VKF Renzel en PDS AG versterken hun samenwerking

VKF Renzel GmbH heeft de samenwerking met hun huidige verkooppartner PDS AG in Zwitserland versterkt. Als dochteronderneming van de VKF Renzel Group heeft PDS AG nu toegang tot een groter netwerk op het gebied van productontwikkeling, inkoop, productie en IT.

Met deze stap wordt deze partnerschap die al 31 jaar bestaat, geïntensiveerd en verstevigd voor de toekomst. Alle bekende structuren en contactpersonen blijven ongewijzigd.

Marcel Peter (PDS): “Met deze oplossing kunnen we de bestaande sterke punten uitbouwen en samen met het PDS-team verder ontwikkelen. Bovendien zijn er bijkomende logistieke uitbreidingen gepland op de vestiging Schwarzenbach.”

Joachim Ostendorf (VKF Renzel): “Deze nieuwe verbinding geeft alle betrokkenen, partners en klanten extra zekerheid voor de toekomst. We zijn erg blij dat we onze zeer goede en succesvolle samenwerking zo kunnen voortzetten!”
VKF Renzel en PDS AG in Schwarzenbach Marcel Peter, Heinz Renzel, Sylvia Peter, Joachim Ostendorf samen voor het pand in Schwarzenbach (Zwitserland) op 3 november 2022
 
Vestiging in Zwitserland
Menu sluiten
Naar boven