevindt zich het reservoir op een praktisch hoogte. Hierdoor kan iedere werknemer, groot of wat kleiner, eenvoudig het reservoir wisselen.

De hoogte waarop de desinfectiedispenser geplaatst is speelt ook een rol bij het praktische gebruik. Onze desinfectiedispensers zitten ​​meestal op een hoogte van ca. 1 meter, zodat mensen van alle lengtes en leeftijden erbij kunnen. Het verdere gebruik van de verschillende modellen spreekt in principe voor zich.

Komt het desinfectiemiddel niet (geheel) op uw hand terecht, dan komt het terecht in een lekbak. Overtollige vloeistof die anders op de vloer terecht zou komen, wordt opgevangen. Zo worden eventuele uitglij-plekken op de vloer optimaal voorkomen.

Instructies voor een optimale handdesinfectie kunnen worden gepresenteerd in een kliklijst of digitale fotolijst. Als alternatief is deze mogelijkheid ook te gebruiken voor reclame of het verspreiden van informatie. Iedereen die gebruik maakt van het hygiënestation wordt tevens direct geconfronteerd met uw boodschap.

Desinfectiedispenser met sensor

Desinfectiedispenser met sensor

Handmatig werkende dispenser

Hygiënedispenser met armhendel

Criteria voor het kiezen van de juiste desinfectiedispenser

Bij het kiezen van het optimale product voor u zijn enkele criteria cruciaal. Allereerst moet duidelijk zijn op welke locatie de hygiënestandaard gaat komen. Waar wil  u de hygiënedispenser plaatsen? Is er ruimte voor een standaard of zuil?

Of moet de dispenser, vanwege gebrek aan ruimte, aan de muur komen? Als dit laatste op u van toepassing is, kunnen onze wandmodellen voor u in aanmerking komen. Als alternatief vindt u veel verschillende vrijstaande desinfectiestandaards of -zuilen. Beide versies zijn verkrijgbaar met of zonder automatische sensor.

Een automatische sensor maakt het contactloos gebruik van een hygiënestation mogelijk. Tevens is de doseerhoeveelheid optimaal in te stellen. Op deze manier beslist u vooraf over hoeveel ontsmettingsmiddel een klant of voorbijganger krijgt gedoseerd. Dit betekent dat er minder van wordt gebruikt en een reservoir dan langer mee zal gaan.

Sanitaire dispensers zonder sensoren worden handmatig bediend middels een hendel. Deze is eenvoudig te bedienen met arm of elleboog, zodat ook hier hygiënisch gebruik verzekerd is. Door de handmatige bediening kunnen gebruikers hier dus zelf de doseringshoeveelheid bepalen.

Voor een ideale handdesinfectie is meestal slechts een kleine hoeveelheid nodig. Wat belangrijk is, is dat de volledige huid van de handen wordt bevochtigd met het middel. Voor een optimale desinfectie adviseren experts een inwerkduur van ca. 30 seconden.

Hoe drukbezocht is de locatie?

Automatisch of handmatige bediening?

Liever een wand- of juist een zuilvariant?

Hoe lang moet een reservoir meegaan?

Wilt u klanten graag voorzien van een vrijstaand desinfectiestation voor een optimale handdesinfectie? Vooral op het gebied van de standversies is er een grote keus in verschillende modellen. Hier is tevens nog een ander criterium van doorslaggevend belang: hoe drukbezocht is de betreffende locatie?

Naast klassieke modellen beschikken we, voor wat betreft hygiënestandaards, ook over krachtigere versies. Deze hygiënestations hebben onder meer een opslagruimte tot wel 45 liter desinfectiemiddel. Op deze manier kunnen tot wel 20.000 mensen van één tank worden voorzien. De sensor is ook geschikt en gespecialiseerd voor permanent gebruik. Met een infrarood sensor, is zo'n station bijvoorbeeld perfect uitgerust voor gebruik in openbare ruimtes.

Deze modellen komen goed tot hun recht in drukbezochte gebieden of bij evenementen. De grote tank zorgt ervoor dat uw medewerkers zich nauwelijks zorgen hoeven te maken over zo'n station. De tank is afsluitbaar en dus alleen toegankelijk voor bevoegden.

Uiteindelijk speelt de bediening van uw hygiënestation zeker ook een rol. Automaten voor automatische hygiëne hebben stroom nodig. Naast batterijen en accu's hebben we in ons assortiment ook stations die werken op netstroom.

Is er een stroomaansluiting ter plekke? Geen probleem, zo niet, dan is het werken met een accu of batterijen absoluut cruciaal voor u. Reserve batterijen of krachtige oplaadbare batterijen zorgen er voor dat het hygiënestation doorlopend ingezet kan worden. Bovenstaande criteria zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van het juiste hygiënestation. Mocht u verder nog vragen of wensen hebben, dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Advies nodig?

Heeft u nog vragen over onze desinfectiedispensers?
Wilt u een exemplaar met opdruk of belettering bestellen?
We zijn altijd beschikbaar voor vragen, suggesties of verzoeken.

Als experts in de winkelinrichting en bedrijfsuitrusting bieden wij u alles wat u nodig heeft om te voldoen aan de hygiënisch geldende voorschriften. Ook voor het vervolmaken van deze producten kunnen wij diverse technieken aanbieden. Naast kliklijsten en digitale fotolijsten kunnen wij ook een opdruk voor op uw desinfectiedispenser realiseren.

Onze artikelen zijn geschikt voor verschillende toepassingsgebieden.
Voel u vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Samen vinden we de ideale desinfectiedispenser voor uw onderneming.

Afdeling verkoop 
+31 (0) 315 65 99 99
Email schrijven »

Menu sluiten
Naar boven